Fedt - 1. gangskunde og glæder mig helt vildt til at smage brosmen og havkatten. Indtil videre er den koldrøgede lakse salat gufferen. Alt lever fuldt ud op til forventningerne. Fortsat god sommer... Leggi di più
Hyggeligt spisested. Vi var et selskab på 5, hvor af 2 fik en hakkebøf med pomfritter og bearnaise, det var bløde og ikke særlig varme pomfritter, og bøfferne var meget tørre. Fiske buffeten var vir... Leggi di più
Vi bestilte stegt torsk, som viste sig at være friture stegt og ikke tidligere pandestegt. Dette var meget skuffende, da butikken har en masse dejlige og friske råvare.
Hej mig og min familie var ude og spise frokost her. Maden var helt i top god!! Dog var der lang ventetid for at kunne bestille… vi skulle ikke have buffet men tallerkner. Super sødt personale, de ar... Leggi di più
Vi er en lokalt forankret vestjysk fiskehandel, som tror på, at gode friske råvarer og tilsvarende service er vejen til at få danskerne til at spise mere fisk. Vores mål med vores forretning er at give vores kunder de bedste smagsoplevelser med vores råvarer, og det gør vi ved at sørge for, at vi altid sælger den mest friske og bedste kvalitet af fisk og skaldyr.
Troldbjergvej 4, 6960, Hvide Sande, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
alt fungerede godt og den fiske vi har smagt er FANTASTISK!

Risposta di Hvide Sande Røgeri
Tronskifte fra dronning til konge,det skal vi selvfølgelig fejre på søndag.
I den anledning skal vi have Kongeål med røræg til, suppleret med alt godt fra havet. Sikke en fest også på det kulinariske 👑🦈👑🦈👑🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Risposta di Hvide Sande Røgeri
Det er 3. år, at vi bestiller (på nettet) alle former for fisk fra Hvide Sande Røgeri, det kommer på det aftalte tidsrum, er pakket så det altid er koldt og friskt. varerne lever altid op til vores forventning.

Risposta di Hvide Sande Røgeri
Høj kvalitet! Stort udvalg af fiskeprodukter og røgvarer, nemt at bestille på nettet og levering til tiden. Pakket med masser af is, så produkterne ankommer i top tilstand. Kan kun anbefales!

Risposta di Hvide Sande Røgeri
Uforlignelig god kvalitet af friske frisk, røgvarer og præcis og kold levering. Stort udvalg og varerne er håndsorteret. Ingen skæve stykker.

Risposta di Hvide Sande Røgeri
Vi ventede meget lang tid på maden. De helstegte rødspætter var skamstegt og brændt. Utroligt I ikke kan stege noget så simpelt som en rødspætte. De 6 små kartofler var overkogte og uden smag. Vi fik persillesovs. Har aldrig set skyggen af persille. Smagte af mel og var bare en tyk grød. Virkelig uspiseligt. Al maden var kold da vi fik det. Aldrig har vi fået så dårlig mad. Meget dårlig oplevelse. Vi kommer ikke igen

Risposta di Hvide Sande Røgeri
Rødspættefileter, røget hellefisk, røget ål og hvidløgsmarinerede tigerrejer kan kun anbefales. Nu håber vi på den røgede laks er lige så god.
Desværre var der forsinkelse på leveringen. Varerne skulle være leveret inden kl. 18, men de kom kl. 20. Leveringsfirmaet havde givet os besked, at varerne var forsinket. Det er jo hvad der kan ske. Varerne var stadig kolde af is.

Risposta di Hvide Sande Røgeri
Tak for fin levering og god kvalitet ! Lækre laks og ål mm.

Risposta di Hvide Sande Røgeri
Hurtig nem bestilling og levering

Risposta di Hvide Sande Røgeri
Nemt at tilgå, overskuelig hjemmeside, opdateringer under vejs, hurtig levering.

Uhm … lækre røgvarer
Uhm … glæder mig til min frokost i dag også

Risposta di Hvide Sande Røgeri
Det var min første ordre.
Levering og emballering med is var perfekt. Den røgede fisk var fremragende, den anden fisk var virkelig frisk og fremragende. Jeg vil bestille igen.

Risposta di Hvide Sande Røgeri
Den varme hovedret var lun ved serveringen - blev tilbudt en anden ret, det blev stegt rødspætte med persillesovs - middelmådig!!!
Ingen henvendelse fra personalet om maden var i orden.
Har besøgt stedet adskillige gange - normalt har det været godt mad - måske der mangler personale???
Fiskebutikken er rigtig god !