FriskFangetFisk ApS Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Da forsendelsen nåede frem, Var der masser af is, der ikke var smelter, og fisken virkede frisk, og lugtede godt. Vi syntes der var mange små skrubber, og efter stegningen, var fiskekødet, løst og... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Meget hurtig levering også af halvstor bestilling (6laksesider) flot kvalitet ikke nær så fede som nogle af de helt store laksesider (dog lidt små i størrelsen) dansk opdræt. Prisen var 100kr/kg billi... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Tidlig tidlig morgen stod pakken der v fordøren som lovet ved bestillingen. Helt iskold FRISK FANGET fisk 🐟. Vi har nu pakket det lækreste fine friske fisk til fryseren….Dejlig aftensmad venter fo... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Pescheria
  2. Mercato del pesce
  3. Grossista di pesce

Scritti dall'azienda

Når du bestiller fisk fra FriskFangetFisk.dk, modtager du friskfanget fisk, der er fanget og pakket inden for få dage. Fra det øjeblik fisken lander på auktionen, håndteres den under de strengeste kvalitetskontroller og transporteres på køl direkte til din dør. Det sikrer, at du kan nyde fisk med maksimal smag og næring – uden besvær. Vi samarbejder med lokale fiskere og producenter, for at sikre de bedste råvarer og en bæredygtig produktion. Bestil dine favoritter på FriskFangetFisk.dk og få dem leveret friske og klar til tilberedning.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

23 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Super god oplevelse 😃 Bestilte 1500 gr…

Super god oplevelse 😃 Bestilte 1500 gr rødspættefileter og afhentede selv da jeg var i området. Det var de lækreste rødspættefileter, omhyggeligt pakket ned med masser af is i en flamingokasse, helt friske, fine i str og ikke en eneste ben var glemt, så de bedste anbefalinger herfra. Vi afgiver ihvertfald vores bestillinger hos dem fremover 😃👍

6 luglio 2026
Valutata 2 stelle su 5

Dårlig kvalitet .har bedt jer om at ringe da min mail ikke virker mere men det gør i heller ikke.

Dårlig kvalitet denne gang ,købte kuller denne gang fyldt med store ben købt 16-5-26 fakturaer 1885 ordre 112805 købte den 4-5 -26 fakturaer 1838 ordre 110184 den var ok i regerer ikke på ens opkald heller ikke på info@ men selvfølgelig i har jo også fået jeres penge ,husk der er købt 4 portioner hvis jeg vil have fisk med ben kunne jeg jeg bare havde købt en makrel .

15 maggio 2026

Risposta di FriskFangetFisk ApS

Hej Pinkaew. Vi har ikke modtaget nogen mail fra dig. Vi har dog prøvet at fange dig på mail, men det lykkedes os ikke. Vores største ønske er, at vores kunder er tilfredse med leveringen og vi vil derfor gerne finde en løsning med dig, så vend gerne retur.

Vh. FriskFangetFisk

Valutata 2 stelle su 5

Havde bestilt rødspættefiler

Havde bestilt rødspættefiler, men modtog nærmest noget jeg vil kalde fiskeaffald. Har ellers været tilfreds med tidligere leveringer.

24 aprile 2026

Hej F. Rismark

Det er vi virkelig kede af at høre. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Vi har friskhedsgaranti på alle vores produkter, så hvis du har modtaget rødspættefileter, der ikke lever op til forventningerne, sender vi selvfølgelig gerne en ny portion til dig.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os direkte – så finder vi hurtigt en god løsning sammen. Kontakt os gerne på info@friskfangetfisk.dk

FriskFangetFisk.dk

Valutata 5 stelle su 5

Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner…

Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner så gjorde jeg det. Virkelig en glæde at have lært jer at kende. Flot udvalg, god kundeservice og præcis levering til døren. Tak for altid frisk og lækker fisk. Glæder mig hver gang til en levering fra jer.

1 maggio 2026

Risposta di FriskFangetFisk ApS

Hej Christine. Tusind tak for din anmeldelse! Vi glæder os til at leverer friskfangede fisk til dig igen 🐟

FriskFangetFisk.dk

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service og hurtig levering!

Vi fik gavekort til friskfangetfisk.dk i bryllupsgave, og har ikke oplevet andet en sød og imødekommende kundeservice, samt hurtig levering af helt frisk, lækker og velduftende fisk!
Kæmpe anbefaling herfra!

17 aprile 2026

Risposta di FriskFangetFisk ApS

Hej Simon. Tusind tak for din anmeldelse! Vi glæder os til at levere fisk til dig igen 🐟

Valutata 5 stelle su 5

Super flot og frisk fisk

Super flot og frisk fisk! Vi er meget tilfredse med vores første levering og kommer igen 🙏

13 aprile 2026

Risposta di FriskFangetFisk ApS

Hej Anette. Tusind tak for din gode anmeldelse. Vi glæder os til at levere fisk til dig igen 🐟

Valutata 4 stelle su 5

Det var virkelig nogle flotte rødtunger…

Det var virkelig nogle flotte rødtunger og rødtunge filetter vi fik leveret.
anbefaler gerne videre i omgangskredsen.
Vi fik både fisk fredag og søndag.

