Vi valgte Hyllen & Co, fordi vi ønskede en mægler med sans for æstetik, detaljer og moderne markedsføring. Vores lejlighed var nyrenoveret for et par år siden, og det var vigtigt for os, at de m... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Really outstanding in every regard, sold our appartment in 10 days ! Very professional and I have only Great things to say about the Hyllen team overall. The only company I would use moving forwar... Leggi di più
Vi havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Nicolai Hyllen under salget af vores lejlighed. Nicolai gik til opgaven med stor energi og engagement. Vi blev løbende holdt opdateret omkring alle para... Leggi di più
Hyllen & Co. overtog min lejlighed efter 3 andre mæglere havde haft opgaven. Indenfor 3 mdr. havde vi en underskrevet aftale. Jeg har aldrig før oplevet en dedikation og arbejdsomhed på dette niveau.... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Hyllen & Co er en ejendomsmæglervirksomhed, som går ekstra langt for at give klienten det bedste køb eller salg! Vi opererer i hele København og bruger vores store netværk samt mange års brancheerfaring på at komme godt i mål med dine forventninger!
Informazioni di contatto
Danimarca
- hyllenogco.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Personlige, professionelle og kompetente
Vi har netop solgt vores lejlighed med Nicolai og Nannas professionelle hjælp.
Vi har følt os 100% trygge gennem hele processen - fra start til slut, og havde aldrig regnet med at modtage denne personlige og yderst kompetente hjælp fra en ejendomsmægler. Deres app fungerer upåklageligt og de ringer og følger op hvis der opstår den mindste tvivl.
Vi vil anbefale alle, der ønsker at sælge deres lejlighed at kontakte Nicolai og Nanna. Det vil I ikke fortryde ⭐
Byens bedste ejendomsmægler
Vi har haft fornøjelsen af at opleve Nicolai og Nannas professionelle arbejde både i forbindelse med køb af lejlighed og salg af lejlighed i København K.
De er dedikerede og effektive - svarer altid hurtigt tilbage, tager action på udeståender, følger op og afslutter. De er engagerede - selv når markedet er svært, og bolighandlen kompliceret. Deres kommunikationsplatforme og dokumentsystem er velfungerende. De er seriøse og realistiske sparringspartnere med rigtig god fornemmelse for boligmarkedet.
Vi har mødt en del mæglere de sidste par år - Hyllen & Co er i vores optik byens bedste.
Fem stjerner er ikke nok
Da vi skulle vælge ejendomsmægler, var vi lidt i tvivl om, hvorvidt anmeldelserne af Hyllen & Co var for gode til at være sande. Det skulle vise sig, at Nicolai og Nanna alligevel langt overgik vores forhåbninger – vores lejlighed blev solgt til overbud på rekordtid, og i den bedst tænkelige proces.
Allerede fra første møde med Nicolai kunne vi mærke, at han virkelig forstod at sætte pris på og fremhæve alle de ting ved vores lejlighed, som vi selv finder unikke.
Vi har været særligt imponerede over den kreative tilgang til salgsstrategi, og så har det betydet meget for os, at vi løbende er blevet orienteret om processen, status på fremvisninger, håndtering af bud, osv.
Intet mindre end de bedste anbefalinger herfra!
Største anbefaling!
Vi vil give Hyllen & Co den største anbefaling.
Nicolai overtog vores sag fra en anden ejendomsmægler, og vi kunne med det samme mærke en forskel. Der er et bedre commitment fra Hyllen&Co end når man bruger de store ejendomsmægler-kæder, hvor ens bolig bare er en i mængden. Hos Hyllen&Co blev markedsføringen af vores bolig meget mere i øjnefaldende og spændende, og Nicolai lavede materiale der virkelig fik fremhævet de ting, vi elsker ved vores lejlighed. Han følger godt up på potentielle købere, og holder hele tiden en med i loopet undervejs. Vi fik et rigtigt godt indtryk af Nicolai allerede ved det første møde, da han ikke bare sagde ja med det samme, men selv ville hjem og tænke pris og strategi igennem, inden vi underskrev en aftale. Man kan mærke Nicolais vision med hans måde at sælge boliger på, og det skinner igennem fra første uforpligtende møde til markedsføringen, fremvisningerne, og selve salget.
Største anbefaling herfra!
Imponerende og unik salgsindsats
Efter fire måneder hos anden mægler uden resultater skiftede vi til Hyllen & co., som har solgt vores 2 værelses lejlighed på Frederiksberg på bare 6 uger i et svært marked. Vi har følt os i gode hænder fra start, der har været konstant aktivitet omkring vores lejlighed i den periode Hyllen & co. har haft opgaven, markedsføringen har været helt unik og alt omkring opfølgning og sagsbehandling spiller. Kæmpe anbefaling herfra og vi vil uden tvivl også placere fremtidige boligsalg hos Hyllen & co.!
Ekstremt højt serviceniveau!
Da vi besluttede os for at sælge vores lejlighed på Østerbro, kontaktede vi Hyllen & Co., da vi gerne ville have en mægler som ville gå den ekstra mil, og gøre tingene lidt anderledes end alle andre.
Vi havde i forvejen set noget af deres salgsmateriale, både fysisk og på de sociale medier, og efter et godt og grundigt møde med Nicolai, var vi ikke i tvivl - en beslutning vi absolut ikke har fortrudt.
Vores oplevelse er kendetegnet ved ekstrem højt serviceniveau, let tilgængelighed og helt ro i maven undervejs i processen - og så gik salget hurtigt og gnidningsfrit i et ellers hårdt marked.
En kæmpe anbefaling herfra!
Gennemført fra A-Z!
Vi tog fat I Hyllen & Co, da vi havde brug for et mæglerfirma med utrolig fokus for detalje og effektivit. Det må man virkelig sige at vi fik! Et fuldstændigt skræddersyet forløb baseret på vores situation med køb af en anden lejlighed, og på blot små 20 dage efter første møde, var vores lejlighed solgt. Vi har været utroligt glade for både Nicolai & Nannas forståelse for vores situation, hvorfor der både er blevet arbejde I de tidligere morgentimer, og sene aftentimer, hvilket har givet os en utrolig tryghed hele vejen. Igennem deres unikke markedsføring, fik vi mange mange tusinder af visninger på tværs af flere platforme, hvilket også skabte os lige præcis den store interesse vi havde brug for.
Alt fra A-Z har været mere end spot on, hvilket også gør at vi uden tvivl vil have Hyllen & Co til at hjælpe os I fremtiden.
Hvis man ønsker en mægler der har flair, fokus, passion, fleksibilitet, hurtighed, professionalitet, kant, og dybdegående faglighed? - Så er man ikke I bedre hænder end hos Nicolai & Nanna.
Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling
Nicolai fra Hyllen & Co. så hele potentialet i vores lejlighed på Nørrebro, og vi kunne med det samme mærke, at han var den rette mægler.
Vi havde fra start givet udtryk for, at vi ikke havde travlt, fordi vi ikke stod med en anden bolig på hånden. Nicolai gjorde det flere gange udtrykkeligt klart for os, at det skulle føles “rigtigt i maven”, og forhastede ikke salget hverken på pris eller overtagelse.
I et usikkert boligmarked skulle der tænkes kreativt, og lige netop her viste Nicolai og hans team, hvad de kan, og hvilken vision de havde for salget af lige netop vores lejlighed.
Lejligheden nåede ikke en gang at komme på markedet, men blev solgt efter en video på Instagram på under 1 uge og så tilmed over udbudsprisen.
Som førstegangssælgere tog Nicolai og Nanna os trygt igennem salgsprocessen, hvor vi hele tiden blev opdateret.
Den bedste anbefaling til Hyllen og Co.

