Jeg kan slet ikke forstå, at jeg aldrig havde hørt om jer før - og tilfældigt faldt over jeres gardiner på Instagram. Vi er SÅ tilfredse og meget imponeret over hvor godt de lukker af for lyset. Insta... Leggi di più
Jeg købte en pølsepude hos dem, men den viste sig at være lidt for blød til min personlige smag. Derfor kontaktede jeg dem for at høre, om det var muligt at købe ekstra fyld. Jeg fik en helt fantast... Leggi di più
Man ser altid de der influencer videoer der viser hvordan et rum bliver kulsort. Har altid har svært ved at tro på det... Howtosleepbetter lever i hvert fald op til forventningen. Bestilte tirsdag af... Leggi di più
Beställde mörkläggningsgardinen instant night och den håller vad den lovar! Väldigt enkel att montera, robust och tålig konstruktion. Det blir kolsvart i rummet, även dagtid! Vi är jättenöjda. Det end... Leggi di più
Hos HowToSleepBetter tager vi søvn alvorligt. Vores produkter hjælper dig, så du kan få mere og bedre søvn. Vores mest populære produkt er det mobile og effektive mørklægningsgardin Instant Night. Det adskiller sig fra andre mørklægningsgardiner ved, at du kan sættes det op, uden at bruge værktøj. Det tilpasses nemt til bredden på dit vindue og så kan du endda tage det med i sommerhuset, så du også kan sove godt på ferien.
Hirsemarken 1B, 3520, Farum, Danimarca
- info@howtosleepbetter.dk
- howtosleepbetter.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Lynhurtig afsendelse af min…
Lynhurtig afsendelse af min gardinstang. Kan klart anbefales herfra.

Risposta di HowToSleepBetter
Perfekt - både handel og produkt
Nemt at bestille, hurtig levering, de bedste sovemasker.

Virkelig gode mørklægningsgardiner
Virkelig gode mørklægningsgardiner, nemme at montere.

Risposta di HowToSleepBetter
De holder alt hvad der loves🤗 og min…
De holder alt hvad der loves🤗 og min søvn er bare blevet så meget bedre🤗

Risposta di HowToSleepBetter
Den bedste kundeservice jeg længe har…
Den bedste kundeservice jeg længe har oplevet! Varen jeg ville købe, var desværre udsolgt. Jeg skrev til kundeservice, hvor svaret på lagerbeholdning desværre var lange udsigter. Kort efter skrev de til mig, at de havde fået en enkel på lager igen, og om jeg ville have den. Vi fik klaret det, og varen blev sendt samme dag. Jeg er super glad for gardinet. Det lever fuldt op til forventningerne, og er så nemt at sætte op (jeg skal nok lige øve mig lidt i at rulle det sammen igen ;-)). Og en kæmpe tak til Carina for en fantastisk service og hurtig ekspedition. Leveringen gik også hurtigt :-) kan varmt anbefale howtosleepbetter!

Kan anbefales
Kundeservice i top, gardinerne er virkelig nemme at sætte op og mørklægger rummet 99%, hvilket er ret godt. Vi er meget glade for vores og anbefaler dem til andre.

Risposta di HowToSleepBetter
I must say that this is probably one of…
I must say that this is probably one of the best buys I've ever ordered home! I've been struggling with the usual dark curtains you can buy at any textile store for about 5 years. Still I got some light in.... I live in sweden and during summer the sun is up at 3 am! This has totally changed my bedroom and now I can sleep longer! Thank you for sharing this awsome curtain to the world 🙏

Det virker !!!
Har fået et mærkelægningsgardin til mit soveværelse. ELSKER det. Der er bare så mørkt i mit soveværelse nu.
Og det gode er man kan tage det med på farten, hvis man skal sove andre steder. Genialt!!

Mørklægningsgardin der bare spiller
Hurtig levering og et rigtig fint mørklægningsgardin som vi allerede har taget i brug og ja, vi er ikke vågnet før 08:00 endnu i sommerferien - skønt!

Det virker bare
Det virker bare! Og er supernemt at tage med på overnatning andre steder end hjemme.

Jeg er meget tilfreds
Jeg er meget tilfreds, både med varen og kundeservice, de var lynhurtige til at hjælpe, da min pakke blev væk ved gls