Jeg kan slet ikke forstå, at jeg aldrig havde hørt om jer før - og tilfældigt faldt over jeres gardiner på Instagram. Vi er SÅ tilfredse og meget imponeret over hvor godt de lukker af for lyset. Insta... Leggi di più

Jeg købte en pølsepude hos dem, men den viste sig at være lidt for blød til min personlige smag. Derfor kontaktede jeg dem for at høre, om det var muligt at købe ekstra fyld. Jeg fik en helt fantast... Leggi di più

Man ser altid de der influencer videoer der viser hvordan et rum bliver kulsort. Har altid har svært ved at tro på det... Howtosleepbetter lever i hvert fald op til forventningen. Bestilte tirsdag af... Leggi di più

Beställde mörkläggningsgardinen instant night och den håller vad den lovar! Väldigt enkel att montera, robust och tålig konstruktion. Det blir kolsvart i rummet, även dagtid! Vi är jättenöjda. Det end... Leggi di più

1. Negozio di arredi e di design d'interni

Hos HowToSleepBetter tager vi søvn alvorligt. Vores produkter hjælper dig, så du kan få mere og bedre søvn. Vores mest populære produkt er det mobile og effektive mørklægningsgardin Instant Night. Det adskiller sig fra andre mørklægningsgardiner ved, at du kan sættes det op, uden at bruge værktøj. Det tilpasses nemt til bredden på dit vindue og så kan du endda tage det med i sommerhuset, så du også kan sove godt på ferien.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,7

Tutte le recensioni

25 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Genialt gardin

Hurtig levering.
Gardin L til terassedør, virker helt fabelagtigt! Der er ingen lys, som kommer ind.
Anbefaler helt sikkert produktet til andre

21 novembre 2023

Risposta di HowToSleepBetter

Tusind tak for den flotte anmeldelse - det er vi oprigtig glade for at høre. Tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse med Instant Night.

Vh. Carina/HowToSleepBetter

Teleskopgardinstang nem at samle og…

Teleskopgardinstang nem at samle og sætte op uden at bruge værktøj. Fungerer fint

14 novembre 2023

Risposta di HowToSleepBetter

Tusind tak for at dele din oplevelse med vores teleskopstang. Vi er glade for at høre, at den fungerer godt for dig.

Good product

Good product. definately recommended

9 ottobre 2023

Risposta di HowToSleepBetter

Thank you so much for sharing.
Br,
Carina/HowToSleepBetter

Godt produkt og hurtig levering

Godt produkt og hurtig levering. Alt som det skal være.

5 ottobre 2023

Hej Stine

Tusind tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Rigtigt godt mørklægningsgardin

Rigtigt godt mørklægningsgardin! Vi sover meget bedre. Godt produkt med en venlig og god beskrivelse med. En anbefaling herfra.

26 giugno 2023

Risposta di HowToSleepBetter

Tusind tak Trine. Det er vi bare så glade for at høre! Det betyder så meget for os.

Tak for for at tage dig tid til at dele din oplevelse med Instant Night med os.

Genialt produkt

Genialt produkt! Bedste mørklægningsgardin jeg nogensinde har set. Meget nemt at sætte op, kræver ingen skruer eller særlig snilde. Jeg har lyst til at anbefale det til alle jeg kender. Det kan bruges af alle, om man har små børn eller ej :-)

14 giugno 2023

Risposta di HowToSleepBetter

Tusind tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er så glade for at høre, at Instant Night virker godt for dig og ikke mindst, at du havde nemt ved at sætte det op.
Tak fordi du delte din oplevelse!
Mange hilsner fra
Carina/HowToSleepBetter

Fantastisk mørklægnings gardin

Fantastisk mørklægnings gardin, det virker bare! - Fandt det på nettet blandt en masse andre, men var tiltrækkende det ikke krævede nogen speciel opsætning og så ud til at dække vinduet godt. Nu hvor jeg har fået det installeret (som reelt var super nemt) er jeg bare så glad for det. Godt materiale på gardinet, og det virker som et solidt og godt produkt. Jeg er bare ovenud tilfreds.

12 giugno 2023

Risposta di HowToSleepBetter

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🖤
Vi er glade for at høre, at du er så tilfreds med dit Instant Night. Det glæder os virkelig, at gardinet lever op til dine forventninger og dækker vinduet godt. Tusind tak for at dele din oplevelse med os 😃

Perfekt

super nemt at bestille! det hele på en side. super proces, Tak!

7 giugno 2023

Risposta di HowToSleepBetter

Tak for at dele din oplevelse Kasper. Vi er glade for at høre, at det var nemt at bestille.

De bedste anbefalinger herfra

Dybt imponeret over hvor effektivt det virker! Har modtaget xl til en dør, og der er 100% lukket af for lyset.

