Uitstekende service! Vanwege wat feestdagen werd de krat ruim op tijd aan de pakketdienst aangeboden. Toen het toch nog mis dreigde te gaan werd er snel en kosteloos een oplossing aangeboden. De s... Leggi di più
We huren jaren al de silent disco set en het is altijd 100 % perfect (zowel het materiaal als de service). Ze zijn goed bereikbaar en denken mee in wat er mogelijk is.
Persoonlijk contact, heel snelle levering, stevige box met volledige inhoud en duidelijke uitleg. Retouretiket en clips voor het terugsturen. Direct reactie dat het weer bij hen is aangekomen. Kortom,... Leggi di più
Het was allemaal snel en goed geregeld. De letters ruim op tijd binnen en een duidelijke omschrijving. Wel een minpunt dat er op de bovenkant van de witte letterbak met zwarte edding op geschreven sto... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Huurnu.nl is dé specialist in verhuur van feest- en partijbenodigdheden. Of je nu een klein verjaardagsfeestje viert, een bedrijfsuitje of een groots evenement organiseert, bij Huurnu.nl vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feest. Ons uitgebreide assortiment biedt voor ieder wat wils, van spannende Archery Tag-sets, interactieve lasergames tot rookmachines en sfeervolle Silent Disco apparatuur. Met onze producten maak je van elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring. Wij zorgen ervoor dat de verhuur soepel en flexibel verloopt, zodat jij je volledig kan concentreren op het genieten van jouw evenement. Bij Huurnu.nl staan service en klanttevredenheid voorop. Wij leveren door heel Nederland en bieden op maat gemaakte pakketten, afgestemd op jouw wensen en budget. Wij hebben het juiste materiaal in huis om iedereen een geweldige dag te bezorgen. Kies voor Huurnu.nl en maak van jouw feest iets bijzonders!
A de Graaflaan 5, 2481KL, Woubrugge, Paesi Bassi
- 085-5055123
- info@huurnu.nl
- huurnu.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Goede service en snel bezorgd
Goede service en snel bezorgd, ook makkelijk met het terugsturen van de apparaten. We hebben een lasergame activiteit gehad met bijna 40 jongeren buiten en dat was een groot succes. Een tip voor de volgende keer om wat meer gemak daarin te hebben is dat er bij gebruik al nieuwe batterijen inliggen, dat scheelt veel tijd.
Wij hadden een set gehuurd om te…Laser-Gamen
Wij hadden een set gehuurd om te laser-gamen.
Het contact was zeer prettig en alle materialen en uitleg was helder en duidelijk en alles werkte perfect.
Ik kan het zeker aanraden.
Top ervaring
We hebben met onze personeelsvereniging 20 lasergame guns met bijbehorende vesten en lichtsets gehuurd bij Huurnu.nl. Alles werd keurig een dag van te voren geleverd en een dag later weer opgehaald. We hebben veel plezier gehad en de apparatuur werkte uitstekend, een echte aanrader!
Fijne partij die graag meedenkt!
Fijne partij om mee samen te werken! We waren wat bezorgd omdat we redelijk dicht op het weekendje weg de bezorging hadden gepland. Huurnu.nl had ons gerustgesteld en alles op alles gezet om op tijd alle spullen bij ons te krijgen. Helaas weigerde het post-nl punt het pakket en kregen we paniek. Huurnu.nl ging hier direct mee aan de slag en hielp ons zodat we toch nog op tijd onze spullen kregen voor het uitje!
Snelle service
Snelle service, goed bereikbaar bij vragen en goede kwaliteit paintballguns!
Een heldere communicatie en de…
Een heldere communicatie en de materialen waren op tijd binnen. We hebben genoten van een mooi feestje!
Een aanrader
Snel verzonden en makkelijk om weer terug te sturen.
Alle koptelefoon werkte naar behoren met een makkelijke beschrijving erbij!
Een aanrader
super geregeld!
Een pop voor 50 jarige verjaardag besteld. Werd op tijd bezorgd in een makkelijke box waar alles in zat. Gewoon even opzetten en klaar!
Na het feest alles weer in de box en retoursticker erop, even naar postkantoor brengen en klaar! Super deze service....Bedankt!
Garantie voor succes!
Mooi op tijd geleverd zodat je het op de dag van gebruik al uitgetest hebt en zo kan aansluiten.
Karafun (zit er standaard op) is een top app heel veel keuze, maar ook gemakkelijk youtube te gebruiken.
Was door deze set een supergezellig feestje! Iedereen bleef maar zingen:)))
Alles wat afgesproken is, is nagekomen
Alles wat afgesproken is, is nagekomen. Instructie was helder en materiaal prima.
Ontzettend goede service
Ontzettend goede service! Wij hadden een grote bestelling gedaan voor een activiteit in ons bedrijf. Helaas was er een probleem met de levering vanuit postnl, waardoor de bestelling niet op tijd was. Een klein telefoontje verder met huurnu.nl, en onze spullen werden persoonlijk bezorgd. Naast de goede service, is het ook gewoon hartstikke leuk en makkelijk. Zeker een aanrader!
Waard om eens te proberen!
Aanlevering en retourneren van spullen helemaal top geregeld. Ook het spel is erg leuk om te spelen. Na verloop van tijd begonnen een aantal geweren kuren te vertonen, maar gelukkig waren extra geweren bij geleverd. Hoeveelheid bijgeleverde rook vloeistof had verdubbeld mogen zijn.
Lasergames voor verjaardagsfeestje
Lasergames gehuurd voor een stoer meiden feestje 10/11 jaar. Was een groot succes. Zeker in het donker (bos) is het extra spannend! We hadden 3 teams die op zoek moesten naar het target. Het team dat het het eerst had gevonden kreeg punten. Het target werd elke keer op een andere plek verstopt. Ondertussen moesten ze ook elkaar 'afschieten'.
Top ervaring, prijs kwaliteit
Super goed geregeld, komt met een goede compacte krat. Alles zit er keurig in, spel uitleg was duidelijk een leent zich prima voor een kinderfeestje met tieners.
Wij kijken terug op een geweldig kinderfeestje in een mooie middelbare school, waarbij de kids rennend, schietend en verstoppend de hele locatie konden gebruiken. Waarmee ik bedoel te zeggen dat binnen, buiten, kleine of grote accommodatie alles is geschikt.
We raden dit dan ook iedereen aan!
Goed om te weten: er worden reserve guns/targets/vesten geleverd wat ons compleet ontzorgd heeft.
Ook toen Post NL een fout maakte loste…
Ook toen Post NL een fout maakte loste zij het op.
Abraham pop
Makkelijk op te zetten Abraham gehuurd. Met duidelijke omschrijving stond de Abraham snel op z'n plek.
Abraham blijft met scheerlijnen en indien nodig grondharingen op z'n plek. Deze scheerlijnen moet je wel in de nabije omgeving kunnen vastmaken aan een paal/ regenpijp oid.
Alles netjes optijd verzonden en goed…
Alles netjes optijd verzonden en goed ingepakt.
Duidelijke uitleg.
We hebben een super feestavond gehad.
Bedankt
Snelle levering en genoeg reserve…
Snelle levering en genoeg reserve materiaal mocht dat nodig zijn.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.