Hyllen & CoRecensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi valgte Hyllen & Co, fordi vi ønskede en mægler med sans for æstetik, detaljer og moderne markedsføring. Vores lejlighed var nyrenoveret for et par år siden, og det var vigtigt for os, at de m... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Really outstanding in every regard, sold our appartment in 10 days ! Very professional and I have only Great things to say about the Hyllen team overall. The only company I would use moving forwar... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Nicolai Hyllen under salget af vores lejlighed. Nicolai gik til opgaven med stor energi og engagement. Vi blev løbende holdt opdateret omkring alle para... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenti immobiliari

Scritti dall'azienda

Hyllen & Co er en ejendomsmæglervirksomhed, som går ekstra langt for at give klienten det bedste køb eller salg! Vi opererer i hele København og bruger vores store netværk samt mange års brancheerfaring på at komme godt i mål med dine forventninger!

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

16 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Kan på det varmeste anbefale Hyllen &…

Kan på det varmeste anbefale Hyllen & Co!

Ualmindelig højt service-niveau fra start til slut.
Nicolai er en super dygtig mægler og vi har været trygge i vores boligsalg med ham på vores side.
Vi er utrolig glade for at vi har valgt Hyllen & Co og kan som sagt kun anbefale andre at gøre det samme!

20 gennaio 2025

Varmeste anbefaling!

Vi kan på det varmeste anbefale Hyllen & Co. Fra vores allerførste møde med Nicolai var det tydeligt at mærke, at han er energisk, engageret og har en imponerende viden om boligmarkedet. Denne energi og passion var gennemgående hele vejen fra start til slut, og han fik solgt vores lejlighed på meget kort tid.

Vi opdagede Hyllen & Co på de sociale medier og blev straks tiltrukket af Nicolais moderne og energiske tilgang til markedsføring. De fede videoer og billeder på både TikTok og Instagram formåede virkelig at fange opmærksomheden og præsenterede vores bolig fra sin allerbedste side.

Vi satte også stor pris på den tætte og personlige kontakt med både Nicolai, der altid stod klar ved telefonen, og Nana, som altid var lynhurtig til at besvare vores e-mails. Vi har hele vejen igennem følt os godt taget hånd om, prioriteret og aldrig glemt.

Vi vil uden tøven anbefale Hyllen & Co til vores venner, familie – eller hvem som helst, der står overfor at skulle sælge deres bolig. Og vi ved allerede nu, hvem vi vil kontakte, næste gang vi skal sælge vores ejendom.

Tak for et fantastisk samarbejde!

20 novembre 2024

Fantastisk mægler

Jeg har i længere tid fulgt Hyllen & Co på sociale medier, og derfor var det et oplagt valg at kontakte dem, da jeg besluttede mig for at sælge min bolig – og det viste sig at være en fremragende beslutning.

Allerede fra vores første møde forstod Nicolai mine ønsker og behov og skræddersyede salgsprocessen perfekt til mig. Med stor professionalisme formåede han at sælge mit hus gennem sit kundekartotek og sikre, at hele forløbet fra vurdering til endelig handel var gnidningsfrit og effektivt.

Nanna har ligeledes været en fornøjelse at samarbejde med – hendes hurtige respons, positive energi og altid imødekommende tilgang gjorde processen endnu bedre.

Jeg kan på det varmeste anbefale Hyllen & Co til alle, der ønsker en kompetent og engageret ejendomsmægler, og jeg vil helt sikkert selv benytte dem igen i fremtiden.

7 ottobre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Nicolai fra 100% på lige fra dag ét og…

Nicolai fra 100% på lige fra dag ét og vi havde super god kommunikation hele vejen igennem. Lejligheden blev solgt på 3 uger og jeg følte mig enormt godt taget i hånden i hele processen. Nicolai og Nanna er meget engagerede og går klart den ekstra mil for at det bliver en god oplevelse for alle. Jeg vil absolut give min varmeste anbefaling til dem. Tusind tak fordi I hjalp mig med at få solgt min lejlighed!

1 ottobre 2024

Hyllen & Co er klasse og god stil

Hyllen & Co er klasse og god stil – Top lækkert, attraktivt og fokus på beliggenhed.

Jeg skiftede til Hyllen & Co efter anden mægler, og havde et meget professionelt møde med Nicolai, hvor de forhold han skitserede fra start holdte stik hele vejen igennem – meget troværdigt med god rådgivning også fra Nanna.

Lejligheden blev solgt på 3 måneder og ny ejer til den skønne vandudsigt i København.

1 luglio 2024

Hyllen & Co

Hyllen & Co. overtog min lejlighed efter 3 andre mæglere havde haft opgaven. Indenfor 3 mdr. havde vi en underskrevet aftale. Jeg har aldrig før oplevet en dedikation og arbejdsomhed på dette niveau. Punktlig opfølgning, struktureret tilgang til SoMe, samt en evne til at gøre det umulige muligt. Ingen smarte bemærkninger og varm luft - bare kvalitet hele vejen igennem.
Jeg kan varmt anbefale Hyllen & Co. til alle der ønsker at sælge deres bolig.

