Virkelig fantastisk og venlig service i butikken i Rosengårdcentret. Ekspedienten var sød, imødekommende og gav rigtig god vejledning uden at være påtrængende. Det gjorde hele oplevelsen try... Leggi di più

odradzam. sklep internetowy to prawdziwa porażka. zakupiłam 2 komplety na stronie. po kilku dniach poinformowano nie, że ponieważ nie ma biustonosza w magazynie, to wysyłaja mi tylko majteczki. czyli... Leggi di più

Jeg bestilte en BH den 1/5-2026 kl. 12.00 til levering i en bestemt pakkeshop (tæt på hvor jeg bor) men erfarede så da jeg fik en sporingskode, at den bliver sendt til en anden pakkeshop temmelig la... Leggi di più

Ikke eksisterende kundeservice. Har købt noget undertøj fra dem igennem deres webshop. Et af bherne har et hul . Jeg sender billeder og beskriver fejlen. Deres svar er at jeg nu selv skal finde en... Leggi di più

2,4

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

1K recensioni

Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Umuligt at returnere

Jeg sendte en pakke retur for flere uger siden. Kan se at den blev leveret hos Hunkemøller d. 13/8. Jeg har ikke fået nogen bekræftelse på at returneringen er modtaget, ej heller nogle penge. Kan ikke få kontakt, hverken på mail eller tlf.
Hvis ikke der snart sker noget, beder jeg banken om at trække pengene retur!!! Og jeg handler aldrig hos Hunkemøller igen!

13 agosto 2024

Dårligste kundeservice og behandling…

Dårligste kundeservice og behandling nogensinde.
Købte en bh i hunkemøller bryggen. Ved stroppen var syningen løs, og der hvor stroppen hægtes var derfor ved at falde af. Jeg henvendte mig med min garanti med kvittering i hunkemøller. Jeg siger pænt og høfligt at jeg gerne vil benytte garantien fordi den forventes at kunne holde længere. Medarbejderen udbryder "Hvad har du dog gjort ved den?". Jeg svarer at jeg ikke har gjort noget, men man da må regne med at produktet ikke falder fra hinanden. Medarbejderen beskylder mig derefter 3 gange for at have vasket bh'en i vaskemaskinen. Jeg svarer alle gangene at det er løgn det har jeg ikke gjort. Min kæreste og jeg er chokeret over at hun bliver ved med at anklage mig for ikke at have behandlet produktet ordentligt. Han ved om nogen hvordan jeg har stået og vasket mine bh'er i hånden. Medarbejderen påstår hårdnakket at hun kan se at jeg har vasket den i maskine, og jeg fortæller hende forarget at det er direkte løgn. At jeg blev vejledt ved købet om hvordan den bør vaskes i hånden og det har jeg fulgt. Medarbejderen fortæller herefter at jeg ikke får min penge tilbage, men at hun vil gøre mig en undtagelse og lave et tilgodebevis. Jeg fortæller hende at det ikke er en undtagelse men min ret at blive kompenseret i og med jeg har modtaget et produkt med en syning der har holdt i under en måned. Hele hendes attitude og måde at tiltalte mig på er direkte respektløs og nedværdigende. Føj. Desuden er hunkemøller bundet af lovgivning til at yde garanti på defekte varer hvilket en syning der ikke holder mere end en måned er efter min mening.
Æv. Tænk man vil ave sådan en ansat. Og vildt sådan en kontrast for da jeg skulle handle hos jer var det en helt anden behandling. Men så vil jeres kunder jo ikke komme igen. Føler jeg er skyldt en undskyldning for sådan en grim behandling.

18 agosto 2024

Intet hørt , efter returner Online og ingen svarer på mail eller opkald !!

