Hush Little One Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Virkede overhovedet ikke til hverken baby eller storebror. Derudover har de videresolgt et brugt produkt, hvor der i forvejen var skrevet navn på mærket med en kuglepen. Dette opdagede vi desværre før... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk og ærlig kundeservice. Jeg havde lavet en forkert bestilling på en tyngdedyne, og de var lynhurtige til at hjælpe mig gennem chatten/mail og blev endda ringet op 👏 Super rådgivning ift. va... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og bare WOW! Bestiller torsdagmorgen, efter alt for mange dårlige nætter og lange putninger, en tyngdedyne til vores 7 mdr gamle barn. Fredag middag får vi dynen leveret og vi får de... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Vi har KÆMPET i snart 1,5 år med at få vores søn på 20 mdr til at sove. Putning tog som regel 1-3 timer. Vi bestilte juniordynen i weekenden (pinse), fik den onsdag morgen (hurtigt), og de sidste to a... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per neonati
  2. Negozio di biancheria da letto
  3. Negozio di mobili per camere da letto
  4. Negozio di lenzuola
  5. Fornitore di ausili per la mobilità

Scritti dall'azienda

Hush Little One – Kvalitetsudstyr og interiør i nordisk design Velkommen til vores univers af nøje udvalgt babyudstyr og interiør. Hos Hush Little One finder du alt fra bløde tekstiler til praktisk tilbehør, der gør hverdagen med en lille ny både nemmere og smukkere. Vi udvælger vores produkter med omhu og lægger vægt på tre ting: Sikkerhed, komfort og kvalitet. Når du handler hos os, kan du være sikker på at få produkter, der holder, og som er skabt med kærlighed til de mindste verdensborgere. Vi glæder os til at sende din pakke afsted!

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering, god, brugbar vejledning få dage senere

23 febbraio 2023

Hej Ulla,

Tusind tak for de 5 stjerne, og for at du tog dig tid til, at sende os en anmeldelse :)

Valutata 5 stelle su 5

Putning er blevet meget nemmere

Vores 1 årige dreng var utroligt svær at putte og det kunne ofte tage halvanden time at få ham til at sove. Vi besluttede os for at købe en junior tyngdedyne til ham. Nu har tager putningen 5 minutter og han er så glad for sin nye dyne. Super god kundeservice og et vildt lækkert produkt.

16 febbraio 2023

Kære Line,
bare wauw! Sikke en forskel!
Det må have givet noget på voksnetids-parametret også, at putningen ikke trækker ud, hvilket jeg personligt synes er guld værd :)

Tusind tak for at tage dig tid til at skrive.

Kærlige hilsner,
Sara.

En klar anbefaling!

Jeg vil meget gerne anbefale Hush Little One - både for deres dyner og deres service/vejledning. For et par år siden købte vi en tyngdedyne til vores søn, fordi han havde svært ved at falde til ro om aftenen, og han var urolig under søvnen om natten. Tyngdedynen hjalp ham med det samme og han vil ikke sove med andet. Nu har vi købt endnu en tyngdedyne, for efter lillesøster prøvede den vi havde, vil hun kun falde i søvn med den. Jeg bestilte den i går og fik den med posten idag. Vi er alle meget glade for dynerne. Tusind tusind tak.

23 febbraio 2023

Hej Trine,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Det sætter vi stor pris på :)

Hvor er det dejligt at høre, at I er så glade for vores dyner til begge jeres børn og at i har været tilfredse med vores vejledning :)

Valutata 3 stelle su 5

Produktet er godt men den efterfølgende…

Produktet er godt men den efterfølgende massive spam af mails er grænsende til uprofessionelt.

22 febbraio 2023

Hej Lasse,

Dejligt at høre at du er glad for vores produkt :)

Jeg er ked af at høre at du har følt at vi har sendt for mange mails efterfølgende - vi er bestemt ikke ude på at spamme vores kunder.

Du er meget velkommen til at sende mig en mail på natalija@hushlittleone.com - så vil jeg gerne kigge nærmere på ovenstående, og evt. hjælpe dig med at afmelde nyhedsbrevet :)

Valutata 5 stelle su 5

Da vi modtog dynen var min datters…

Da vi modtog dynen var min datters første indskydelse om hun måtte holde pause (ved at trappe ud af middagslur) med sin nye dyne. Siden da har hun dagligt holdt sin pause med dynen over sig. Den har givet hende ro.

Faktisk har jeg også brugt den på job som privatbørnepasser, hvor fire børn på 2-3 år har siddet under dynen under højtlæsning. Samme positive effekt.

Vi har også haft stor glæde af at bruge dynen ved putning - særligt på dage, hvor hun har været overtræt og har haft ekstra brug for støtte til at få nervesystemet i ro for at kunne overgive sig til søvnen.

Stor anbefaling!

2 febbraio 2023

Hej Lykke,

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse - det sætter vi stor pris på :)

Hvor er det dejligt at høre at I har haft så stor glæde af vores tyngdedyne både privat, og i dit arbejde :)

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og fantastisk produkt

Hurtig levering og fantastisk produkt. Benyttede mig af chatfunktion hvor jeg hurtigt fik svar på mine spørgsmål

6 febbraio 2023

Hej Monique,

Tusind tak fordi du gav dig tid til at sende os denne flotte anmeldelse, det betyder meget en mindre virksomhed som vores :)

Fantastisk

Fantastisk, behjælpelig, hurtig og personlig kundeservice.

17 gennaio 2023

Hej Karina,

Dejligt at høre, at du har været tilfreds med vores kundeservice og at du kan mærke, at vi gør os umage :)

Fantastisk

Fantastisk! God chat-funktion på hjemmeside, da jeg skulle købe dyne - og selvom vi kun har brugt ‘pølsen’ (nest) i et par dage, så er det vildt, hvor meget ro den giver til vores barn. Dynen er også fin - og lavet i smukke farver! MEGET hurtig levering. Kan KUN anbefale.

8 febbraio 2023

Hej,

Tusind tak fordi, du tog dig tid til at skrive denne flotte anmeldelse :)

Hvor er vi glade for at høre, at den lille har fundet ro med vores Multinest, og at I dertil har været tilfredse med både vores produkter og vores service :)

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte dyne og nest mandag i ren…

Bestilte dyne og nest mandag i ren panik, efter et par måneder uden søvn. Tirsdag blev det leveret, og det var så første nat i år med kun en opvågning. Græd af glæde i morges da vi stod op. Håber virkelig det bliver ved.
Ps. Farven er endnu flottere end jeg havde turde håbe på 🤩

8 febbraio 2023

Hej Tine,

Tusind tak, for at tage dig tid til at skrive den flotte anmeldelse :)

Hvor er det dejligt at høre at dynen og multinesten blev taget så godt imod af den lille, og at både mor og bebs har sovet godt :)

Vi krydser fingre for mange flere gode nætter :)

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering, og det lader til at modtagerne af dynen er meget tilfredse med den

7 febbraio 2023

Hej Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse :)

Dejligt at høre at modtagerne er tilfredse med vores tyngdedyne :)

De kæligste hilsner

19 dicembre 2022

Hej Jill,

Tusind tak for de 5 stjerne, det sætter vi pris på :)

Jeg håber at I bliver glade for dynen.

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig klasse service og vanvittig…

Virkelig klasse service og vanvittig god kvalitet af produktet. Indtil videre klar anbefaling af tyngdedynen

19 gennaio 2023

Hej Louise,

Tusind tak for din anmeldelse :)

Hvor er vi glade for at høre at du har været glad for både vores service og kvalitet af produktet :)

Vi håber at den lille har fundet ro i søvnen :)

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og god kundeservice

Hurtig levering og god kundeservice! Da vi modtog dynen, introducerede vi den for vores søn med det samme, hvor han kunne sidde med den, imens han f.eks så fjernsyn, og tog så fint imod den. Vi puttede som normalt, med at svøbe i normal dyne og vugge i armene. Da han så bliver lagt i sengen, ruller han altid ud af sin dyne, og vi lægger så tyngdedynen over ham. Han plejer normalt at vågne klokken 23, for at få den første flaske, men sov helt til klokken 02, den første nat med dynen på! Sikke en start! 🤩

18 gennaio 2023

Hej Rikke,

Tusind tak, for at tage dig tid til at skrive den flotte anmeldelse :)

Hvor er vi glade for, at din søn har taget så godt imod vores tyngdedyne :)

Valutata 5 stelle su 5

Nemt at bestille og hurtig levering

Nemt at bestille og hurtig levering (3 dage).
Dynen skal bruges som dåbsgave, så effekten af dynen kender jeg ikke endnu.

9 gennaio 2023

Kære Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse :)

Vi er glade for, at du var glad for servicen og den hurtige levering :)

Vi håber at dåbsgaven vil give den lille ro i søvnen :)

Valutata 3 stelle su 5

Ikke ligeligt fordeling af kuglerne

Den er god og hjælper til at falde i søvn hurtigere, men kuglerne er som oftes mere et andet sted, i siderne. Jeg troede dynen havde indbyggede kasser, så kuglerne blev mere ligeligt fordelt

14 gennaio 2023

Kære Katrine,

Dejligt at høre, at dynen har hjulpet på puttetiden :)

Dynen er syet i firkanter, men granulatet kan frit bevæge sig indenfor firkanterne.
Det er faktisk helt med vilje, at vi har designet dynen sådan (og dét som adskiller os fra andre vatterede tyngdeprodukter), fordi det giver en effektiv stimulering af muskel-ledsansen, som netop er dét der hjælper barnet til at finde ro i egen krop.
Det betyder også, at når barnet bevæger sig i søvne, så gør granulatet det også, og dermed stimulerer på ny.

Valutata 5 stelle su 5

Vi er stadig i indkøringsfasen med…

Vi er stadig i indkøringsfasen med dynen. Vores datter sover meget uroligt og har ikke accepteret den endnu. Men vi prøver, og når hun får den på mens hun sover så ligger hun stadig samme sted når vi selv kommer i seng senere på aftenen.

29 dicembre 2022

Hej Simone,

Tusind tak for din anmeldelse :)

Dejligt at høre at der er fokus på tilvænning i barnets tempo.
Det er dog helt normalt at der er en tilvænningsperiode på ca. 4 uger .

Kontakt mig endeligt på natalija@hushlittleone.com hvis du har brug for yderligere råd og vejledning i forbindelse med tilvænning :)

Super

Købt og leveret uden problemer. Super produkt (tyngdedyne).

5 dicembre 2022

Hej Miriam,

Tusind tak for din fine anmeldelse :)

Jeg er glade for at høre, at din oplevelse hos os er forløbet uden problemer.

Valutata 5 stelle su 5

Helt klart en god oplevelse

Helt klart en god oplevelse. Hjemmesiden er nem og overskuelig, så man hurtigt kan finde det produkt man er på udkig efter.
Deres kundeservice er helt i top, og der er hurtigt respons, hvis man har nogle relevante spørgsmål eller andet.

En KÆMPE anbefaling herfra!

15 dicembre 2022

Hej Simone,

Jeg er rigtigt glad for at høre, at du har haft en god oplevelse, både med vores hjemmeside og kundeservice :)

Mange tak for den flotte anmeldelsen :)

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più