Restaurant Hua Xin Recensioni 59

TrustScore 2 su 5

2,1

Jeg inviterede en veninde ud og spise og vi håbede på god mad, vi ankom kl 20 (1½) time før luk og 30 minutter før køkkenet stoppet produktionen, dog var der ikke meget tilbage, og de få ting der... Leggi di più

Festuge Vordingborg Hurra blev bare flået der stod ingen steder at deres menu kostede 230 kr. pr. person så da vi skulle betale var prisen pga Vordingborg festuge dyrere og så imponerende var der menu... Leggi di più

Hua Xin Nykøbing F🌞 Bestilte mad ud af huset til 18 års fødselsdag. Vi fik lavet om på menuen så den bedre passede ind i vores smag👌 Vi havde gæster med allergi, over telefon og ved samtale i res... Leggi di più

1. Ristorante
  2. Servizio di asporto

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i kinesisk mad. Vores primære ekspertiseområder ligger i klassiske kinesiske varme retter. Udover dette er vi stærkt fokuseret på at mindske madspild.

• Algade 69, 4760, Vordingborg, Danimarca

• huaxin.dk

2,1

Scarso

TrustScore 2 su 5

0 stjerner virkelig den klammeste…

0 stjerner virkelig den klammeste oplevelse af mad… føj!!! første portion jeg fik stegt var rå.. anden portion var der hår i nudlerne… gå en lang bue udenom folkens bare et venligt råd!! Melder stedet til Fødevarestyrelsen..

17 giugno 2024

anmeldt til fødevarestyrelsen

anmeldt til fødevarestyrelsen
det har jeg gjort og jeg håber alle der har dårlig oplevelse af maden i vordingborg vil gøre det samme, inden en dør af madforgiftning.
min oplevelse var mad der var kold, en ejer der var uforskammet, jeg valgte at gå uden at betale efter ca 20 min, med en ejer lige i rumpen som mente jeg havde været der i flere timer, ubehagelig oplevelse, ulækker mad. 0 stjerner til jer, luk biksen hvis interessen for god service og god mad er væk

10 aprile 2024

Venligt personale, men kold mad

Maden var desværre kold og gummiagtig.
Som om det havde stået for længe på varmepladen, og det smagte desværre heller ikke godt.
Der var et stykke plastik i sushien.
Så det var mht maden ikke en god oplevelse.
Stemningen i restauranten er hyggelig, og personalet var venligt
Vi skulle måske have talt med dem om oplevelsen med det samme, men fandt dette svært.

29 febbraio 2024

Betalte for noget jeg ikke havde bestilt

Vi har ellers været glade for at besøge Hua Xin, men efter denne gang kommer vi ikke mere.
Der manglede konstant pommes frites og det andet så ret kedelig ud, og så betalt vi 62kr mere end det vi skulle.
Det opdagede vi først da vi kom hjem og fik kigget på bonen, og grunden til at jeg først laver en anmeldelse nu er at jeg virkelig har prøvet at glemme dette.
Det vil også pynte med en ren og ryddelig indgang og gør endelig også noget ved de arme fisk ved indgangen, det er jo dyremishandling.

21 ottobre 2023

Skuffende og kedeligt.

Jeg hentede i dag en god portion mad i Hua Xin Vordingborg, wontonsuppe der smager af absolut ingenting, saltet vand med en omgang MEGET slatten icebergsalat kylet ned i og wontons smagte heller ikke af noget som helst. Samme gælder dumplingsuppen. Vi købte også friturestegte wontons og dumplings, så tørre som Sahara og igen smagsløse. Vi bestilte også en omgang stegte nudler med oksekød og guess what! Smagsløst. Al maden var kedelig og lunken. To bøtter med chilimayonnaise blev også bestilt, de begge ligner nogle der har stået uden låg på i flere timer. I det mindste er de ikke-hjemmelavet rejechips helt ok. En vattet og meget skuffende omgang, og bestemt ikke de mange penge værd. Øv.