Jeg havde bestilt noget badetøj online fra jeres hjemmeside. Var ALT for lille (trods jeg plejer at bruge den størrelse) Sender retur efter jeres anvisninger. Får kvittering
For det er sendt mm. Hører INTET fra jer - skrevet to mail - INTET hørt og forsøgt ringe 4 dage ,ingen tag telefonen eller den dutter bare. Mangler stadigvæk snart 4 uger efter ,- at få mine penge retur. Og det var så også sidste gang jeg handler hos jer 😡

25 luglio 2024

Igår fredag d.2.august

Igår fredag d.2.august, var jeg i jeres butik i Frederiksberg centret. Bedste oplevelse man kunne tænke sig af Cecilie. Jeg skulle bytte en gave, som jeg desværre havde oplevet meget dårlig service af i Rødovre centret. Det fik Cecilie lavet om på, og jeg fik byttet til noget lækkert jeg kan bruge. 5 stjerner til hende 🌟🌟🌟🌟🌟

2 agosto 2024

Det er en rodebutik!

Det er en rodebutik!
Bestilte nogle varer til Click & Collect. Fik efterfølgende besked på, at de desværre ikke havde varerne alligevel. Efter en uges tid fik jeg ny besked, hvori der stod, at forrige mail var en fejl, varerne ligger klar til afhentning i butikken. Da jeg kommer i butikken, har de ikke nogle pakker liggende, men de kunne finde nogle af varerne på hylderne. Men de ville ikke sælge dem til den pris, jeg havde købt dem til på nettet. Helt igennem dårlig service.

30 luglio 2024

Besværligt at returnere.

Jeg bestilte tre forskellige varer online, og jeg skal returnere den ene, da størrelsen ikke passer. I forbindelse med min ordre modtager jeg ingen ordrebekræftelse på mail. Det undrer mig meget, men pakken ankomme hurtigt alligevel. Nu hvor jeg skal returnere en vare, kender jeg ikke mit ordrenummer, da der heller ikke ligger nogen informationer eller returlable i pakken. Jeg går på hunkemullers hjemmeside under FAQ/kundeservice. Her står, at den hurtigste måde at komme i kontakt er i chatfunktionen. Men hvor er den? Jeg kan ikke finde den på hjemmesiden. Jeg er godt og grundigt irriteret over denne manglende kundeserivce. Det lyder så nemt, men i praksis er det virkelig besværligt at komme i kontakt.

29 luglio 2024

Hvis de kunne få minus stjerner havde…

Hvis de kunne få minus stjerner havde jeg valgt dette! Jeg modtager en vare med en alarm i efter at have købt online på hjemmesiden, og reagere samme dag med min situation! Det er nu 10 dage siden jeg skrev mailen, og har INTET hørt fra dem..... det er ikke i orden!

16 luglio 2024

Arrogant ekspedient.

Handlede i Hunkemöller i Ringsted.
Sikke en arrogant og snobbet ekspedient. Tvivlede på markatet de selv havde påsat (Nedsat vare) og skulle ned og tjek, hun betvivlede stadig og spurgte sin kollega om det kunne være rigtigt, på trods der hang to varer akkurat magen til med samme nedsatte pris. Spurgte om jeg var medlem af deres kundeklub, hvilket jeg ikke kunne huske. Hun slog det op, jeg var ikke medlem og blev heller ikke tilbudt at blive det. Hun sagde ikke farvel, men næste kune i køen blev der sagt god dag til, da hun havde betalt. Dette var min veninde, som købte den samme vare, hun fik en helt anden behandling.

21 luglio 2024

Jeg har haft en meget dårlig oplevelse…

Jeg har haft en meget dårlig oplevelse med Hunkemøller, da varene som viste sig at være for lille kunne hverken byttes til en ny størrelse eller få penge retur. Dette gå i strid med forbrugsloven. ALDRIG vil jeg købe noget hos Hunkemøller igen

22 luglio 2024

Kolding storcenter

Kolding storcenter
DÅRLIG BEHANDLING
Min svigermor ville bytte en fødselsdagsgave kom med blusen skulle bare have den i et nummer større det kunne ikke lade sig gøre da hun ikke havde hendes bon med
Hun valg at købe den nu står hun med en bluse der er for lille har bonen kan ikke få hendes penge tilbage men et tilgodebevis hvad søren sker der
Har ringe til butikken inden hel utrolig dårlig kundeservice
Handler der aldrig mere
Det skal siges min svigermor er 80

