Verkeerde bestelling ontvangen Helaas hele doos met verkeerde items ontvangen. Na veel bellen en mailcontact bestelling terug mogen sturen op eigen! kosten. Helaas waren de items die ik graag wilde... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bestelling geplaatst in de winkel, was niet op voorraad. Na een week krijg ik een bericht dat mijn spullen retour zijn gestuurd. Zelf geen opdracht voor gegeven. Alsnog afleveren doet Hunkemöller ni... Leggi di più
L'azienda ha risposto
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk oplevelse i Hunkemöller Bruns Galleri! Jeg var i Hunkemöller-butikken i Bruns Galleri, og jeg havde den bedste oplevelse! Vi blev mødt af den sødeste og mest hjælpsomme m... Leggi di più
I bought a Bikini Top, bikini bottoms, swimsuit size M. The size fit perfectly. The models are perfect and shape the body. The material is very good quality. I am very satisfied!
De nummer 1 lingeriespeciaalzaak van Nederland, voor elk moment en elke stemming. Het grootste assortiment voor iedereen. Tweewekelijks nieuwe collecties.
Paesi Bassi
Ha risposto al 84% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Prima timing en gewoon afgeleverd bij dichts bij filiaal en zodoende geen verzendkosten daar hou ik wel van.
Ik heb maat B 105 en snap niet dat er geen leuke BH s in deze maat te vinden zijn, deze houden altijd op bij 90 en die er wel in deze maat zijn, zijn de cups veel te groot, dat is iet alleen bij u maar bij alle lincherie winkels, het best slaag ik nog bij bon prix, ik vind dat heel jammer
Slechtste klantenservice ooit. Beantwoorden vragen niet. Beloven terug te bellen, doen ze niet.
I bought a Bikini Top, bikini bottoms, swimsuit size M. The size fit perfectly.
The models are perfect and shape the body.
The material is very good quality.
I am very satisfied!
Ik had iets besteld in de winkel en dat zou naar mijn huis gestuurd worden. Het was een winkel niet in mijn woonplaats. Uiteindelijk is het toch naar de winkel gestuurd en heb ik het nooit op kunnen halen en is het dus ook weer terug teruggestuurd. Dat vond ik wel wat jammer.
Goede kwaliteit en goede prijs, snelle levering.
Bestelling geplaatst in de winkel, was niet op voorraad.
Na een week krijg ik een bericht dat mijn spullen retour zijn gestuurd. Zelf geen opdracht voor gegeven. Alsnog afleveren doet Hunkemöller niet. Ik kan mijn geld terug krijgen maar niet meteen de retourkosten terwijl de fout bij Hunkemöller ligt.
Een zeer vervelende ervaring op jullie klantenservice. Wil graag aangeven dat als jullie een fout maken de klant niet moet worden opgezadeld met administratieve lasten om een retourformulier in te vullen en daarna nog eens apart te moeten bellen voor de retourkosten. Het zou natuurlijk nog klantvriendelijker zijn wanneer de bestelling gewoon alsnog geleverd zou worden.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk oplevelse i Hunkemöller Bruns Galleri!
Jeg var i Hunkemöller-butikken i Bruns Galleri, og jeg havde den bedste oplevelse! Vi blev mødt af den sødeste og mest hjælpsomme medarbejder, Katrine. Hun gjorde virkelig noget ekstra ud af kundeservicen – ikke bare det sædvanlige, men med ægte engagement og varme.
Katrine hjalp os med at finde præcis det, vi skulle bruge, og hun var utrolig god til at informere og vejlede. Hun var smilende, imødekommende og fik os til at føle os rigtig godt tilpas.
En stor tak til Katrine for en super oplevelse – hun er en stjerne og et stort plus for butikken! 🌸
Verkeerde bestelling ontvangen
Helaas hele doos met verkeerde items ontvangen. Na veel bellen en mailcontact bestelling terug mogen sturen op eigen! kosten. Helaas waren de items die ik graag wilde hebben niet meer op voorrraad, geen korting gekregen niks. Uiteindelijk wel mijn geld voor de order terug ontvangen

Risposta di Hunkemöller
Snelle levering en eenvoudig retourneren. Zeer snelle verwerking van de retourzending.
De ervaring is zeer positief. 3 bh’s in mijn maat besteld maar alle 3 te klein! Zo teleurstellend dat in grotere maten er totaal geen mooie elegante bh’s gemaakt worden bij Hunkemöller. Alleen maar zeer degelijke!!

Risposta di Hunkemöller
Advies gevraagd, geholpen door medewerkster over BH. Er 2 gekocht. Na beide een week gedragen te hebben kon ik er niet aan wennen. Moest iedere keer mijn borsten er goed terug in doen. Wat bleek: cups te klein! Lekker advies dus van de medewerkster. Dagge bedankt zijt! Kon niet ruilen of andere tegemoetkoming krijgen

Risposta di Hunkemöller
Bikini broekjes met omvouwbare rand, kan dus hoog gedragen worden of omgevouwen lager op middel.
Mooie deal en snelle levering
Snelle afhandeling via internet. Handig om het in de winkel af te kunnen halen
The fit is not perfect, in parts because my body is weird, but also because it is a weird fit (the smaller bra fitted better than the bigger one)!
Ik had online diverse bestellingen gedaan en dit was super snel binnen.
Helaas paste het allemaal niet en heb ik het in de winkel gratis terug gebracht. Daar werd ik super goed geholpen. Tevreden met een tas vol mooie lingerie die wel goed paste naar huis. De retouren werden ook gelijk verwerkt. Echt een super goede en snelle service van Hunkemöller!
Mooie bh,s en bijpassende slips en leuke acties
I ordered items online and had them delivered to one of their stores. The staff there was very kind and helpful, helped me with any needs I had. They also had a great selection of items.
Ik heb iets gekregen wat niet afgebeeld was op de website ander product dus terug gestuurd

Risposta di Hunkemöller
Ik ben heel prettig geholpen in de winkel.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.