Virkede overhovedet ikke til hverken baby eller storebror. Derudover har de videresolgt et brugt produkt, hvor der i forvejen var skrevet navn på mærket med en kuglepen. Dette opdagede vi desværre før... Leggi di più
Fantastisk og ærlig kundeservice. Jeg havde lavet en forkert bestilling på en tyngdedyne, og de var lynhurtige til at hjælpe mig gennem chatten/mail og blev endda ringet op 👏 Super rådgivning ift. va... Leggi di più
Hurtig levering og bare WOW! Bestiller torsdagmorgen, efter alt for mange dårlige nætter og lange putninger, en tyngdedyne til vores 7 mdr gamle barn. Fredag middag får vi dynen leveret og vi får de... Leggi di più
Vi har KÆMPET i snart 1,5 år med at få vores søn på 20 mdr til at sove. Putning tog som regel 1-3 timer. Vi bestilte juniordynen i weekenden (pinse), fik den onsdag morgen (hurtigt), og de sidste to a... Leggi di più
- Negozio di articoli per neonati
- Negozio di biancheria da letto
- Negozio di mobili per camere da letto
- Negozio di lenzuola
- Fornitore di ausili per la mobilità
Hush Little One – Kvalitetsudstyr og interiør i nordisk design Velkommen til vores univers af nøje udvalgt babyudstyr og interiør. Hos Hush Little One finder du alt fra bløde tekstiler til praktisk tilbehør, der gør hverdagen med en lille ny både nemmere og smukkere. Vi udvælger vores produkter med omhu og lægger vægt på tre ting: Sikkerhed, komfort og kvalitet. Når du handler hos os, kan du være sikker på at få produkter, der holder, og som er skabt med kærlighed til de mindste verdensborgere. Vi glæder os til at sende din pakke afsted!
Bornholmsvej 10, 7400, Herning, Danimarca
- +45 88 72 30 10
- kundeservice@hushlittleone.dk
- hushlittleone.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Lækkert produkt
Hurtig levering. Flot dyne, god kvalitet, svarer til beskrivelsen og virker umiddelbart efter hensigten.. vi er stadig i indkøringsfasen med junior tyngdedynen 😊

Fantastisk dyne
Dynen har virkelig hjulpet min 5 årige med at finde ro om aftenen, og om eftermiddagen. TAK

Risposta di Hush Little One
Fantastisk dyner og vi har købt en til…
Fantastisk dyner og vi har købt en til hver af vores børnebørn, og de hjælper på deres søvn og vi kan give den bedste anbefaling til firmaet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Fantastisk betjening 👏⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Risposta di Hush Little One
Hurtig levering og virkelig smuk…
Hurtig levering og virkelig smuk tyngdedyne Moon - øver stadig men tror på den vil gøre en forskel❤️

God information via chatten
God information via chatten, hurtig til at svare. Hurtig levering.
Da der var lagt en forkert brugsvejledning med, skrev jeg en mail, som blev besvaret hurtigt, selvom det var aften. God kundeservice.
Flot produkt i lækkert materiale og forarbejdning.

Bedre søvn
Min søn er glad for den, og det er hans mor også, for det er meget nemmere at putte ham om aften, før kunne det godt tage 20-30 min nu tager det 3-5 min.

Risposta di Hush Little One
Dag til dag levering og den multinest…
Dag til dag levering og den multinest lever 110% op til mine forventninger - nu falder min søn ikke ud af sengen når vi sover sammen. Så det er slut med at barrikadere sengen med stole og puder hver dag :D

Risposta di Hush Little One
Hush little one dynen lever ikke op til forventningerne.
Først og fremmest, rigtig god service og hurtig levering. Selve dynen virker til at være god kvalitet. Dog passer dynen ikke i et almindeligt junior dynebetræk, dynen falder simpelthen ned i enden på dynebetrækket. Måske det ville have været anderledes med et dynebetræk fra shoppen. Så til selve årsagen til at vi købte dynen - mere stille nætter / en pige som sover bedre. Det har dynen desværre slet ikke hjulpet imod. Hun sparker bare dynen af. Selv om vi har prøvet de tips og triks som står i vejledningen. Så dynen var desværre spild af penge. Vores pige er 18 måneder.