16 luglio 2024

Elendig skodbutik snyd og svindel

Elendig skodbutik hvor både ekspedient og leder er fulde af løgn. Min datter købte forskelligt tøj med hjem i udvalg til en fødselsdagsgave, og spurgte 3 gange om det kunne returneres og ekspedienten sagde ja det kunne det uden problemer. Nu har hun været i butikken i Slagelse for at aflevere noget af udvalget retur og får så at vide at hun skal købe noget andet eller få et tilgodebevis, da de IKKE vil give hende penge retur som forventet. Ekstrem dårlig service. ØV!!! Vi handler aldrig der igen det er helt sikkert.

14 luglio 2024

Glimrende!

Jeg har bestilt fra dem to gange. Hver gang har de leveret i god tid, og har været gode til at kommunikere, hvornår pakken ankommer. Fin indpakning af varer.

30 giugno 2024

Min ordre blev leveret forkert sted

Min ordre blev leveret forkert sted. Jeg fik at vide, at det var PostNord, der havde lavet fejl, men at de ikke kunne rette det, så jeg var nødt til at lave en ny ordre. De tilbagekaldte den første ordre. Jeg laver en ny ordre, og den bliver leveret samme (forkerte) sted. Hvorfor tjekker man ikke op på det som virksomhed, når man har lavet fejlen en gang?

Nu er der gået snart 3 uger, og jeg har stadig ikke modtaget mine penge retur. Kundeservice svarer ikke efter en uges ventetid.

Handler aldrig online igen. Kun i butikker.

17 giugno 2024

Virkelig dårlig ekspedient

Hej hvis jeg kunne give 0 stjerner ville jeg godt nok have gjort det. Jeg var idag d. 9/7 oppe med min tante i jeres butik i Hjørring Metropol. Min tante ledte efter en bikini top og var også inde og prøve en. Da hun havde prøvet den, kom damen der var på arbejde og spurgte om hun havde prøvet den, min tante sagde ja, men det var ikke lige hende så hun havde taget den af igen. Vi gik ud af butikken og gik videre til en anden butik, da vi så går ind i den anden butik ser jeg så at damen står og kigger på os, som om hun ville se hvor vi gik hen. Vi står i 3-4 min. inde i den anden butik da damen fra jeres butik gik hen til mig og min lillesøster og spurgte om vi kunne spørge vores tante hvor hun havde lagt bikini toppen henne. Jeg tænker hvorfor skulle jeg gøre det? min tante ville da selvfølgelig ikke tage en bikini top hun ikke engang kunne lide. Jeg tænker ikke mere over det og går ind og spørger min tante hvor hun havde lagt bikini toppen. Min tante siger så at hun havde lagt den på stolen inde i prøverummet, og nu skriver jeg ordret hvad damen sagde tilbage til det “jamen den er der ikke, så det må i jo lige tænke over” og gik så derefter, og det var bestemt ikke en sød måde hun sagde det på. Jeg vælger så at gå med hende ind i butikken, og sige at jeg ved at min tante ikke har taget den bikini top, fordi hun syntes ikke den var pæn. Efter lidt tid vælger min tante så at gå ind i butikken og bevise at hun ikke har taget den bikini top. Damen står med en ny kunde, så vi står ligeså fint og venter på hun er færdig. Da hun ser vi står der siger hun bare “ja jeg har fundet den” også siger min tante selvfølgelig om hun måske kunne få en undskyldning for at anklage hende for at stjæle en bikini top. Det ville hun absolut ikke, da hun jo havde spurgt på en “sød” måde om hvor hun havde lagt den. Jeg ville bare lige dele min oplevelse med andre, og skal bestemt ikke handle i jeres butik igen efter den mega ubehagelige oplevelse.

9 luglio 2024

The online shop is a scam

The online shop is a scam. I didnt receive my order. I called them and there was automatic message saying there is noone to answer the phone I should use the contact form or messenger. I did both nobody answered. They are no where to be found. What a scam this shop.

