Top app, investeren in crypto made easy, leuk team, duidelijke filmpjes. Heel fijn als je zoekend/beginnend bent in de crypto en een breder portfolio wilt. Betrouwbare partij want valt onder de parapl... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wellicht een wat slechte timing met de val van de koersen. Maar veel van de functies werken nog niet en dat duurt al best een poos zonder uitzicht op wanneer de functies wel werken, zoals verwijzen en... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Novolist is voor mij de eerste crypto-club waar ik mee in zee ben gegaan, ik heb voor Novolist gekozen omdat dit bestaat uit een klein clubje mensen die voor mij overkomen als Eerlijk, Open en Zeer d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Erg tevreden met de communicatie vanuit het team van Novelist. Een simpele manier van beleggen op de crypto markt. Geld depositen en vervolgens hoef je niks meer te doen, top! Wekelijkse updates ove... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Gustav Mahlerplein 45, 1082 MS, Amsterdam, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Levert wat er is beloofd. Transparant. Correcte en ter zake kundige begeleiding.
Hele mooie functionele app. Doen wat ze beloven, waardevolle informatie professionele medewerkers!

Risposta di Novelist
Probleem wel paar keer voor moeten leggen maar zal wat hardnekkiger geweest zijn maar nu in onder geval opgelost thx

Risposta di Novelist
Bedrijf doet niet wat ze zeggen.
Nu na 1. 1/2 jr. Nog steeds veel verlies, terwijl de markten boomen.
Bij berichten via de site worden de vragen zonder iets te laten weten afgesloten.

Risposta di Novelist
Support was provided in 1,5 hour and issue was solved within the hour.
Very good working app that provides all information that is needed.

Risposta di Novelist
Gaat met ups en downs mee met de markt tot nu toe alles glas helder heb wel vertrouwen in deze mensen succes

Risposta di Novelist
Innovatief product waar nog wel wat verbetering nodig is voor ontvangst en verwerking van overschrijvingen. Bij mij is dat 2x fout gegaan. De ondersteuning daarbij is goed met wat geduld.

Risposta di Novelist
Bij de registratie ging het al mis !! Slechte cominicatie en slecht bereikbaar.
Uiteindelijk zelfs account verwijderd

Risposta di Novelist
Ik heb totaal geen verstand van beleggen. Toen zag ik Novelist experts in het Beleggen met jou geld. Je hoort en leest veel over de verdiensten die ze eruit halen, winsten dat ik dacht oké. Klein groepje dus zullen er wel veel mee bezig zijn met jou geld, helaas is niks minder waar. Voorzichtigheid geboden
3 maal geprobeerd € 500 snel verlies op denk laat nog even staan kan altijd dat het erna weer omhoog gaan! Maar niets verloor alleen maar meer uit eindelijk me geld er maar afgehaald. De eerste x bleef mijn geld gewoon staan en zag het alleen maar minder worden???
Kreeg bericht dat een of ander crypto zal gaan stijgen! Dacht probeer het nog een x met 1000 euro. Ook daar verloor ik na een week al snel geld! Ik dacht wellicht gaat hij ineens omhoog 500 extra bij gestort. ! Maar zonder resultaat!
Me geld er maar afgehaald was nu wel eerder op mijn rekening dan voorheen!! Sorry maar ik heb niet het idee dat er inderdaad met jou geld word geïnvesteerd in cryptomunten of wat dan ook. Me geld uiteindelijke er maar van afgehaald met weer verlies, vraag me eigen af of er inderdaad wel word geïnvesteerd. Je hoort niks je ziet niks je weet niks. Ben blij dat ik niet met grotere bedragen ben begonnen! Weet een ding zeker me geld staat op de banken veiliger dan zomaar uit handen geven. Ze willen allemaal helpen op facebook hoor je niks anders je mag gratis mee doen op hun trads en als je alles in vul kom je aan het eind van verhaaltje toch achter dat je ze eerst € 500 moet storten dan krijg je drie beleggingen trads waar je veel geld op kan verdienen op 100.000 pak je in een week 500.000!!!!! Ik druk ze allemaal direct weg. Zijn allemaal op jouw geld uit. Jammer dat er niks is die hier eerlijk in zijn. En van mijn kant jammer dat ik me eigen altijd maar alleen in verbouwing hebt verdiept. Ook goed geld verdiend, maar als ik al die traders hoort verdienen ze tonnen per week. Ja vind best denk dat je gewoon hard moet werken voor je geld!!!!
Helaas is niet anders. Sterkte met jullie zaak. !!!