1 dicembre 2023

Maden var ikke ordentlig varm

Maden var ikke ordentlig varm.
Bar præg af at have stået længe, da det var tørt og kedeligt.
Der blev ikke fyldt op, så flere fade var tomme, eller næsten ingen mad i.
Meget skuffende til den pris.
Kunne ikke nå at sætte os før vi skulle beslutte os hvad vi ville have og drikke.
Syntes også personalet kunne være mere smilende.😀😚

25 novembre 2023

Havde forventning om god kinesisk mad

Havde forventning om god kinesisk mad, måske knasende kødstykker i vellavet sauce. Kødet var sejt og vendt i mel ? Meget slimet. Prøvede flere varianter. Det var bare ikke pengene værd desværre. Den stegte and var Ok. Der var meget mad og omgivelserne fine, dog lav kvalitet .

17 agosto 2023

Vordingborg

Vordingborg

Virkelig dårlig oplevelse
Var der i 5 min og det kostede os 200 kr
Sushien stank af fisk og havde en tør hård overflade
Og lugtede virkelig fælt.
Vi bestilte sodavand og vand
Min mands vand var varmt og isterningerne var tøede helt op de var vel 0.5 cm og små skarpe splinter hvor vores med sodavand med store isterninger med flad i smagen
Beskidt i restruanten meget varmt .
Vi turde ikke spise maden i frygt for vi kunne blive syge
Og vi måtte derfor gå efter 5 min
Første og sidste gang vi kommer der
Kan ikke anbefales

29 luglio 2023

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice, personale som ikke kan snakke dansk eller engelsk. Bliver ikke gjort opmærksom på at buffet først starter kl 17.
Ulækker toiletter ændret priser på buffet. Uden at orientering.
Sendt 2 mail's til stedet uden svar retur det simpelhen for uprofessionelt..

10 luglio 2023

Virkelig kedeligt og totalt smagløst

Det er simpelthen det mest kedelige mad jeg til dato har indtaget.
Kom der et par gange, da de åbnede efter Corona og der var det virkelig godt.

Enten er buffetretterne pløjet ind i olie eller også er kødet blevet voldtaget i en friture. Det er tørt og smagløst og hvis du puster når det er i munden, så støver det.
Både sodavand og øl er flade.

Det halve af en restaurant oplevelse er der visuelle af maden….den oplevelse er også helt væk. Det ser simpelthen klamt ud, når man kigger på buffeten.
775,- for 3 x klam buffet, et par colaer (uden brus) og et glas postevand…..tak for l…😠
Sætter ikke mine ben der mere!!!

13 luglio 2023

Ikke det værd.

Vores hund fik vand og vores betjening var god, men udover det var maden slatten og koldt, sushien var vandet og vores sodavand havde ingen brus, den ene stjerne er for betjening.

11 luglio 2023

HuaXin Vordingborg

Maden er kold, sushien smagte ikke særlig lækkert. Det for dyrt at spise når maden ikke er bedre.
For lidt udvalg, slatten og virkelig kedelig. Synes der ikke var særlig god service.
Jeg sætter i hverfald ikke mine ben der igen.

7 luglio 2023

Huaxin i Vordingborg 👎

Huaxin i Vordingborg 👎

Utrolig dårlig mad, slatten og koldt.

Virkelig dårlig service og uforskammede medarbejdere og en ubehøvled ejer.

Det var en yderst dårlig oplevelse for mig og min kæreste da vi skulle ind og spise en dejlig middag sammen. Som endte dårligt pga dårlig service.

Alt i alt en dårlig og ubehagelig oplevelse👎👎👎

20 maggio 2023

Hua Xin Nykøbing F🌞

Hua Xin Nykøbing F🌞
Vi havde gæster med allergi, over telefon og ved samtale i restaurant fik vi klarlagt hvad vores gæster kunne tåle i buffeten.
Varm mad i store mængder blev leveret til aftalt tid og stillet op👌👌

6 maggio 2023

Elendigt

Elendigt! Kold mad . Personalet ved intet om hvad de har . Vi har alle fået madforgiftning. Helt klart første og sidste gang

6 aprile 2023

Hua Xin i Nykøbing F

Hua Xin i Nykøbing F er et godt sted at spise. Lækker varieret buffet med sushi og mongolian barbecue. Der er noget til enhver smag og personalet er søde og imødekommende.

8 marzo 2023

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito