Valutata 5 stelle su 5

Super tevreden over mijn besteling vlondertegels bij Houtburcht. De pretttige wijze van communiceren is een voorbeeld voor andere zaken en/of leveranciers. Dit is te danken aan Wilco Riezebos die mij... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wat een fijn bedrijf. Hebben composietplanken bestelt, ook plinten, bleek dat we die niet nodig hadden. Gemeld, direct geld hier van terug ontvangen Bij levering bleken er 2 zwaar beschadigd, meld... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Ik het afgelopen jaar veel tuinhout gekocht bij Houtdirect, maar kwam toch nog wat Frake planken tekort. Kon zelf de benodigde planken komen uitzoeken. Uitstekend door Tim geholpen. in eerdere ervari... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na een zoektocht op internet naar padoek terras planken, uitgekomen bij houtdirect. Ze zijn niet de allergoedkoopste, maar bij de winkels die dat wel zijn, kom je veel negatieve reactie tegen. Hulpzam... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Rivendita di legname
  2. Segheria

Scritti dall'azienda

Houthandel in Waalwijk met Nationale dekking met de website.

4,5

3 stelle
2 stelle
1 stella

Aanrader

Levering en communicatie per mail prima!
Zeker aanrader!

10 maggio 2022

Hoi Oscar, bedankt voor uw review. Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

Valutata 5 stelle su 5

Geen ervaring met de producten van…

Geen ervaring met de producten van houtdirect , maar ik had een bestelling gedaan en dat bleek verkeerd te zijn. Na 1 telefoontje en mail contact is zonder probleem het geld geretourneerd.
Top service !!

10 maggio 2022

Hoi Angelique, bedankt voor uw beoordeling. Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

Goed bereikbaar telefonisch

Goed bereikbaar telefonisch
Afspraak levertijd prima

6 maggio 2022

Risposta di Houtdirect

Hoi Peter, fijn dat uw de service als goed heeft ervaren. Bedankt voor deze review. Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

Snel

Snel, correct en vriendelijk

6 maggio 2022

Hoi Paul, bedankt voor de mooie beoordeling. Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

Valutata 3 stelle su 5

Gevraagd naar balkdragers met lip

Gevraagd naar balkdragers met lip. Op de factuur stonden balkdragers zonder lip, omdat dit de enige zijn die jullie hebben, maar daar ben ik niet op geattendeerd.

Balken waren beschadigd door de heftruck.

Verder snel geholpen.

5 maggio 2022

Risposta di Houtdirect

Hoi Sjoerd, jammer dat u ons een 3 sterren review geeft. Het is een miscommunicatie geweest over de balkdragers. Fijn dat uw de service verder goed heeft ervaren. Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

Houtkwaliteit was gemiddeld

Houtkwaliteit was gemiddeld. Telefonisch contact niet even vriendelijk.
Verder wel geholpen zoals het moet.

29 aprile 2022

Risposta di Houtdirect

Hoi Marianne, jammer dat het telefonisch contact niet klant vriendelijk is verlopen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

Valutata 5 stelle su 5

mijn go-to winkel voor hout.

Duidelijke site, je kunt goed vinden wat je nodig hebt. Ruim assortiment ook, en redelijke prijzen, zeker gezien de huidige prijs van hout...

Afhalen gaat super, zeker als je zorgt dat je er gewoon om 09:00 uur staat, dan ben je snel aan de beurt. Het hout wordt naast je auto neergezet en je kunt dan snel en zonder veel meters te moeten maken je hout overtassen.

29 aprile 2022

Hoi Corne, bedankt voor de mooie beoordeling! Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

Valutata 4 stelle su 5

Goede prijzen en snelle levering

Goede prijzen en snelle levering. Dit is een plus.

Kwaliteit van hout is wisselend. ZItten best wat scheuren in of breken stukken af. Dit is een flink nadeel. Is ook niet allemaal recht afgezaagd, maar lengte van de bestelde planken is ruim gemeten. Dus je kan iets zaagverlies meerekenen.

27 aprile 2022

Super bedankt

27 aprile 2022

Hoi George, bedankt voor deze mooie review. Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

Valutata 2 stelle su 5

De kwaliteit van de planken viel erg…

De kwaliteit van de planken viel erg tegen!
Ook voldeed de maatvoering van enkele planken niet.

26 aprile 2022

Risposta di Houtdirect

Hoi Gijs, jammer dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van de planken. Ik heb geprobeerd telefonisch contact te zoeken, helaas is dit niet gelukt. De planken die door uw zijn besteld worden geleverd in vallende breedtes. Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

Snelle service

Snelle service, klantvriendelijk, goede kwaliteit

26 aprile 2022

Risposta di Houtdirect

Hoi Mirjam, bedankt voor de mooie beoordeling! Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

Valutata 3 stelle su 5

Ik had redelijk glad hout verwacht

Ik had redelijk glad hout verwacht, maar dat was niet zo, moest nog geschaaft en geschuurd. Om het een beetje glad te krijgen.
Het bleek fijn bezaagd hout te zijn. Fijn is dus niet zo glad. Voortaan dus geschaaft bestellen.

25 aprile 2022

Risposta di Houtdirect

Hoi Hans, bedankt voor het schrijven van deze beoordeling. Ons hout is standaard fijn bezaagd, er kan aangegeven worden of dit nog geschaafd moet worden. Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

Douglas tuinhout

Wat Douglas gekocht. Het hout was zeiknat en had best wat spint, maar was redelijk recht. Goede prijs voor tuinhout.

22 aprile 2022

Hoi Bert, bedankt voor uw beoordeling. Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

Snel en duidelijk

Snel en duidelijk , helpen goed tijdens het ophalen , mooie plek om speciaal hout te kopen

22 aprile 2022

Hoi Hans, bedankt voor de positieve review. Groetjes, Linda van Houtdirect.nl

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più