Risposta di Novelist
Betrouwbaar en redelijk snel reacties op vragen / stortingen
Ik heb een betaling uitgevoerd van 500€ naar mijn account. Account is nog steeds niet aangevuld en dit na een maand. Geld is wel van mijn rekening.

Risposta di Novelist
Duidelijk antwoord op mijn vraag, waar er geen twijfel over bestaat.
dit is niks, geld moeilijk eraf te halen, ze houden het expres vast, met minimale bedragen die je eraf moet halen etc. Het voelt voor mij niet eerlijk, krijg er zeer slecht gevoel bij

Risposta di Novelist
Ik heb een account geopend, minimale inleg is 50 euro, maar als ik wil opnemen is het 250 euro, dus ik heb geld toegevoegd om mijn eerste storting op te nemen omdat ik het niet leuk vond. Nu moet ik 5 werkdagen wachten om mijn geld terug te krijgen met het risico dat ik een deel van mijn geld verlies omdat het geld wordt geïnvesteerd (onduidelijk), ook onduidelijk waarom crypto die 24/7 kan worden verhandeld, ik kan het niet onmiddellijk opnemen.
Ik heb een verzoek gestuurd om mijn geld op te nemen zonder het te investeren en ik hoop dat het zal gebeuren.

Risposta di Novelist
De optie in de app om je account op te zeggen werkt niet vervolgens stuur je een mail en krijg je geen antwoord. Fijn dat er experts met jou geld in crypto gaan beleggen voor een goed rendement maar ik vind wel dat je ten alle tijdens moet kunnen zeggen dat je er klaar mee bent.
Ik snap dat je geld niet de volgende dag op je rekening staat maar communicatie zou fijn zijn zodat je weet waar je aan toe bent.
Ondertussen is opnieuw mijn maandelijkse bedrag afgeschreven en dat kun je niet terug opnemen omdat het onder een bepaald bedrag is, maar het account opzeggen gaat ook niet....
Maar wachten tot crypto nog verder daalt en de helft van je geld weer weg is dus.......🫣

Risposta di Novelist
Heb zelf geen ervaring met het beleggen en dit is top voor mensen die wel willen beleggen maar het niet kunnen.

Risposta di Novelist
Duidelijke en overzichtelijke app, met een gedreven team dat helder heeft hoe zij crypto makkelijker en toegankelijker willen maken voor de burger. Dat geeft vertrouwen en daarom investeer ik al via Novelist. Ik kijk uit naar wat er komen gaat!

Risposta di Novelist
Super easy om te starten en de communicatie met support was eenvoudig en vlot. Zelfs in het weekend geholpen.

Risposta di Novelist
Ik had voorheen altijd twijfels over welke cryptomunten ik in mijn portfolio moest hebben, waardoor ik juist heel veel verschillende munten aankocht en geen oog had voor de marktomstandigheden. Dit zorgde ervoor dat ik alleen maar geld verloor en door de bomen het bos niet meer zag. Met de lancering van Novelist kan ik dit eindelijk uitbesteden. Al met al kan ik Novelist aan iedereen aanraden die laagdrempelig wil beginnen met investeren in crypto. Verder zijn de wekelijkse updates top om goed geïnformeerd te blijven!!

Risposta di Novelist
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.