L'azienda ha risposto
Har købet en fin brugt bil hos dem, man bliver hurtig budt velkommen og man føler sig velkommen, bliver tilbudt både kaffe og vand, får presset sælger til en forholdsvis hurtig levering. Mit enes... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi har købt bil af deres sælger Nikolaj, super sød og meget serviceminded. Vi fik top service hele vejen. Fra vi købte bilen til vi hentede den, var der god kommunikation. Virkelig god oplevelse
L'azienda ha risposto
Jeg har haft bilen til gratis syns tjek, hvilket var og fik af vide at min ene støddæmper var defekt og mekanikeren anbefalede at skifte begge to,hvilket er ok. Bestilte tid til den skulle laves, men... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Velkommen til ŠKODA Slagelse ŠKODA Slagelse er din autoriserede ŠKODA forhandler og servicepartner. Her på vores hjemmeside har vi samlet masser af information, praktiske råd, tilbud og meget andet, som skal gøre livet lidt nemmere, når du skal købe bil og når du benytter den i hverdagen.
Teknikvej 2C, 4200, Slagelse, Danimarca
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Come questa azienda usa Trustpilot
Rigtig god oplevelse fra vi kom i butikken og kiggede på ny bil til vi snakkede med Nicolai om salg af vores bil til vi købte en ny til vi afhentede vores nye bil. Fantastisk god gennemgang af ny bil og følelsen af at få god hjælp til at forstå alt ved den nye bil. Kan kun anbefale denne forhandler.

Risposta di ŠKODA Slagelse
Vi har købt bil af deres sælger Nikolaj, super sød og meget serviceminded.
Vi fik top service hele vejen.
Fra vi købte bilen til vi hentede den, var der god kommunikation.
Virkelig god oplevelse

Risposta di ŠKODA Slagelse
Mega god service. Min bil var klar efter 3 dage allerede. Tak til Hans Jørgen for hurtigt hjælp og service, da min motorlampe begyndte at lyse. Bare god service generelt

Risposta di ŠKODA Slagelse
Jeg siger tusind tak til Patrick for en god handel. Er glad for min næsten nye Skoda Fabia. Nu skal jeg bare lære at kende den.
Tak Patrick for din tålmodighed med en forvirret kone

Risposta di ŠKODA Slagelse
Super god service - fine og gode biler
Tager sig tid til at lytte, fortælle og forklare
3 biler er nu købt i familien
Kan kun anbefales

Risposta di ŠKODA Slagelse
Købte en brugt Kia hos Skoda Slagelse, i bytte for en anden. Der var super service i forbindelse med købet, og da jeg i garantiperioden fik problemer med først startbatteriet og siden en eller anden boks, der gjorde at bilen kunne lade, så fik det det bare fikset! I processen var de både høflige, hurtige og virkelig servicemindede. Har allerede anbefalet stedet til et par venner, der ser på bil.
Opdateret m. svar/modsvar.
Svar/modsvar til sælgers bemærkning:
I min verden (og den lovmæssige verden), der er en mundtlig aftale lige så bindende som en skriftlig og indeholder som regel pris og aftalevilkår (eks. medfølgende dæk) men lad nu det ligge.
Jeg fik besked i telefonen, at handlen i foretog til anden side, fandt sted om fredagen. Ikke lørdagen som du nu påstår- og jeg blev først kontaktet søndag formiddag 45 min. før vores faktiske aftale. Desuden skal siges, at I vel heller ikke havde godtaget handlen, hvis jeg ikke havde kunne betale på dagen - ligesom jeg heller ikke havde godtaget handlen, hvis bilen fejlet noget I ikke havde oplyst pr. tlf. Nikolaj sagde på intet tidspunkt, at bilen imellem fredag eftermiddag og søndag formiddag kunne gå til anden side. Det vil jeg klart mene han skal, hvis det er tilfældet!
Heldigvis findes der andre dygtige og ikke mindst ordentlige forhandlere i byen, så jeg har fået en fremragende bil- og handlet af en rigtig dygtig og ikke mindst ærlig forhandler.
Så jeg holder nu engang fast i min anmeldelse og vurdering af jeres “forretning”.
Første anmeldelse: Jeg har lavet en mundtlig aftale med Nikolaj hos Skoda Slagelse om køb af en bil. Vi har aftalt pris, medfølgende vinterdæk på alufælg fredag. Altså har vi aftalt direkte kontraktsvilkår, og aftaler samtidig at jeg skal derud søndag og afprøve den, da jeg selvfølgelig skal vide bilen kan kører før køb. Her siger jeg samtidig at jeg vil købe den, såfremt den lever op forventningerne. Og så bliver jeg så ringet op søndag (3 kvarter før aftalt tid), og får fortalt, at chefen i forretningen har solgt bilen til en anden - SAMME DAG (fredag)?! Hvorfor i alverden jeg ikke får besked om, at bilen bliver solgt, hvis jeg ikke kommer ned - det synes jeg virkelig er en ualmindelig dårlig måde at føre forretning på. En mundtlig aftale er lige så bindende som en skriftlig?! Jeg er tosset - og jeg vil da aldrig anbefale nogle at handle med den slags mennesker. Ualmindelig dårlig stil, at jeg skal gå og forvente en aftale er en aftale- og så lige bliver skidt et stykke og får at vide, at den er solgt lige efter vi har indgået mundtlig aftale. Så dårlig stil!
Så skal du handle bil, så sørg endelig for at handle med ALLE ANDRE end de folk dernede.. Der er en aftale tilsyneladende ikke en aftale.

