Restaurant Hua Xin Recensioni 59

TrustScore 2 su 5

2,1

Jeg inviterede en veninde ud og spise og vi håbede på god mad, vi ankom kl 20 (1½) time før luk og 30 minutter før køkkenet stoppet produktionen, dog var der ikke meget tilbage, og de få ting der... Leggi di più

Festuge Vordingborg Hurra blev bare flået der stod ingen steder at deres menu kostede 230 kr. pr. person så da vi skulle betale var prisen pga Vordingborg festuge dyrere og så imponerende var der menu... Leggi di più

Hua Xin Nykøbing F🌞 Bestilte mad ud af huset til 18 års fødselsdag. Vi fik lavet om på menuen så den bedre passede ind i vores smag👌 Vi havde gæster med allergi, over telefon og ved samtale i res... Leggi di più

Havde forventning om god kinesisk mad, måske knasende kødstykker i vellavet sauce. Kødet var sejt og vendt i mel ? Meget slimet. Prøvede flere varianter. Det var bare ikke pengene værd desværre. Den s... Leggi di più

1. Ristorante
  2. Servizio di asporto

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i kinesisk mad. Vores primære ekspertiseområder ligger i klassiske kinesiske varme retter. Udover dette er vi stærkt fokuseret på at mindske madspild.

• Algade 69, 4760, Vordingborg, Danimarca

• huaxin.dk

2,1

Scarso

TrustScore 2 su 5

Hvis jeg kunne vælge ingen stjerner det er det jeg ville give...0

Hvis jeg kunne vælge ingen stjerner, det er det jeg ville vælge...
Vi bestilte mad ud af huset fra Hua Hin Vordingborg til fødselsdag. Vi bestilte buffet for 15 personer, vi betalte 4000 kr. Og der var ikke nok mad...der var nodler til max 8 personer, som frugt fik vi kun vindruer og hønning melon, salaten var virkelig kedelig ( legende noget fra "igår" og alt i alt der var ikke mad til 15 personer...jeg følte mig snydt og ringede til dem, der var en frække en der tog telefonen som sagde at hun ikke tror på hvad jeg siger at der var ikke nok mad, jeg inviterede hende på adressen men hun sagde nej tak.... virkelig dårlig oplevelse 👎

27 novembre 2022

Virkelig dårlig oplevelse.

VORDINGBORG

Virkelig dårlig oplevelse.
Vi bestilte buffet.
Maden var halv kold og halv slatten. Der blev ikke rigtigt fyldt op, og udvalget var ikke noget at råbe hurra for. Grøntsagerne havde tydeligvis
ligget ALT for længe, var direkte ubehagelige at se på.
Positivt er at der næsten ikke var nogle mennesker, men det forståes når man prøver maden.
Sodavand var formentligt fra en 1,5 liger flaske. Helt flad og alt for dyr.

Første og bestemt også sidste gang dette sted prøves

3 ottobre 2022

Uhumsk!

VORDINGBORG:

Gulvet var ekstremt klistret (det "svuppede" når man gik på det og stolene klistrede sig fast til det), stolene og dækkeservietterne + salt + peber + soya på bordene var klistrede, og var svære at få til at slippe igen når man havde rørt det. Dugen havde flere store pletter, der bare var lagt en papirsdug henover. Der var ulidelig varmt i restauranten, og vifterne i loftet hjalp kun en smule, da de endelig blev tændt efter vi bad om det. Drikkevarerne var lunkne da vi endelig fik dem; det tog en krig for der gik koks i vores 16 bestillinger for personalet. Maden var heller ikke at råbe hurra for; kold og tør.
I øvrigt var der alt for mange, og alt for store, fisk i akvariet i indgangspartiet, og vandet i akvariet var grumset/urent.

18 agosto 2022

Fik det dårligt efter at have spist der.

Var ude og spise med mine 2 små piger, de rørte slet ikke maden og spiste kun en bid af deres softice da den smagte mærkeligt. Maden var ikke særlig indbydende og smagte mærkeligt, fik det dårligt senere på aftenen. Væreste måltid jeg længe har fået.

6 agosto 2022

Vi var 4 ude at spise hvoraf 2 har fået…

Vi var 4 ude at spise hvoraf 2 har fået dårlig mave. Havde bestilt bord, men fik ingen bekræftigelse på det. Vælger så at køre derind for at sige vi har bord men intet hørt. Først kommer en tjener bare forbi os, da hun endelig kommer tilbage går hun igen forbi os, men vender dog om for at spørge om hun kan hjælpe med noget. Får vist et bord til fire og bliver bedt om at vælge drikkevare uden at have fået et menu/drikkekort. Da hun kommer tilbage med de bestilte drikkevarer tager hun det som en selvfølge at vi vælger buffeten, hvilket vi da også gør.
Det skulle vi ikke have gjort, maden var kedelig og tør og den sparsomme service vi fik var dårlig. Helt sikkert ikke et sted vi vil komme igen

14 luglio 2022

Maden var Kold og tør

jeg var ude og spise i går med min familie og jeg tænkte efter første bid af maden at det var utrolig kedeligt, der var ingen smag i maden og de fleste af tingene var skide tør, efter vi var kommet hjem var der 2 af os der har fået det dårligt. der var også utrolig dårlig service. og syntes at det var alt for dyrt ift. hvor dårlig kvaliteten var på maden.

