Asia House i Odense er et godt valg, hvis du vil have lækker asiatisk mad til en fair pris. Maden er velsmagende og frisk, og der er et stort udvalg, så der er noget for alle. Personalet er venligt og... Leggi di più
Dårlig ikke eksisterende service. Vi bestilte drikkevarer men de kom aldrig. Så vi måtte selv be om dem igen. Sushien var ikke fuldt op hele aften. Min lille datter bestilte en børne is, den var ke... Leggi di più
God og hurtig service og venligt personale. Dejlig mad, god musik og hyggelig indretning. De har også et dejligt legerum til børnene. Jeg glæder mig til at komme igen en anden dag.
Super god oplevelse, dejligt og venligt personale. Jeg var herinde med gutterne, og vil helt klart anbefale det. Kom og spis på Asia Restaurant
Denne Asia kæde har fem restauranter fordelt i byerne Odense M, Århus (Viby J), Middelfart, Svendborg og Nyborg. Vi går efter at levere en autentisk kinesisk oplevelse igennem maden og i atmosfæren. Vores tjenere er dansktalende og altid parate til at tage imod med et smil.
Vestergade 167K, 5700, Svendborg, Danimarca
- svendborg@asia-restaurant.dk
- www.asia-restaurant.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
service er godt og maden er også god…
service er godt og maden er også god god oplevese
Rigtig god mad meget stort udvalg
Rigtig god mad meget stort udvalg, noget for store og små.
Venlig betjening.
Mega god service og god mad maden var…
Mega god service og god mad maden var mega god og det smagte god stor udvalg noget for alle
Fint sted svendborg
Fint sted , der er noget til en hver smag. Man er mæt når man igen forlader Asia restaurant i Svendborg, ogsåselvom det var frokost menuen
Lækker mad
Det er en super fantastisk lokal restaurant med helt vildt lækker mad.
Det er altid en super fed oplevelse når man spiser på Asia.
maden smagte rigtigt godt
maden smagte rigtigt godt. Og personalet er meget søde. Maden var frisk og ser var virkeligt meget og vælge imellem
God mad og god service
God mad og god service. Virkelig god restauran. Kan varmt anbefales.
Vi har nydt et dejlig måltid mad og…
Vi har nydt et dejlig måltid mad og fået leget i legerummet. Altid god mad.
God og hurtig service og venligt…
God og hurtig service og venligt personale.
Dejlig mad, god musik og hyggelig indretning.
De har også et dejligt legerum til børnene.
Jeg glæder mig til at komme igen en anden dag.
Lækker mad
Det som gjorde dette besøg så godt er personalet og den fantastiske lækre mad så kan Anbefale her fra 😃😃
Godt
Yderst fantastiske rejer, kakao og kager. Anbefaler 100% vil komme igen
Altid god betjening og den beste kaffe
Altid god betjening og den beste kaffe. Deres taselvbord er overdådigt og har altid nye retter. En god afslutning på middagen er deres frisklavet kaffe og frugt.
Super lækkert sted
Super lækkert sted, maden er rigtig god og personalet er søde og hjælpsomme
Super god oplevelse
Fin resturant
Selve restauranten ser fin ud indeni. Madet er solidt, men udvalget er lidt begrænset. Alt i alt var oplevelsen god.
Great Mongolian barbecue
Great Mongolian barbecue. The lamb was cooked to perfection.
Sushi was good too
Jeg elsker vaniljeis
Ok mad, særligt vaniljeisen. Ellers kunne være skønt hvis, man selv kunne få lov at vælge bord i en ellers stor restaurant.
Altid rigtig god mad
Altid rigtig god mad, og personalet er altid søde når jeg er her