29 marzo 2026

Hej Bjarne! Tusind tak for din gode anmeldelse, den sætter vi pris på 🐟

Super glad

Jeg er super tilfreds med levering,og med de 2 rødspætter. Desværre var de 2andre så uspiselige,de smagte frygteligt. Jeg købte 4 stk. jeg køber normalt tit,men ved ikke om jeg har lyst igen. Hold da op. Jeg er super glad,på trods af jeg ikke skrev fisken var dårlig,sendte i alligevel en ny omgang. Fantastisk kundeservice

13 marzo 2026

Risposta di FriskFangetFisk ApS

Hej Marianne. Jeg er ked af, at to af dine leverede rødspætter ikke levede op til forventningerne. Hos FriskFangetFisk.dk har vi friskhedsgaranti, så hvis du mener, at de ikke var friske, så vil vi gerne give dig to nye. Læs mere her: https://friskfangetfisk.dk/garanti-for-frisk-fisk/

Lækkert udvalg

Lækkert udvalg, godt tilbud og hurtig levering.

30 marzo 2026

Hej Dorthe. Tusind tak for den fine anmeldelse. Mvh. FriskFangetFisk

Valutata 5 stelle su 5

Super frisk fisk af god kvalitet

Super frisk fisk af god kvalitet. Det var vores første gang, og bliver en af vores faste husleverandører. Vi bor på landet, så det er guldværd for os,som elsker fisk, at få denne on line mulighed

11 marzo 2026

Risposta di FriskFangetFisk ApS

Hej Maria. Tusind tak for din gode anmeldelse. Vi glæder os til at levere friskfangede fisk til dig igen. 🐟

Da forsendelsen nåede frem

Vi syntes der var mange små skrubber, og efter stegningen, var fiskekødet, løst og ikke særligt smagfuldt. Men ikke dårligt. Skyldes det, februar, marts er dårlig tidspunkt at spise skrubber pgr. af det er gydningstid, eller er det ising?
Med venlig hilsen Knud Simonsen

15 marzo 2026

Hej Knud

Mange tak for din grundige anmeldelse og for at dele din oplevelse med os – det sætter vi stor pris på.

Det lyder som en god start, at forsendelsen nåede frem med rigeligt is, og at fisken virkede frisk og velduftende 😊

Når det gælder skrubberne, har du faktisk helt ret i din observation. Fiskekød må gerne være let “løst” efter tilberedning – det er ofte et tegn på, at det er mørt og korrekt tilberedt.

Smagen og konsistensen kan dog godt variere afhængigt af sæson. I perioden februar–marts er skrubber typisk i eller tæt på gydning, og det kan betyde, at kødet bliver lidt mindre fast og mildere i smagen. Det er altså helt naturligt og ikke et tegn på dårlig kvalitet.

Derudover spiller størrelsen også en rolle – mindre skrubber har ofte en mere delikat og mild smag sammenlignet med større fisk.

Vi sætter stor pris på din feedback og tager den med os i vores videre arbejde. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning til valg af fisk efter sæson.

Flotte fisk og jomfruhummer

Flotte fisk og jomfruhummer. Jeg skulle bruge rødspætter og jomfruhummer. Flotte fede fisk, og store hummer. God service!

4 marzo 2026

Hej Martin. Mange tak for den fine anmeldelse 🐟

Lækkert frisk fanget fisk

Modtag en sæsonpakke med friske fisk lige på dørtrinnet. Super oplevelse og virkelig velsmagende fisk.

16 marzo 2026

Hej Rasmus. Mange tak for den fine anmeldelse 🐟

Den kræsne

Efter at vi som familie har boet på Grønland i en årrække og spiste fisk 2-3 gange om ugen lærte vi hvad det betyder og hvordan fisk skal smage alt fra hval til frisk torskerogn, og vi blev nok en lille smule kræsne når det galdt frisk fisk mm, men der er vi alligevel blevet glædeligt overrasket jeres kasse med fersk torskerogn, Hellefisk, torskefileter samt rødspættefileter den gjorde stor glæde hos både børn og voksne, så rigtig mange tak

3 marzo 2026

Hej Allan. Mange tak for den fine anmeldelse 🐟

Helt igennem perfekt🌟

Fisk så frisk at de slår med halen ved leveringen.

Super lækre produkter pakket så alt er iskoldt ved leveringen, og ALDRIG minus på vægten.

Fra min bestilling var gået igennem, til ordren var pakket, gik der under en time.

Store respekt for skipper Verner og hele teamet
🌟🌟🌟🌟🌟

3 marzo 2026

Hej Lene. Mange tak for den fine anmeldelse 🐟

Super frisk fisk

Super frisk fisk, fint udvalg og hurtig levering
Søren W

4 marzo 2026

Hej Søren. Mange tak for den fine anmeldelse 🐟

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più