9 luglio 2024

Virkelig elendig kundeservice

Virkelig elendig kundeservice.
Købte en bh i Næstved storcenter. Lige under bh'en sidder sammensætningen, som på begge sider er en stor knude. Man kan ikke holde ud at have den på, den er helt ubrugelig.
Er inde og vise den i butikken, hvorpå jeg får af vide, sådan ser de andre også ud...
Kontakter hünkemøller som siger jeg skal kontakte butikken...Ringer igen til dem, og får af vide jeg skal komme ind med den... Det har jeg jo været!!!!
Det er simpelthen elendigt....

29 giugno 2024

Kaufpreis wird nicht rückerstattet. Kundenservice NIE erreichbar!

Absolute Frechheit! Hätte von Hunkemöller niemals so einen Service erwartet. Ich habe meine Bestellung retourniert, habe auch am 7. Juni eine offizielle Retoureneingangsbestätigung erhalten per Mail, mit dem Hinweis, dass der Kaufpreis innerhalb 48 Stunden erstattet wird. Seit 7. Juni passiert nichts. Bei Klarna habe ich bereits erhebliche Probleme, weil ich nicht einsehe, dass ich meinen Kauf auf Rechnung bezahle, wenn die Ware bereits zurückgesendet wurde. Bei Hunkemöller kommt man NIE durch am Telefon (man wird automatisch nach ein paar Minuten rausgeschmissen), auf zig Mails wird nicht geantwortet und wenn man im Chat mal einen Mitarbeiter erwischt, wird einem auch nicht weitergeholfen. Klarna fühlt sich auch nicht zuständig. Ich werde jetzt meinen Anwalt einschalten und in Zukunft erst die trustpilot-Bewertungen durchlesen, bevor ich jemals wieder bei einem Shop bestelle. Durch diesen Vorfall habe ich auch einen Schufa-Eintrag, weil Klarna denkt, dass ich unrechtmäßig meine Rechnung nicht bezahle. Und deshalb kann ich bei anderen Shops nicht bestellen. Es ist der Gipfel!

2 luglio 2024

Ringe kundeservice!

Har den 6. Juni købt bh hos hunkemōller i Næstved Storcenter, efter at have haft bh'en på få gange (uden vask) ryger bøjlen ud, jeg har i dag været inde i hunkemōller i Næstved Storcenter for at returnere varen, hvor jeg bliver mødt af en ekspedient der beskylder mig for at lyve, hun påstår at bh'en har været vasket i maskine, hvilket jeg prøver at forklarer hende at jeg aldrig gør med mine bh'er, og i det her tilfælde har den ikke engang været vasket endnu. Efter møg og besvær bliver der bestilt en ny hjem, da det heller ikke er muligt at få pengene retur ?
Fremover kommer jeg aldrig til at sætte mine ben eller penge i den kæde

1 luglio 2024

Jeg købt i start april et par bh

Jeg købt i start april et par bh. Men i sidste uge altså slutte juni. Gik bøjlen ud af den ene. Jeg skrev med det samme til kundeservice, som ikke svaret, så i dag gik jeg ind i butikken i Aalborg storcenter.
Som sagde at eftersom hun kunne se ene på bøjlen ikke længere var hvid så havde den været i vaskemaskine, så der var ikke noget at gøre.
Jeg har aldrig haft den i vaskemaskine.
Varmt vand i en spand med sæbe, men aldrig vaskemaskine.
Synes det er virkelig dårlig service.

Så husk det andre folk, man må ikke vaske sine bh overhovedet

Beskyldt for at lyve

Beskyldt for at lyve! Jeg har d 28/6 købt et sæt nattøj i satin, og allerede dagen efter er det MEGA slidt med en masse snore/syninger der er gået op. Jeg har IKKE vasket det, og jeg går så ind med det i butikken 3 dage efter det er købt og bliver beskyldt for at lyve, da medarbejderen i butikken VED at det er blevet vasket siger hun. Sidste gang jeg handler i hunkemøller!