Risposta di Hyllen & Co
Vi havde først besøg af 4 af…
Anbefaling:Vi havde først besøg af 4 af de største ejendomsmæglere i København for at sælge vores unikke lejlighed på Frederiksberg.Vores oplevelse af dem var meget den samme og vi fik derefter anbefalet Nicolai fra Hyllen & Co. igennem en bekendt. Nicolai var nærværende og ville sælge vores lejlighed for 300.000 DKK mere end de andre mæglere. Så vi lavede en god provisionsordning, hvor Nicolai kun ville modtage ekstra provision, hvis han rent faktisk levede op til det, som han påstod at han ville.
Det tog ham 9 dage at sælge lejligheden til prisen og vi vandt alle på handlen.
Jeg vil til enhver tid anbefale Nicolai som den personlige mægler, der ikke har 4 kollegaer inde over, hvoraf ingen har ejerskab over handlen. Nicolai tager sig personligt af langt det meste og han kan altid nås.Nicolai er ærlig og realistisk omkring markedet og forventningerne, hvilket igen gør, at man undgår en lang salgsproces, hvor ejendommen skal sættes ned i pris flere gange.
Vælg Hyllen & Co for en ordentlig, ærlig og realistisk mægler, som tager ejerskab over netop dit boligsalg.

Risposta di Hyllen & Co
Kæmpe anbefaling af Hyllen og Co!
Jeg valgte Hylle og Co efter at have fået dem anbefalet af en kollega - og kunne ikke være mere tilfreds!
I et svært marked eksekverede Nicolai på de interesserede købere og fik solgt lejligheden på under 10 dage, over udbudsprisen! Jeg var helt blown away. Der var god kommunikation og sparring undervejs.
Både Nicolai og Nanna er meget effektive i deres kommunikation og tingene bliver bare klaret! Min varmeste anbefaling til Hyllen og Co!
Ejendomsmæglere er der mange af
Ejendomsmæglere er der mange af, men der er kun én Nicolai Hyllen. En mægler som ikke taler sine kunder efter munden, som gerne udfordre og som er villig til at sige nej, hvis han ikke selv tror på projektet. Det er en sjældenhed. En kompetent mægler som forstår salgets faser og som bider sig fast når han ser en potentiel køber.
- Og så er han et menneske som man har lyst til at nyde et glas champagne med, når han har lukket salget.

Risposta di Hyllen & Co
Lejlighed solgt på 14 dage! Bedste i byen.
Hyllen & Co. solgte vores lejlighed på 14 dage tilbage i sommeren. Alt fra det indledende møde til vi i dag har modtaget pengene for salget, har kørt ekstremt professionelt.
Jeg vil specielt fremhæve 3 ting.
1. Hyllen & Co. har altid været til rådighed og givet rådgivning i verdensklasse! - Det er rigtig rart med en mægler, som altid tager telefonen og svare på de spørgamål man måtte have - også når mægleren har vundet opgaven.
2. Ærlig og reel rådgivning og vurdering. Vi fik sat en skarp pris, lavet en klar plan for hvordan den skulle sælges og det skete med et meget lille afslag på 14 dage.
3. Overlevering fra salg til nye ejere har kørt meget smertefrit og blevet håndteret profesionelt!
Alt i alt har Hyllen & Co. mine varmeste anbefalinger og jeg vil ikke tøve med at bruge dem igen!

Stor anbefaling af Hyllen og Co
Vi var ikke i tvivl om at det var Hyllen og Co vi ville gå med efter første møde med Nanna og Nicolai. Vi satte vores Vesterbro-lejlighed til salg på et svært tidspunkt, hvor markedet mere eller mindre var gået i stå. Efter få uger med lav aktivitet, var Nicolai hurtig og proaktiv, uden at være påtrængende, til at tage en snak med os omkring vores muligheder. En mindre prisreduktion kvitterede hurtigt med flere bud, og vi endte med en meget tilfredsstillende salgspris. Stor anbefaling herfra.
5 store stjerner til Hyllen&Co
5 store stjerner til Hyllen&Co
Næste gang jeg skal sælge vil jeg klart bruge Hyllen&Co igen. I et ellers svært marked hjalp Nicolai og Nanna os med at få lavet den rigtige salgsstrategi. På kun 2 måneder fik vi lukket en handlen.
Nicolai og Nannas passion og ekspertise skinner igennem hele vejen igennem fra første møde, prisstrategi, professionalisme, fleksibilitet, ærlighed, højt serviceniveau og masser af positiv energi.
Hyllen&Co er den eneste ejendomsmæglere jeg har brugt, der har formået at skabe tillid, hvilket betyder meget for mig

Varmeste anbefaling
Efter at have haft vores lejlighed til salg et halvt år hos en anden mægler, skiftede vi til Hyllen, og en måned efter var lejligheden solgt.
Vi har hele vejen igennem haft en rigtig positiv oplevelse, hvor vi var trygge gennem hele processen og oplevede en rigtig god kommunikation fra Hyllen.
Hyllen vil være vores førstevalg af mægler næste gang og varmeste anbefaling fra os.

Risposta di Hyllen & Co
Varmeste anbefaling af Hyllen & Co.
Vi kan på det varmeste anbefale Nicolai og Nanna til at håndtere et hussalg.
Fra første møde har der været en professionel og pragmatisk tilgang. Vi har haft en rigtig god løbende dialog igennem hele processen, hvor vi virkelig har følt os prioriteret og oplevet en enorm grad af kommunikation og opfølgning.
Nicolai har løbet mange meter for at få det hele til at gå op i en højere enhed med et udfordrende marked, og den arbejdsiver og tilgang har været fantastisk at have i spil. Det giver en dejlig tryghed og tro på at tingene nok skal lykkes.

Professionelle og dygtige
I forbindelse med salg af vores lejlighed tog vi kontakt til Hyllen & Co. Deres professionelle og unikke tilgang til opgaven gjorde at vi valgte dem til salg af vores lejlighed. Vi har ikke fortrudt et eneste øjeblik.
De har leveret den højeste service og kvalitet vi kunne ønske os hele vejen igennem processen. En detalje vi synes var med til at gøre en forskel var, at der ved fremvisninger gives en goodiebag til potentielle købere. Der bliver taget hånd om både købere og sælgere hos Hyllen & Co.
Da vi modtog første bud og var klar til at sige ja til det, mente Nicolai, at vi skulle vente lidt og lade andre købere komme til. Ved at følge Nicolais råd endte vi med at sælge lejligheden på 7 dage og endda til højere end udbudspris.
Næste gang vi skal sælge en bolig vil vi uden tvivl benytte Hyllen & Co.
Der skal lyde en kæmpe tak til Nicolai og Nanna herfra, og vi giver hermed vores bedste anbefalinger til Hyllen & Co.

Risposta di Hyllen & Co
En klar anbefaling af Hyllen & Co…
En klar anbefaling af Hyllen & Co herfra – hurtig, professionel, og leverede et bedre resultat end aftalt. Hyllen & Co gav den højeste udbudspris af de 3 mæglere som vurderede vores lejlighed samt den mest velforberedte og troværdige salgsstrategi – der viste sig at virke.
Lejligheden blev hurtigt solgt til over den aftalte udbudspris. I hele processen blev vi holdt velorienteret og alle fremvisninger blev aftalt i god tid, og det var aldrig til at se at nogen havde været på besøg.
Ville klart bruge Hyllen & Co igen hvis vi skal købe eller sælge igen – god oplevelse og resultat!

Altid tilgængelige og hjælpsomme
Det var en rigtig god oplevelse at købe bolig gennem Hyllen & Co. Gennem hele processen med køb, overdragelse, osv. var de professionelle og tilgængelige. Vi værdsatte især, at vi fik hurtige og hjælpsomme svar på alle vores beskeder og spørgsmål, også på feriedage og i weekender.
Hyllen & Co var også virkelig gode til at gå den ekstra mil for at gøre noget særligt ud af oplevelsen, og det var en meget mere personlig oplevelse end nogen andre ejendomsmæglere, vi kom i kontakt med i den periode vi kiggede på boliger.
Desuden havde de stor forståelse for både boligen og området.

Kompetente Hyllen & Co
Efter at have overdraget ansvaret for vores skønne bolig på Teglholmens Østkaj 82 til Hyllen & Co har vi efter blot tre uger solgt - til prisen. Hyllen & Co har som få forstået vigtigheden af, at der findes et før, under og efter salget af en bolig. Professionalisme, pålidelighed og troværdighed, dygtighed og rådgivning af høj kvalitet har kendetegnet samtlige faser.
Igennem hele processen har Hyllen & Co demonstreret sublim fornemmelse for det aktuelle boligmarked. Og på alle måder har vi følt os i de bedste og mest kompetente hænder - både i forhold til den direkte kontakt omkring salget, og ikke mindst i forhold til det uundværlige papirarbejde i kulissen. Alt sammen i en uformel og tryg omgangsform. Hyllen & Co tilfører med deres personlige og unikke stil en træt branche nyt, vitalt liv.
Vi siger tusind tak for samarbejdet og sender de varmeste anbefalinger jeres vej.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.