20 agosto 2024

Stor anbefaling til Hyllen&Co

Stor anbefaling til Hyllen&Co som køberrådgiver

Vi har tidligere med stor succes brugt Hyllen&Co til salg af lejlighed. Denne gang brugte vi dem som køberrådgiver – og dette var endnu engang en stor succes.

På en bolig der allerede var nedsat i pris, fik vi et yderligere 10% nedslag (baseret på den i forvejen nedsatte pris). Dette havde vi ikke opnået uden deres rådgivning, så dermed det hele værd!

Samlet set var det endnu en meget god oplevelse – og vi kan på det varmeste anbefale Hyllen&Co – både som mægler og som køberrådgiver.

1 agosto 2024
Valutata 5 stelle su 5

Vi kan på det varmeste anbefale Hyllen…

Vi kan på det varmeste anbefale Hyllen og Co. Allerede fra den første dialog med Nicolai følte vi os i meget trykke hænder hvilket fortsatte gennem hele salgs forløbet. Vi fik rigtig kompetent rådgivning, og havde en god og tæt dialog gennem processen. Bud processen blev håndteret meget professionelt, og vi endte med et hurtigt salg til en god pris. Vi kun faktisk ikke have ønsket andet af vores bolig salg. Vi vil derfor ikke tøve et sekund med at benytte Hylle og Co. en anden gang, og kan varmt anbefale Nicolai og Nanna til alle der overvejer at sælge.

30 luglio 2024

Fem store hjerter

En lidt speciel anmeldelse at skrive, men Nicolai og Nana skal have stor ros for at håndtere en svær situation. Efter at have haft vores hjem til salg hos en anden mægler uden nævneværdig aktivitet, fik Nicolai meget hurtigt skabt stor interesse hos det helt rigtige købersegment. Smukke billeder, gode videoer og Nicolais entusiasme og evne til at følge op gjorde hele forskellen og allerede efter første åbent hus weekend fik vi et bud til prisen. Alt var godt lige bortset fra at vi pludselig stod i en svær familiesituation, der gjorde at vi endte med at måtte trække stikket på salget. Virkelig ikke en ønskværdig situation for hverken os eller Nicolai, men vi blev mødt med en forståelse og empati, der til fulde matcher deres evner og talent for boligsalg. Nicolai og Nanna er helt særlige i branchen fordi de både forstår markedet og mennesker, og derfor har de vores varmeste anbefaling med fem store hjerter ved siden af stjernerne.

13 giugno 2024
Valutata 5 stelle su 5

Vi har for nylig haft fornøjelsen af at sælge vores bolig gennem Hyllen og Co. Fra start til slut leverede Hyllen og Co en service, der var professionel, personlig og utroligt effektiv.

Nicolai og Nanna er yderst kompetente og vidende, hvilket gav os en ro i sindet gennem hele processen. De tog sig tid til at forstå vores behov og præferencer samtidig med at være realistiske og ikke tale os efter munden. Det var tydeligt, at de har en dybdegående forståelse af markedet, og deres strategiske tilgang til salg sikrede, at vores bolig blev solgt hurtigt og til en god pris.

Vi blev imponeret over, hvor hurtigt og effektivt Nicolai og Nanna fik sat boligen på markedet og arrangerede fremvisninger via deres SoMe netværk.
Deres kommunikation var upåklagelig, og vi blev holdt opdateret på hvert eneste skridt, hvilket fjernede al stress og usikkerhed fra processen.
Jeg vil især fremhæve deres personlige touch og dedikation. Det føltes virkelig som om, de havde en oprigtig interesse i at opnå det bedste resultat for os. Deres professionalisme og venlighed gjorde hele forskellen, og vi er yderst taknemmelig for deres indsats.

Alt i alt kan vi varmt anbefale Hyllen og Co til enhver, der overvejer at sælge deres bolig. Deres ekspertise, engagement og fremragende service gør dem til det indlysende valg.

1 giugno 2024

Stor high five.

Hyllen & Co. får mine varmeste anbefalinger. Materialet der blev produceret i forbindelse med vores hussalg var en liga for sig. Kommunikation, opfølgning og fleksibilitet gjorde hele salgsprocessen tryg og effektiv. Vi er nu de glade sælgere af vores hus og kommer helt sikkert igen :-)

1 giugno 2024
Valutata 5 stelle su 5

Vi kan på det varmeste anbefale Hyllen…

Vi kan på det varmeste anbefale Hyllen og Co., som har stået for salget af vores lejlighed. Fra start til slut har vi følt os i de mest professionelle og kompetente hænder. Deres kommunikation med os har været intet mindre end fantastisk, og deres moderne tilgang til at promovere lejligheden via sociale medier har været yderst effektiv. Hyllen og Co. har med deres personlige og energiske tilgang formået at overgå vores forventninger til, hvad en ejendomsmægler kan tilbyde.

