Scopri cosa dicono le persone

Valutata 2 stelle su 5

Jeg er virkelig ked af at skulle slutte mig til de andre dårlige anmeldelser, men der er virkelig noget om snakken. Virkelig et hyggeligt sted, der bare ligger perfekt ved havnen i Hvide Sande... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Sur oplevelse - havde kokken fri eller offday? Dette sted er livet for kort til. Vi bestilte Luksusstjerneskud (de har også et alm. stjerneskud): den kogte fisk var ok, men ellers - optøede, fritur... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fredag d.10 november var min familie og jeg på Cafe Marina for at holde Mortens Aften. Det var en oplevelse som vi sent glemmer. Udsøgt Mad på et højt niveau: Røgede Torsk skåret som Carparcio med jor... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Bestil IKKE et stjerneskud

Virkelig et hyggeligt sted, der bare ligger perfekt ved havnen i Hvide Sande.
Blev venlig modtaget af en dansktalende tjener. Vores tjener ved bordet talte ikke dansk.
Vi bestilte 2 stjerneskud. For det giver da sig selv at DET STED jo kan lave fisk. Eller det troede vi.
Desværre det værste stjerneskud vi har fået til dato. Og vi har spist mange. De grønne asparges var sprøde. Men så stoppede det også der. ALT havde en bismag og ingen af delene smagte som et stjerneskud nu en gang smager og skal smage. Der var en underlig dressing (ikke meget af den) - der var ingen røget fisk. Rejerne smagte underligt. Fiskefileten ja friturestegt. Og tør ikke sige om noget af det var frisk.
Jeg levnede næsten det hele.
245 kr. for et stjerneskud. Tror aldrig jeg har fået en til den høje pris før. Så burde den virkelig være perfekt. Men det var virkelig en sørgelig oplevelse.
At jeg alligevel giver 2 stjerner, skyldes at uanset om personalet talte dansk eller engelsk så var det høflig betjening. Det syns jeg de skal tage med. Men maden.
Desværre vi kommer ikke igen, og kan desværre ikke anbefale stedet.

25 settembre 2025

Maden

Der blev annonceret “ stor slået fiske buffet”. Af fisk var der en fiskesuppe med muslinger, en kogt laks pil selv rejer i marinade friture stegte rejer. Det var hvad der var af fisk! Ingen sild ikke nogen fiskefileter eller fiskefrikadeller ingen fiskesalater, derimod var der mere kød. Det er ikke det vi forventer af en fiskebuffet. Ikke noget vi vil anbefale til venner og bekendte. Hilsen Anne-Grete og Iver Dall

16 agosto 2025
Valutata 4 stelle su 5

Vi bestilte brunch planken

Vi bestilte brunch planken. Den består af nogle gode lækkerier, der er noget for alle.
I forhold til madspild, kunne man godt skære osten i mindre blokke, eller det var noget lækkert skiveost. chiliost var der virkelig smag i.
Der er lige rugbrødschips med laks, den var nærmest umuligt at tykke over. Tænker ældre mennesker kan ikke.
Så kommer vi til service. Man kan jo i princippet ikke sige, den var dårlig. Vi blev taget imod, fik drikkevarer mv. hurtigt. Men nu bliver overhovedet ikke mødt af smilende og venlig personale. Derimod sure og mut, det gjaldt begge de unge piger.
For et år siden var det en helt andet service.
Pris, det er til den høje sige, men det er også lækkert. Cirka 700 kr.
3 brunch
2 almindelig kaffe
1 cafe latte
1 kande æblejuice.

11 luglio 2025
Valutata 4 stelle su 5

Hygglig aften

Vi havde bestilt bord i forvejen, så ingen ventetid.
God og velsmagende mad som kom samtidig til os alle (6 Pers.) Sød og imødekommende betjening og hyggelig stemning.

5 luglio 2025
Valutata 3 stelle su 5

Lækker mad – men skuffende serviceoplevelse

Maden på Café Marina i Hvide Sande var ganske velsmagende – især stjerneskuddet, som var lækkert og flot anrettet 🐟🥗. Priserne er i den høje ende, men det må man nok forvente med beliggenheden og kvaliteten 💸.

Desværre trækker servicen ned. Personalet var svære at forstå og virkede ikke særlig servicemindede 🙁. Eksempelvis blev vi ikke informeret om deres morsdags-tilbud med 20% rabat – det burde man som gæst klart have fået at vide 🌸❗

Alt i alt en blandet oplevelse. Fin mad – men servicen skal forbedres for at matche prisniveauet.

11 maggio 2025

Total dårlig service

Egentlig super hyggeligt sted. Vi glædede os faktisk super meget til at prøve det grundet alle de fine anmeldelser.
Vi kommer ind og bliver sat i et faktisk rigtig dejligt hyggeligt hjørne.
Så kommer den første tjener over og virker i dårligt humør. Er egentlig en smule flabet, men alle kan jo have en dårlig dag.
Så kommer ventetiden 30 minutter før vi får vores snackbox hvor chili cheese bites er rå. Så venter vi yderlige 45 minutter & ingen hovedret fik vi. Vi prøver flere gange at vinke til en af tjenerne men uden held. Så endte vi med bare at betale for det vi havde spist & gå.

Generelt var servicen fuldstændig ringe. Vi kommer ikke tilbage.
Skal lige siges der på ingen måder var travlt, de stod bare og snakkede i baren personalet.

1 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Meget fornøyd

Jeg reiser ca. annenhver uke til Hvide Sande og jeg er meget fornøyd med mat og personalet.
BBQ Burgeren er kjempegod!
Personalet er veldig hyggelig med meg når jeg kommer.
Fint å være norsk i Danmark!

23 gennaio 2025

Kækt personale

Rigtig fine pizzaer, men personalet var lidt for kække i betrækket… BIP, BIP, BIP er det eneste der kører rundt i mit hoved nu. Jeg blev hele tiden forstyrret i mit måltid af røg i næseborene og en bip lyd i ørene. Cafe Marina, det sku for dårligt.

5 agosto 2024

Muggent

Muggent muggent muggent

Det var helt fortryllende muggent
Dressingen fossede fra pizza og der var mug i der lå rådne tomater på min pizza og alt i alt ville jeg konkludere det for ekstremt muggent

5 agosto 2024
Valutata 3 stelle su 5

Super betjening, MEN!

Super hyggelig betjening (stor ros), lækker mad og hyggelige omgivelser.
Det var dog utrolig generende at de tillader rygning hvor man sidder og spiser. Vi havde en der sad og kæderøg hele vejen igennem vores måltid. Vi havde små børn med og det lagde bare en dæmper på oplevelsen.

18 luglio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Sur oplevelse - kokken må have haft fri

Sur oplevelse - havde kokken fri eller offday?
Dette sted er livet for kort til.
Vi bestilte Luksusstjerneskud (de har også et alm. stjerneskud): den kogte fisk var ok, men ellers - optøede, friture-overstegte fiskefileter, aspargessnitter fra dåse, midt i asparges højsæson, små assorterede rejer, en lille teskefuld sort stenbiderrogn, 25 gr. røget laks, alt for lidt Thausand Island og een tynd citronskive. Og så på en så fin beliggenhed.

19 giugno 2024

Skuffelse er mildt sagt

Havde inviteret min lille familie til spisning på Marina i går på min fødselsdag vi var 5 personer.

Det meste af maden var lunkent, ikke varmt.

En burgerbolle var svedet helt sort.

I dag har flere af os dårlig mave.

Øv-øv

19 gennaio 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più