Vi har tidligere købt noget tilsvarende fra en anden virksomhed, da vi ikke har kendt til dette brand, og det kan på ingen måde måle sig med gardinet herfra!

Er slet ikke i tvivl om at jeg i mit næste hjem udskifter jeg samtlige gardiner til de her gardiner, fremfor de permanente løsninger.

17 maggio 2023

Risposta di HowToSleepBetter

Wau - tusind tak for de pæne ord! Du aner ikke hvor glad det gør os at høre at dit Instant Night virker så godt for dig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Dårlig kvalitet

Købte en gardinstang fra howtosleepbetter.dk, som ifølge hjemmesiden skulle kunne hænge uden skruer. Den kan ikke engang sidde i spænd uden vægt på, og slet ikke når der kommer ekstra vægt på fra gardiner/badeforhæng.

29 aprile 2023

Risposta di HowToSleepBetter

Vi er rigtig kede af at høre, at du har modtaget en stang, der ikke virkede.

Normalt kan vores stænger bære op til 3 kg uden problemer (ved korrekt opsætning), så din stang har haft en produktionsfejl.

Tak for snakken i telefonen. Godt at vi fandt en god løsning på problemet.

Rigtig god dag.

Rigtig god kvalitet

Rigtig god kvalitet. Mange fine detaljer. Vi har købt flere mørklægningsgardiner herfra og er glade for dem. Hurtig levering.

5 aprile 2023

Risposta di HowToSleepBetter

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🖤
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten og detaljerne i vores mørklægningsgardiner. Det betyder meget for os at høre, så tak for at dele det.

Lækker kvalitet

Modtog vores mørklægnings gardin idag. Hvilken kvalitet. Og har lige sat det op, så let som ingenting. Nu glæder jeg mig bare til at min søn sover lidt længere og ikke så snart det er lyst udenfor

24 marzo 2023

Risposta di HowToSleepBetter

Tusind tak Anita. Du aner ikke hvor glad det gør os at læse. Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Og så lad da bare den somme komme :-)

Suveræn service

I første omgang modtog vi varen til den forventede tid.

Desværre oplevede vi problemer med den bestilte vare og skrev til kundeservice. Kundeservice svarede hurtigt (tilmed på en søndag), hvor vi fra start blev gjort trygge i, at der ville blive fundet en løsning. Det endte ret hurtigt med, at der blev sendt en ny vare, og endda med forsikring om, at der ville blive tjekket at samme fejl ikke eksisterede på denne vare.

Den nye vare var fejlfri og fungerede upåklageligt. Kan klart anbefale at handle hos howtosleepbetter.dk! Meget personlig og effektiv kundeservice.

13 marzo 2023

Risposta di HowToSleepBetter

Tak Kevin. Vi er så glade for at høre, at I havde en god oplevelse selv om der var fejl på den første vare I modtog. Tak fordi du tog dig tid til at dele.

Jeg er IMPONERET

Jeg er IMPONERET! 👏👏
Af alle mørklægningsgardiner jeg har prøvet, virker det her bare!
Ringede til dem, at hvis nu det ikke virkede til vores trælse vindue på børneværelset, så tog de gerne retur.
Før brugte vi velcrobånd langs siderne og i toppen, men ikke til den her! 👏
Vi er så klar på sommeren kommer! ☀️

17 febbraio 2023

Risposta di HowToSleepBetter

Wau Chanette! Det gør os så glade at læse din anmeldelse. Vi håber, på en solrig sommer, så du kan få maksimalt udbytte af Instant Night ☀️ Tak, fordi du delte din oplevelse - det betyder mere end du tror.

Rigtig godt mørklægningsgardin

Rigtig sød kundeservice og super fin kvalitet - gardinet giver total mørklægning. Kunne godt tænke mig en lidt nemmere måde at rulle gardinet op på, og overvejer at sy en liste ind forneden, så det måske nemmere kan rulles op på den måde.

28 gennaio 2023

Tusind tak for din anmeldelse 🖤
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten af gardinet og vores kundeservice og især er vi glade for at høre at du får total mørklægning.

Virkelig go service

De fik hurtigt sendt varen afsted, og da jeg så glemte at hente den på posthuset lige før jul, var de så søde at sende den hurtigt afsted, endda uden beregning.
De var hurtige og personlige på mail, og varen var bedre end forventet. Alle gode anbefalinger herfra!

26 dicembre 2022

Risposta di HowToSleepBetter

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🖤
Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service, både i forhold til hurtig levering og den personlige betjening. Det glæder os, at varen levede op til dine forventninger, og vi sætter stor pris på din anbefaling.

Carina fra HowToSleepBetter

Hurtig mail vedrørende køb og…

Hurtig mail vedrørende køb og leverance.
Leverance på 3 dage - flot.

12 dicembre 2022

Tusind tak for din anmeldelse 🖤
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både kommunikationen omkring dit køb og den hurtige levering.