21 maggio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Nicolai har netop solgt min mors…

Nicolai har netop solgt min mors lejlighed på Østerbrogade. Nicolai er både dygtig og yderst professionel. Jeg vil anbefale Hyllen og Co. til alle som skal sælge ejendomme i hovedstadsområdet.

14 maggio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Varmeste anbefalinger til Hyllen&co!

Hyllen&co overtog salget af vores lejlighed fra anden mægler og solgte den på blot 50 dage!!!

Det har været en rigtig god oplevelse, hvor servicen har været i top: vi har oplevet effektivitet, en anderledes og effektiv tilgang til salg og et højt informations niveau i alle etaper af salget. Helt igennem professionelt.

Vi giver absolut fem ud af fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

6 maggio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Fik anbefalet Hyllen & Co af en veninde…

Fik anbefalet Hyllen & Co af en veninde efter at min lejlighed stået til salg et godt stykke tid hos en anden mægler uden meget aktivitet. Nicolai gav mig fra starten en rigtig god mavefornemmelse og havde en skøn energi! Han overtog sagen med samme salgspris og fik hurtigt skabt langt mere aktivitet og et bud allerede halvanden måned efter. Vi fik solgt i et meget svært marked her i slut januar 2024 med et mindre afslag.
Nu hvor jeg leder efter ny bolig, er Nicolai også rigtig flink til at hjælpe og give gode råd. Det er en rigtig god oplevelse med en mægler, hvor man ikke føler, man bare er en i rækken, men derimod får en mere personlig oplevelse.

Kan varmt anbefale Hyllen & Co til alle der går med salgstanker :)

29 febbraio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk energi ledte til smertefrit forløb

Fra underskrevet mægler aftalte d.16 januar til bekræftet handel d.21 februar! Nicolai har været helt igennem fantastisk! Fra forventningsafstemning, opfølgning, rådgivning da de første bud kom ind, vi kunne ikke have bedt om et bedre forløb. Vi kan varmt anbefale Nicolai til alle der går med salgstanker.

21 febbraio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Hyllen & Co har imponeret hele vejen!

Da vi besluttede at sætte vores lejlighed til salg inviterede vi 3 ejendomsmæglere ud for at give deres bud på lejligheden, og disse var Hyllen & Co samt 2 af de store mæglerkæder.

Efter møder med alle 3 var der dog ingen tvivl om at Hyllen & Co var den rigtige til jobbet; de kom forberedt med seneste markedsindsigter, deres plan og strategi for marketing & salg, men måske vigtigst af alt så kom de med en fed energi og can-do attitude, hvilket har været kendetegnet igennem hele processen.

På imponerende vis formåede Nicolai og Nanna at sælge vores lejlighed på blot 3 uger, og både kommunikation og samarbejdet været i top, hvilket har gjort at vi har følt os trygge igennem hele processen på trods af at vi var førstegangssælgere.

Vi vil derfor varmt anbefale Hyllen & Co, og vil uden tvivl gå direkte til dem hvis vi en dag står og skal sælge igen.

1 settembre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Intet mindre en enestående - en liga for sig :)

Kort sagt: min oplevelse med Hyllen & Co. har været intet mindre end enestående.

Jeg har haft fornøjelsen af at opleve en helt ny standard for, hvad man kan forvente sig af en ejendomsmægler. Som forfriskende kontrast til tidligere erfaringer, skiller Nicolai sig ud ved sit høje engagement og dedikation til boligsalget, og det er uden tvivl, at Hyllen & Co har sat sig i en liga for sig.

Med en udelukkende positiv tilgang til boligsalget, unikt salgsmateriale, dybdegående viden om boligmarkedet samt en velovervejet tilgang til alt fra fremvisninger til forhandling, resulterede salgsprocessen i m2-prisrekord på en ellers attraktiv gade midt i København.

Nicolai gik langt over forventningerne med høj inddragelse i processen fra start til slut for at sikre, at den var så problemfri som muligt.

Så hvis I overvejer at sælge jeres bolig, kan jeg klart anbefale Hyllen & Co. De formår at levere resultater i højeste klasse, hvilket gør dem til byens bedste valg. Gør jer selv en tjeneste at vælge Hyllen & Co. for et uovertruffen boligsalg – I vil ikke fortryde det!

31 ottobre 2023

Simply the best!

Nicolai Hyllen stands in a league of his own among estate agents in Denmark. His creativity, professionalism, enthusiasm, and sheer energy have contributed to exceed my expectations at each step of the process and resulted in a fast sale at the right price. Highly recommended!

8 ottobre 2023

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più