Den er uundværlig
Virkelig en stor hjælp til de urolige nætter, har en lille en på 4 måneder, som vækker sig selv konstant med sine arme. Vi har nu brugt dynen i en uge. Og har har sovet 9/10 timer uden uden at vågne. Vi er Max fan herhjemme, og anbefaler den til alle.
Hvis man kunne give flere stjerner, havde vi gjort det.

Fantastisk produkt
Super godt produkt - det er et flot design, der kommer en god brugsvejledning med og så er der hurtig levering.
Det har taget lidt tid for vores søn at vænne sig til dynen, men nu kan den slet ikke undværes, og den har gjort at alle får mere og bedre søvn.
De bedste anbefalinger herfra!

Bedste købsoplevelse længe
Jeg må sige, at jeg er imponeret over servicen og kvaliteten af dynen.
Købte en babydyne til mit barnebarn. Opdagede bagefter at
man kunne få 10% ved at tilmelde sig nyhedsbrevet. Skrev til dem at det ville jeg gerne, de trak straks de 10 % fra, og jeg havde dynen 24 timer efter👏
Godt i valgte at fortsætte selv efter Løvernes Hule, I gør det godt!
Nu håber jeg blot dynen kan give lidt ro til lille urolige Felix😉

Risposta di Hush Little One
Tak for et super fedt produkt
Tak for et super fedt produkt! Vi har købt en Junior dyne og baby dyne til vores 2 børn på 3 år og 4 måneder. Min store dreng på 3 år, har altid haft søvn problemer. Han har altid sovet kort tid og mega uroligt, og uden dyne! vi havde egentlig accepteret det, men tænkte at vi ville give det et skud.
Da vi pakkede den op, så ville han gerne prøve at have den over sine ben imens han så tegne film. Pludselig ville han have den helt op og sagde “den krammer mig” 🥹 Så herhjemme hedder dynen simpelthen kramme dynen og første nat sov han meget mere roligt og faktisk længere til trods for at han er forkølet. Han blev hverken sur over at den lå over hans ben, eller andet som han plejer (vi har prøvet både alm. dyne og sovepose uden held)
Så tak for jeres kramme dyne (som selvfølgelig også skulle med ind og se morgen tv)

Drømmeprodukt
Tyngdedynen fra Hush Little one har gjort en verden til forskel for vores søvn. Fra dag 1 har min søn på 5 måneder sovet godt og roligt.

Risposta di Hush Little One
Så jer lige i Løvens Hule og tænke om…
Så jer lige i Løvens Hule og tænke om ikke det var den dyne vi havde købt, så tjekkede jeg lige min mail og det var jeres dyne jeg havde købt.
I siger i programmet at den er bedre en andre dyner, det er jeg bestemt ikke enig i.
Nu har vi haft vores dyne i snart et år og den har aldrig virket.
Han kunne allere som 3 måneder sparke dynen af, så prøvede vi at ligge hans fødder udenfor dynen det hjalp stadig ikke på søvnen, og han fik stadig dynen smidt af. Synes 1500 kr er rigtig meget for noget som slet ikke virker. Og vi har givet det rigtig mange forsøg.
Vi endte med at købe en slags sovepose ting, og det virker bare, næsten far dag 1 af.
Så er noget skuffet over produktet.
Og vil bestemt ikke anbefale at købe en så dyr dyne, for tror sagtens tyngdedyne virker for nogle, men man kan ligeså godt købe en billigere en, da det er et kæmpe sats om det virker eller ej, og så er det mange penge ud af vinduet.

Den bedste tyngdedyne!!!
Rigtig dejlig tyngdedyne, som har hjulpet vores lille August til at sove bedre.
Rigtig god og personlig service som bare fungerer!
Topkarakter herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Risposta di Hush Little One
Hold nu op nogle lækre farver
Hold nu op nogle lækre farver. Tak fordi det findes farver hos jer, der ikke er lyseblå og lyserødt😅 🙏