14 luglio 2022

Dårligt mad.

Vi var en familie på 4 ude at spise igår, vi ligger alle med opkast, diarre og feber dag. Der er snakkede med lægevagten som fortæller det lyder som madforgiftning.

3 maggio 2022

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse. Gammel sur tør mad , der har stået alt for længe. Smagsløst uden hjerte og helt og aldeles respektløst overfor kunderne. Sushien smagte surt og kedeligt. Har været her masser af gange. Men det her var den sidste……

14 aprile 2022

Hua Xin i nyk

Hua Xin i nyk. Falster.
Kedelig sushi og kold mad.
Hvis man vil have varm mad, skal man IKKE tage fra buffeten, men derimod tage fra det ferske kød lidt tilbehør og over til stege øen.
Kommer ikke igen, men tager gerne hen til Asia og spiser kinesisk.

30 novembre 2021

Kedeligt mad

Jeg bestilte en ret med kongerejer, broccoli og østerssovs - det smagte usædvanlig kedeligt, og så var der kun 6 mellemstore rejer…

22 giugno 2021

Hua Xin i Nykøbing F

Jeg er en veganer, men dette var intet problem i Hua Xin. De kom med særlige veganske anretninger til mig, lige så mange jeg kunne tænke mig (til samme pris som min kærestes buffét menu). Super lækkert og meget god kundeservice.

23 maggio 2021

Dårlig mad og kundeservice..

Vi har før været på Huaxin i Nyk F så derfor tænkte vi at vi også ville prøve den i Vordingborg når nu vi var her.
Vi kommer ind af indgangen som virker tom, en af os får dog øje på ejeren som sidder og kigger og byder os ikke velkommen. Vi spørger om der er plads og bliver vist hen til et bord. Vi får ikke nogle menukort og bliver bedt om at vælge drikkevare inden vi overhovedet har sat os ned.
Det er utrolig varmt der inde (der er 28° udenfor så dette er forståeligt) vi kan dog holde varmen ud efter vi har fået vores drikke vare.
Vi går så op for at hente mad. De tange man bruger til at tage maden med er så varme at man brænder sig og de Handsker vi havde på føltes som om de "smeltede" lidt. Bordpladen omkring maden var også så varm at man brændte sig på den.
Maden er nærmest uspiselig, og vi spiser højest halvdelen af maden på vores tallerkener. Vi går dog op og prøver noget andet mad bare for at prøve, dog med samme resultat.
Frugten var også grynet og nogle af grøntsagerne smagte surt.
Der går omkring 15-20 min og vi er nu flere der har ondt i maven, min kammerat går ud for at trække luft og brækker sig derude.
Vi bliver enige om at vi ikke vil betale fuld pris og går op for at snakke med ejeren. Vi forklare tingene som de er og blevet mødt af overlegen ejer som på ingen måde tror på god kundeservice.
Vi bliver beskyldt af ejeren for at vi kun gør det fordi vi sikkert kommer der tit og nok bare ikke syntes priserne er gode nok, igen vi har aldrig været her før og valgte stedet fordi vi troede det var godt. Vi diskutere frem og tilbage i længere tid og bliver enige om at de trækker 40% af prisen.
Da vi kommer ud og tjekker kvitteringen efter har de tilføjet en buffet og en drikkelse mere end vi havde bestilt, dette virker de dog ikke overrasket over da vi går ind igen og påpeger dette.
Vi kommer aldrig tilbage igen og vil på ingen måde anbefale det til andre.
Hvis jeg kunne give det 0 stjerner ville jeg gøre det.

8 agosto 2020

Aldrig kom her

Vi er nogle der godt kan lide kinesisk mad, og valgte med et vennepar at prøve denne restaurant for første gang.

Selve imødekommelsen og velkomsten var ikke særlig rar, og vi nåede ikke engang over til bordet og sidde før vi skulle vælge hvad vi ville have at drikke. Ikke engang et menu kort eller drikke kort fik vi for at se hvad de havde at drikke.

For det første så var madtængerne og skeerne kogende varme, så man brændte hænderne. Metal Bordet rundt om var kogende varme, så selv vores lille dreng brændte hænderne da han ville vise hvad han ville have. Dette er ikke acceptabelt at det er så varmt.
Desuden var det så varmt at selv handsker man skulle bruge smeltede når man tog mad.

Maden, ja den var skam ikke spiselig, hverken det varme mad eller frugten var til at spise. Vi kan kun sige elendig mad.
Maden var så dårlig at vi alle havde meget ondt i maven, sure opstød og dårlig mave.
Derudover var udvalget meget lille og der var nærmest ingenting, og også fordi der ikke var blevet fyldt op i buffen.

Kundeservicen vil vi sige, at var god fra nogle men skam ikke af alle. De har et sødt skilt om at man kan henvende sig hvis der er noget og det vil blive taget med en god dialog. Men dette var ikke tilfældet. Aldrig har jeg mødt så dårlig kundeservice og vil aldrig anbefale dette sted til nogle som helst.

8 agosto 2020

Ikke særlig stort udvalg i buffet

Ikke særlig stort udvalg i buffet. Man sad meget klemt op af de andre gæster og tjenere var aldrig til at finde, når man havde brug for dem. Stedet man tager mad, står meget klemt op ad bordet med suppe og sushi, tørre pomfritter og flad sodavand

17 dicembre 2017

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito