Virkelig fantastisk og venlig service i butikken i Rosengårdcentret. Ekspedienten var sød, imødekommende og gav rigtig god vejledning uden at være påtrængende. Det gjorde hele oplevelsen try... Leggi di più
odradzam. sklep internetowy to prawdziwa porażka. zakupiłam 2 komplety na stronie. po kilku dniach poinformowano nie, że ponieważ nie ma biustonosza w magazynie, to wysyłaja mi tylko majteczki. czyli... Leggi di più
Jeg bestilte en BH den 1/5-2026 kl. 12.00 til levering i en bestemt pakkeshop (tæt på hvor jeg bor) men erfarede så da jeg fik en sporingskode, at den bliver sendt til en anden pakkeshop temmelig la... Leggi di più
Ikke eksisterende kundeservice. Har købt noget undertøj fra dem igennem deres webshop. Et af bherne har et hul . Jeg sender billeder og beskriver fejlen. Deres svar er at jeg nu selv skal finde en... Leggi di più
Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Ej men hvad h...
Ej men hvad h.... Sker der...???
Jeg har fået byttet en BH da der var reklamation på bøjlen. En ny BH bliver bestilt (d. 4/12) i dag er det den 16/12. BH'en er ikke sendt fra lager endnu. - jeg har nu forgæves forsøgt at komme i kontakt med kundeservice I 4 DAGE UDEN HELD. - forsøger at skrive en mail INTET SVAR !!! skriver på Facebook INTET SVAR - kontakter butikken jeg har byttet BH'en i. De kan ikke hjælpe. Faktisk du ved hun INTET om ALT..... endelig kommer jeg igennem til kundeservice efter 45 min i kø. Hun kan så heller ikke hjælpe mig men LOVER at vende tilbage i dag!!!!!! - det store spørgsmål er så om hun gør det. Nu er kl 20.30 og jeg venter stadig.
Hvis 0 stjerner kunne gives gjorde jeg…
Hvis 0 stjerner kunne gives gjorde jeg det.
Købte til click og collet til butikken i Lyngby den 28/11. Pakken står til udleveret hos postnord og de vil derfor ikke hjælpe. Ved henvendelse i butikken den 11/12 ville de undersøge, men de er ikke vendt tilbage. Derfor står jeg pt. uden vare med pengene er trukket. Henvendelse til kundeservice pr. telefon er umuligt. De svare heller ikke på mail.
Elendig kundeoplevelse!!!!!
Var i Fields dd for at hente min pakke…
Var i Fields dd for at hente min pakke som var kommet hjem, bestilt og betalt black friday. da jeg kommer ud i butikken kan de ikke finde pakken.
Jeg spørger om de vil undersøge for mig hvor den er. Men nej det må jeg selv finde ud af, det var ikke hendes problem.
Da jeg spurgte om jeg ikke kunne få en af dem der hang i butikken blev hun bare flabet, og uforskammet.
Jeg sagde at jeg syntes det var utrolig dårlige kundeservice, sagde hun at vi bare kunne lade være med at handle i butikken.
Må sige jeg er lidt chorkeret over denne behandling. Må vist finde mig et andet sted at handle fremover.
Pakke er blevet væk og de vil ikke…
Pakke er blevet væk og de vil ikke returnere pengene før den er fundet. Elendig service!
Umuligt at komme i kontakt med
Umuligt at komme i kontakt med, derfor 1 stjerne, kan desværre ikke give 0.
Helt igennem et elendigt firma uden…
Helt igennem et elendigt firma uden kundeservice. Købte på Black Friday. Penge trukket med det samme. Men nu 11 december er pakken blot registreret hos PostNord. Der svares ikke på klager og umuligt at få nogen i tale overhovedet.
Handl ikke her. Anmeldelse på vej til Forbrugerklagenævnet.
Normal god service
Tænker. Det er en god kvalitet. Alt gik som det skulle selv i jule travlheden
Elendig kundeservice!
Jeg er så træt... Bestilte en pakke d. 25 November. D. 26 skriver i en mail om den blot venter på at blive hentet at PostNord.
Det gør den stadig idag d. 11 december.
Har skrevet 2 Mails til jer uden i er vendt tilbage indenfor de lovede 24 timer. Ringet 4 gange uden held.
Skrevet til jer på Facebook Messenger og hvor man bliver henvist tilbage til tlf og jeres mail.. i har trukket pengene men ikke leveret jeres del af aftalen!!
