Uitstekende service! Vanwege wat feestdagen werd de krat ruim op tijd aan de pakketdienst aangeboden. Toen het toch nog mis dreigde te gaan werd er snel en kosteloos een oplossing aangeboden. De s... Leggi di più
Persoonlijk contact, heel snelle levering, stevige box met volledige inhoud en duidelijke uitleg. Retouretiket en clips voor het terugsturen. Direct reactie dat het weer bij hen is aangekomen. Kortom,... Leggi di più
Wij bestellen hier elk jaar voor schoolkamp en dat werkt prima met heen en terugzenden. Vooral het plezier van de kinderen met de laserguns is het meer dan waard.
Snelle gemakkelijke levering en retour service voor de lasergame. Hele duidelijke instructies erbij en de kinderen hebben er veel plezier aan beleefd. Zou het zeker aanraden voor een kinderfeestje met... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Huurnu.nl is dé specialist in verhuur van feest- en partijbenodigdheden. Of je nu een klein verjaardagsfeestje viert, een bedrijfsuitje of een groots evenement organiseert, bij Huurnu.nl vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feest. Ons uitgebreide assortiment biedt voor ieder wat wils, van spannende Archery Tag-sets, interactieve lasergames tot rookmachines en sfeervolle Silent Disco apparatuur. Met onze producten maak je van elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring. Wij zorgen ervoor dat de verhuur soepel en flexibel verloopt, zodat jij je volledig kan concentreren op het genieten van jouw evenement. Bij Huurnu.nl staan service en klanttevredenheid voorop. Wij leveren door heel Nederland en bieden op maat gemaakte pakketten, afgestemd op jouw wensen en budget. Wij hebben het juiste materiaal in huis om iedereen een geweldige dag te bezorgen. Kies voor Huurnu.nl en maak van jouw feest iets bijzonders!
A de Graaflaan 5, 2481KL, Woubrugge, Paesi Bassi
- 085-5055123
- info@huurnu.nl
- huurnu.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Super activiteit!
Prima verzorgd, netjes op tijd en een super leuke activiteit! Voor herhaling vatbaar!
Aanrader!
Makkelijk aan te vragen. Wij hebben het zelf opgehaald en terug gebracht. Je kunt dan een tijdslot kiezen.
De geleverde laserguns deden het allemaal en er zitten extra batterijen bij om ze te vervangen als ze leeg zijn.
We hebben een super leuk kinderfeestje gegeven.
Goede spullen en betrouwbaar in…
Goede spullen en betrouwbaar in levering en terugbrengen.
Top ervaring
Ik had 15 laserguns gehuurd voor een verjaardag. Alles was goed verpakt en ruim op tijd verstuurd. Er zaten extra laserguns bij en extra batterijen en duidelijke instructie. Zeker voor herhaling vatbaar!
Ging bij de post niet zoals gehoopt…
Ging bij de post niet zoals gehoopt maar dit werd goed opgelost 👍.
Was gewoon helemaal prima!
Zeer snelle top service en levering
Zeer snelle service en levering. Ruim voor de gevraagde kerstdag hadden we de karaokebox al in huis en konden we even goed kijken hoe we eea moesten aansluiten. Nog even gebeld om even iets na te vragen qua aansluiting en kregen direkt een duidelijk antwoord. Terugsturen via de meegeleverde info en het retourlabel was ook perfekt geregeld! Wij zullen zeker vaker gebruik maken van dit bedrijf! Top!
Huur.nu is echt een aanrader
Huur.nu is echt een aanrader! Ik kreeg de spullen een week eerder ivm drukte bij postNL. Aan alles is gedacht, qua instructies, retourneren. Via mail krijg je heel snel antwoord, er wordt met je mee gedacht. Kortom: top!
The service was amazing
The service was amazing ! When there was a problem with my order the customer service was extremely helpful and ensured to send me a new package directly the next morning
Snel geregeld
Snel geregeld, snel binnen en makkelijk terug te sturen. Fijn dat alles in 1 box was en niet meerdere boxen mee moest sjouwen naar locatie!
Alles was top geregeld!
Alles was top geregeld. Van een snelle levering tot duidelijke instructie voor het spelen van verschillende spellen. Op vragen wordt snel gereageerd. Echt een aanrader!
De spullen kwamen ruim op tijd aan om…
De spullen kwamen ruim op tijd aan om alles te kunnen testen.
Fijne communicatie en snel en makkelijk…
Fijne communicatie en snel en makkelijk geregeld!
Zeer tevreden
Ik was laat met mijn bestelling, dus stond er dat ik even moest bellen over de beschikbaarheid. Er werd direct opgenomen, het gesprek was duidelijk en we hadden een overeenkomst. Via de mail kreeg ik een duidelijke instructie over het ophalen, dit verliep erg soepel en over het terugbrengen. Ook zit er een duidelijke instructie over het opbouwen en afbreken wat dus makkelijk verliep. Een echte aanrader dus!
Goede kwaliteit, op tijd geleverd
De laserpistolen waren goed, en werden heel tijdig geleverd. Goede gebruiksinstructie erbij.
Goede service en snel bezorgd
Goede service en snel bezorgd, ook makkelijk met het terugsturen van de apparaten. We hebben een lasergame activiteit gehad met bijna 40 jongeren buiten en dat was een groot succes. Een tip voor de volgende keer om wat meer gemak daarin te hebben is dat er bij gebruik al nieuwe batterijen inliggen, dat scheelt veel tijd.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.