Risposta di ŠKODA Slagelse
Jeg skulle have min Skoda enyaq til service i dag. Jeg var blevet lovet en lånebil men da jeg kommer derop er der ingen lånebil. I lover mig så at min bil er færdig inden for 1.5 maks 2 timer. Jeg ender med at sidde 4.5 time og vente på min bil bliver færdig. Det er sidste gang jeg sætter mine ben i jeres foretning.
Og bilen blev da kun færdig på 4.5 time fordi jeg skyndte på jer. Ihvertfald dårlig oplevelse fra min side af.
Nu har jeg handlet biler og benyttet deres værksted igennem mange år, og er aldrig blevet skuffet.
Så skal du have din bil på værksted, eller er du på udkig efter en ny/brugt bil, så kan du trygt handle her.

Risposta di ŠKODA Slagelse
Første handel med Skoda Slagelse v/Mads. Elroq Sportline. Professionel, imødekommende, ønsker det bedste for kunden. Firmaet Virkelig et besøg værd.
i ´22 købte jeg en skoda, som skulle have skiftet bremser fortil. Jeg valgte Slagelse Skoda værksted til at udføre bremseskiftet. Det skulle jeg ikke have gjort.
Da jeg fik bilen hjem synes jeg det vibrerede let ved nedbremsninger, og jeg ringede til værkstedet omkring dette. De sagde, at det var helt normalt og at det ville fortage sig. Så jeg kørte videre som intet var hændt.
her 3 år efter, står bremserne til at skulle udskiftes allerede - efter kun 30 000 km, og selvom der er ret stærke indicier for, at man har sjusket med påsætningen samt ikke talt sandt, at det var normalt og ville fortage sig, så undskylder skoda sig med, at der er gået 3 år og garantien ikke længere dækker. De siger, at de ikke KAN oprette og behandle sagen - og at bremserne fortsat er lovlige,, dog er bremseværdien helt op på 35 på det ene forhjul og må højest være 30.
Derudover, så havde jeg en følelse af, at man ikke respekterede mig, dengang jeg var inde med min bil og de ordnede bremserne, og jeg var i situationen lidt nervøs for, om de ville lave et ordentligt stykke arbejde på min bil. Jeg tror desværre jeg fik ret. Og jeg kommer selv til at betale skaden. Er hvad de har sagt til mig.
Jeg kan se, at der er mange, som er tilfredse og ikke har lignende oplevelser med dette værksted. Så jeg hører jo nok til en særlig gruppe. Jeg er ihverfald ikke blandt den tilfredse skare. De siger ligeledes ordret, at jeg kan skælde alt det ud jeg vil, men at det ikke hjælper noget.
Svar: Hvad angår ej genkendelse af dialog, så har jeg jo den på sms - Rimelig nonchalant kommentar alligevel.

Risposta di ŠKODA Slagelse
Netop handlet med Mads i salgsafdelingen. Kan på det varmeste anbefales - her er ordenlighed og imødekommenhed en standard! :-)

Risposta di ŠKODA Slagelse
Fantastisk engageret personale, med på en hurtig handel.
Følte os totalt trygge i hele processen.
Hurtig og nem handel.
Jeg er yderst tilfreds med handlen hos Skoda Slagelse, nemt og hurtigt.

Risposta di ŠKODA Slagelse
Sælgeren har været grundig og professionel igennem hele forløbet.
Vi har følt og føler os fortsat meget trygge ved Hansen Biler / Mads Vang.

Risposta di ŠKODA Slagelse
Super god og behagelig service.
God tid til at blive sat ind i min nye bil og alle de ting den kan.

Risposta di ŠKODA Slagelse
Hvis man vil have god service så er det, det helt rigtige sted at købe sin bil. Kæmpe tak til Mads for en god pris på vores gamle bil og en god pris på den nye flotte Skoda samt en fantastisk service. Vi følte os trygge hele vejen igennem, da han følger op på tingene. Kæmpe anbefaling!

Risposta di ŠKODA Slagelse
Top service samt venlig og imødekommende personale, der trænger til at tegne et smil på kundens læber.
Vi har købt en Suzuki Baleno hos dem tilbage i 2016 og har nu byttet den til en Skoda Kamiq og servicen har altid været tiptop. Hansens biler - Skoda Slagelse er en anbefaling👍

Risposta di ŠKODA Slagelse
Anbefaler ikke at folk skal købe deres biler hos dem
Jeg troede Skoda var en stor bilforhandler det viser sig det er en virksomhed der ikke står bag deres biler finder heletiden undskyldninger

Risposta di ŠKODA Slagelse
Super service. Føler sig altid velkommen og godt rådgivet. Kan varmt anbefale dem.

Risposta di ŠKODA Slagelse
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.