Elsker jeres fysiske butikker, men bliver sidste gang jeg handler online med jer!
Jeg havde bestilt 2 par trusser på…
Jeg havde bestilt 2 par trusser på hjemmesiden. 10 dage efter får jeg at vide at ved en fejl har de ikke disse trusser.
ELENDIG service, pakken er væk
Tro på alt hvad de tidligere anmeldelser og denne her siger, og find et andet sted at handle!
Som mange andre har oplevet, så bestilte jeg på hjemmesiden for 12 dage siden til levering i lokal butik. Ingenting kommer. Pengene blev trukket straks.
Det er umuligt at komme i kontakt med kundeservice på nogen kanaler, som de eller selv henviser til. Efter 7 opkald kom jeg igennem på telefonen og får bare beskeden, at det er PostNords skyld, så jeg må vente 14 dage før de vil kigge på min sag.
Jeg melder det som svindel til bank, så jeg i det mindste får pengene retur.
Ordre blevet væk
Opdatering:
Har nu endelig talt med kundeservice, som oplyser at min pakke er på vej til butikken i dag.
Har fået besked om, at min ordre var klar til afhentning, men butikken har den ikke og har bedt mig rette henvendelse til kundeservice.
Problemet er, at man ikke komme i kontakt med kundeservice, i telefonen beder de en om at skrive på facebook, sende en mail eller via deres livechat. Deres facebook beder en om at kontakte via hjemmesiden - enten via kontaktformular eller via livechat. Der er bare ingen livechat, jeg har ledt efter den både på computer & via appen + mobil.
Ingen kommunikation
Jeg har mange gange før handlet i Hunkemøllers fysiske butikker hvor jeg er mega glade for deres produkter, dog online er de knap så dygtige...Jeg bestilte en odre på 8 vare den 26. november, da jeg gerne ville benytte deres black friday tilbud. Der står inden jeg betaler at jeg kan forvente pakken inden for 3-5 hverdage. Det er i dag den 9. december og jeg har intet hørt fra dem. Jeg har både ringet til deres kundeservice, og skrevet 2 mails og jeg har intet svar fået. I dag ringede jeg derfor til den butik som jeg skrev pakken skulle leveres til, hende jeg talte med sagde bare at pakken var på vej, og at jeg for en mail når den er kommet. Hun sagde desuden at jeg skulle regne med at der ville (have) gået 7 hverdage fra da jeg bestilte orden. Det er i dag (9. dec) 10 hverdage siden jeg bestilte? Tror dsv aldrig jeg køber fra dem online igen!
NEVER buy online or a gift card
I have bought a few items from Hunkemöller and have spent more money on transportation than on the product itself because my order was lost and I had to go to Lyngby center many times.
When I call customer service, they say my package is in the Lyngby store, but when I go there to pick it up, they can't find it.
Bestilte 4 sæt undertøj til kæresten og…
Bestilte 4 sæt undertøj til kæresten og 3 ud af de 4 passede trusser og bh i matchende farve.
Hillerød butik på ingen måde service…
Hillerød butik på ingen måde service der opfordre til at støtte op om butikker.
Og ingen mulighed for tilbage levering selv om de havde solgt en forkert størrelse det kunne kun være kunden der havde sagt forkert. Ubehagelig adfær.
Køb ikke online.
Købt med gaveæske hvilket burde indikere at det er gaver man har købt.
Alligevel sender man varerne forseglet i plastik og med et prismærke indeni.
Så er man selvfølgelig sikker på kunden ikke kan returnere varen 🙄
Jeg er meget tilfreds med mine varer
Jeg er meget tilfreds med mine varer, de svarer helt til mine forventninger.
Min pakke blev sendt hele vejen til…
Min pakke blev sendt hele vejen til Ejby fordi jeg ikke var hjemme. Jeg bor i Solrød, det tog 20 minutter for ingen grund når den bare kunne være leveret et sted i Solrød. Øv 🤦♂️
Horrible rude fraudulent "customer service "
Pity for the cool items but online you will get scammed and their "customer service " is horrible! Lazy rude incompetent and surely not checked bec they allow themself to say they wont reply anymore and not order anymore. Pretty sure the company is not aware the disaster those scammers do! Nowadays customer service illiterate employees think they rule the world. Disgusting
Super god service ved henvendelse via…
Super god service ved henvendelse via kundetelefonen. Sød, empatisk og løsningsorienteret. Tak.