Uitstekende service! Vanwege wat feestdagen werd de krat ruim op tijd aan de pakketdienst aangeboden. Toen het toch nog mis dreigde te gaan werd er snel en kosteloos een oplossing aangeboden. De s... Leggi di più
Persoonlijk contact, heel snelle levering, stevige box met volledige inhoud en duidelijke uitleg. Retouretiket en clips voor het terugsturen. Direct reactie dat het weer bij hen is aangekomen. Kortom,... Leggi di più
Wij bestellen hier elk jaar voor schoolkamp en dat werkt prima met heen en terugzenden. Vooral het plezier van de kinderen met de laserguns is het meer dan waard.
Snelle gemakkelijke levering en retour service voor de lasergame. Hele duidelijke instructies erbij en de kinderen hebben er veel plezier aan beleefd. Zou het zeker aanraden voor een kinderfeestje met... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Huurnu.nl is dé specialist in verhuur van feest- en partijbenodigdheden. Of je nu een klein verjaardagsfeestje viert, een bedrijfsuitje of een groots evenement organiseert, bij Huurnu.nl vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feest. Ons uitgebreide assortiment biedt voor ieder wat wils, van spannende Archery Tag-sets, interactieve lasergames tot rookmachines en sfeervolle Silent Disco apparatuur. Met onze producten maak je van elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring. Wij zorgen ervoor dat de verhuur soepel en flexibel verloopt, zodat jij je volledig kan concentreren op het genieten van jouw evenement. Bij Huurnu.nl staan service en klanttevredenheid voorop. Wij leveren door heel Nederland en bieden op maat gemaakte pakketten, afgestemd op jouw wensen en budget. Wij hebben het juiste materiaal in huis om iedereen een geweldige dag te bezorgen. Kies voor Huurnu.nl en maak van jouw feest iets bijzonders!
A de Graaflaan 5, 2481KL, Woubrugge, Paesi Bassi
- 085-5055123
- info@huurnu.nl
- huurnu.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Mooie poppen
Mooie schone poppen, netjes verstuurd in grote handzame bakken, compleet met haringen, touwen en pomp
Great service!
We rented 10 laser guns for a birthday party, we got 2 extra guns and extra batteries for free. It also came with instructions and some game examples. We played 4 hours with around half an hour break and the battery didn't run out. If you rent it for a weekend day, you get the other weekend day for free. Their customer service was also really helpful and responsive. We are super happy with their service, definitely recommend!
Alle lasergame artikelen op tijd (een…
Alle lasergame artikelen op tijd (een dag eerder zelfs) ontvangen. In het pakket zaten ook een extra pistool en vestje en extra batterijen. Super service voor een kinderfeestje!
Succesvol feest!
Mooie archery tag set gehuurd voor een feest. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt en waren er uren zoet mee. De spullen werden ruim op tijd, in stevige kisten bezorgd en het was ook heel duidelijk hoe je het moest retourneren. Zeker aan te raden!
Lasergame op eigen locatie, aanrader!!
Wij huurden de laserguns met vesten. Alles netjes geleverd, werkte goed met duidelijke uitleg/instructies en ook informatie over hoe alles weer netjes te retourneren. Dit alles ging erg soepel via PostNL, en was ruim op tijd bezorgd. Absoluut een aanrader voor een vriendengroep en urenlang plezier! Enige wat je zelf moet regelen is een geschikte locatie.
Silent disco
Voor de carnaval op school hebben we koptelefoons gehuurd voor een silent disco.
Het verzenden en versturen ging super en heel makkelijk. Er zat een duidelijke omschrijving bij. De kinderen hebben veel plezier gehad met de silent disco!
Hoge kwaliteit spullen en levering.
Ruim van tevoren bezorgd
Spullen volledig voorradig
Makkelijke manier van retourneren.
Een duidelijkere en papieren handleiding had prettig geweest.
Super service!
Super service!
Van uitleg aan de telefoon, tot aan levering is alles super duidelijk. De opblaaspop die ik huurde zat in een handige kist. Bij openen kist duidelijke instructies over hoe de pop op te zetten.
Met het retourlabel werkt het terugsturen ook uitstekend.
Zeer tevreden en aan te bevelen.
Wederom een super service
Wederom een super service
Netjes geholpen net zoals vorig jaar
Top geregeld!
Goed geregeld
Super snel geleverd. Alles was compleet, goed geregeld en betaalbaar.
Lasergame gehuurd
Lasergame gehuurd. Snel contact gehad en alles goed geleverd! Leuke middag gehad.
Lasergamen
Wederom zeer goede ervaring met de lasergame. Een extra gun en een zeer handige afstandsbediening. Ook voldoende extra batterijen en duidelijke instructie. Aanrader!!!
Vriendelijke service
Vriendelijke service aan de telefoon. Afspraken nagekomen qua levertijden etc. Prettig ervaren.
Aanrader voor kinderfeestjes
Op tijd geleverd, goede spullen, goed proces voor terugsturen.
Super goede service en leuk assortiment!
Super leuk dat we alles voor een geslaagd kinderfeestje bij Daniek konden huren. Mijn zoontje (6) wilde graag lasergamen en ook obstakels en een camouflagenet konden we huren. Het maakte het geheel helemaal af.
De kist met spullen hadden we ruim op tijd in huis. Zo konden we alles even goed testen. Zo kwamen we erachter dat 2 geweren het helaas niet deden. Er zaten van elke kleur reservegeweren in maar het waren 2 rode dus we kwamen er nu 1 tekort. Na een belletje heeft Daniek diezelfde avond nog een extra kist verstuurd en zelfs een extra camouflage net.
Mijn zoontje heeft een fantastische dag gehad en zijn vriendjes hebben het er nu nog over. Ik zou iedereen aanraden hier zijn benodigdheden voor lasergamen te huren. Top service!!
top service
De bestelling was in eerste instantie niet helemaal goed gegaan. Ik belde op en kreeg een vriendelijke man aan de telefoon. Hij beloofde het meteen in orde te maken en dat gebeurde ook. De spullen werden op tij de geleverd en alles zat in de doos. Zelfs schroevendraaiers en batterijen echt top!!
100 punten!
Makkelijk te bestellen. Goede gebruiksaanwijzing. Mooie retourservice. Honderd punten.
We hadden een kleine probleempje met de karaoke set. Met een telefoontje was het direct opgelost, top!
Goed materiaal en goede levering
Op tijd in huis, goede instructie erbij en degelijk materiaal
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.