Valutata 4 stelle su 5

Probleem werd naar mijn mening in eerste instantie niet heel serieus genomen maar na wat aandringen van mijn kant wel netjes opgelost. Het gaat uiteindelijk om de oplossing dus ben blij met het result... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

De dagelijkse streamingoverzichten van de beurs zijn handig. De analyses helpen bij het nemen van aankoop- en verkoopbeslissingen. De analyses zijn goed, maar vaak ook oud. Daar is zeker ruimte... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Ik vind bedrijfs beoordelingen goed en volg vaak ook de adviezen. Waarom het geen 5 sterren zijn, is omdat ik mij rot irriteer aan de automatische vertalingen. Deze zijn echt super slecht.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle eenvoudig te raadplegen deskundige informatie . Ook analyses zijn goed te begrijpen en deskundig. Video's zijn prettig om te zien en naar te luisteren. Verstrekte informatie is goed bruikbaar

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di investimenti

Scritti dall'azienda

Historie: IEX.nl was een van de eerste online community's in Nederland en is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot een van de meest gebruikte informatiebronnen van beleggend Nederland. De naam IEX staat oorspronkelijk voor Information Exchanges. D...

3,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Goede analyses

Heldere, evenwichtige analyses, die per onderwerp snel geactualiseerd worden, zowel in artikelen als in podcasts.

28 gennaio 2026
Valutata 4 stelle su 5

Scherpe artikelen en gelukkig…

Scherpe artikelen en gelukkig lichtvoetige analyses van bedrijven en van alle economische ontwikkelingen. Geven ook directe adviezen voor optiestrategie en voor individuele aandelen. Heel goed hoewel ik iets als butterfly opties niet praktisch uitvoerbaar vind, ook niet na de aangeboden leergang.
Totaal is het een waardevolle vermogensraadgever en een goede aanvulling op het dagelijkse nieuws

28 gennaio 2026

Leesplezier

Ik vind het heerlijk om de artikelen te lezen en bekijk verscheidene keren per dag wat er zoal te doen is en te zien hoe vooral de beurs erbij staat

27 gennaio 2026

Optietips en ETF-content goed

ik ben erg groot fan van de optietips van hildo laman en de etf artikelen van youri van heumen. je neemt een positie in als je er iets in ziet en je doet niks als je er niets in ziet. dat vind ik persoonlijk prettig. er is veel ruis op het forum, maar dat is niets nieuws. vandaar de 4 sterren

28 novembre 2025

Handiger dan gedacht

Recent lopen tobben of ik het aandeel Signify zou shorten of niet. Met behulp van de informatie over dit aandeel op iex.nl en ook zeker het forum, hoewel er ook een hoop nutteloze posts staan, toch een end verder gekomen!

17 gennaio 2026

Ook voor beginnende beleggers

IEX is een fijne site als je bezig bent met beleggen, ook als je beginnend belegger bent. Ik kijk altijd uit naar de Tip van de Maand en met een aantal tips heb ik al een mooi rendement behaald.

19 gennaio 2026

Belabberde forummoderatie

De fora van IEX zijn sinds de nieuwe forummoderatie een drama geworden. Schelden, treiteren en elkaar aanvallen lijkt de nieuwe norm. De fora worden daar onleesbaar en zeer onprofessioneel.

Op email wordt niet gereageerd.

16 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Matige analyses en zeer slechte klantenservice

IEX is een vergaarbak van 'nieuws' uit andere bronnen.
De eigen 'analyses' zijn zwak tot zeer matig en de adviezen hebben vaak negatief rendement tot gevolg,

Contact met de klantenservice wordt vaak niet beantwoord en communicatie is stroef.

Op de fora is soms goede info te vinden maar wordt overspoeld door waardeloze berichten. Moderatie schiet ernstig te kort en ondermaats.

27 ottobre 2025
Valutata 4 stelle su 5

Al jarenlang maak ik gebruik van IEX…

Al jarenlang maak ik gebruik van IEX voor met name koersen t.b.v. aan- en verkopen. De koersen zijn makkelijk te vinden. Er zijn ook diverse forum's te vinden. Leuk om met andere beleggers van gedachte te wisselen. Als je goed op let zit er bij de forum's ook nog wel eens wat bruikbaar materiaal bij. De adviezen, moet je natuurlijk zelf ook zeer kritisch naar kijken, zijn deels bruikbaar.

20 ottobre 2025

Waarschuwing voor medebeleggers:

Waarschuwing voor medebeleggers:
De informatie bestaat vnl.uit nieuws dat je overal kunt vinden.De adviezen worden in veel gevallen gevolgd door flinke koersdalingen(bij aankoop) of stijgingen( bij verkoop).Zelf behalen ze zgn. een geweldig rendement!!Technische analyses( Tostrams) kloppen niet. Op ChatGPT kun je alle juiste informatie voor aandelen vinden en je mening vormen.

1 giugno 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più