Goed telefonisch advies bij gebruik…
Goed telefonisch advies bij gebruik lijm met onbekende ondergrond
Wij zijn gespecialiseerd in EPDM Dakbedekking . Naast de standaardproducten biedt EPDM centrum ook maatwerkoplossingen zoals het EPDM dakbedekking pakket of het EPDM dakgoot pakket, maar ook Hertalan Easy Cover membranen op maat of Hertalan Easy Stick. EPDM-centrum.nl staat voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en maatwerk. De medewerkers van ons dynamische bedrijf denken mee met ondernemers en Doe-het-zelvers. U beklimt dagelijks ladders en daken. Uw klanten vragen u om hun dak, dakgoot en/of gevels te bekijken en indien nodig te onderhouden of zelfs te vernieuwen. EPDM is daarvoor hét product. U bent op zoek naar kwalitatief hoogwaardige EPDM-producten. EPDM is een synthetisch rubber en is zeer goed bestand tegen zonlicht en weersomstandigheden.
Dreefken 11, 7255TA, Hengelo, Paesi Bassi
Goed telefonisch advies bij gebruik lijm met onbekende ondergrond
Goede communicatie en snelle bezorging.was wat fout gegaan en supersnel hersteld en nagezonden.top
Besteld en kon het meteen afhalen.
Klus supersnel verholpen zodat de lekkage verleden tijd is.
Alles vlot verlopen. Correcte verkoop. Levering en levertijd ook in orde. Een aanrader. Dank je wel voor de goede service.
‘s morgens bellen en begin van de middag al aan huis geleverd! Dat is pas service. Fijn bedrijf! goed contact, juiste producten. Nogmaals bedankt en tot een volgende bestelling!
Snelle levering, alleen stond er op de website dat wanneer je een EPDM pakket bestelde er ook een handleiding aanwezig zou zijn en die was er niet.
Maar de website heeft perfecte videos waar je kunt zien hoe het moet.
Kreeg ook geen mail van hun binnen. Hierover gebeld en het was opgelost.
We hadden nog een onderdeeltje nodig en daar is over meegedacht en direct verzonden TOP.👍
Een rol van 20 meter epdm besteld en een stuk van 3 meter en 17 meter aan elkaar geplakt ontvangen. Hier 2x een mail over gestuurd, maar tot op heden geen reactie.
Vorig jaar in juni 2022 heb ik mijn plat dak in de keuken laten isoleren langs de buitenkant en er nadien EPDM laten op plaatsen.
Chesro (vertegenwoordiger) ter plaatse geweest en alles ZEER GOED UITEENGEZET. Ik zag onmiddellijk dat ik met geen prutsers te doen had maar een bedrijf dat heel vakkundig te werk gaat (opnemen via smartphone van alle vastgestelde zaken aan het plat dak dus ingesproken om later geen discussies te hebben, ook werd er heel correct gemeten en de vragen die ik had bij de afvoerleidingen klaar en duidelijk uiteengezet. Nadien kreeg ik een offerte tot in de puntjes uitgewerkt (echt elk gebruikt vijsje, rooster, netjes, enz. kon ik op de offerte aflezen).
En wat ik eigenlijk het meest interessantst vond is dat ik van bij het eerste contact met de vertegenwoordiger een heel goed gevoel had en ik direct aanvoelde dat dit de juiste firma was voor mij.
Ik zou dan ook deze firma EPDM SOLUTIONS zeker aan iedereen aanbevelen. Ik heb destijds nog andere bedrijven gecontacteerd voor deze werken maar zoals mijn buikgevoel het me aangaf : EPDM SOLUTIONS was de juiste keuze voor mij zonder twijfel.
Eerlijk, correct, stiptheid, vlotte en heel nette werkers die hun job graag doen maar er ook de nodige ervaring mee hebben.
Top top top aan de mensen van dit bedrijf. Een dikke pluim en zeker meer dan 5 sterren van mij. DOE ZO VERDER
Myriam Van Daele Gent

Risposta di EPDM-centrum.nl
prima producten. klantenservice reageert niet op vragen en telefonisch slecht bereikbaar

Risposta di EPDM-centrum.nl
Prima materiaal om dakgoot mee te renoveren. Goede uitleg en instructies meegeleverd. Plakt wel enorm, secuur werken is noodzakelijk. Dakgoot kan weer jaren mee
Lekker snel. Dit bedrijf zorgt voor snelle levering, dat zie je wel eens anders. En ze zijn ook na levering altijd bereid nog adviezen te geven en vragen te beantwoorden. Zo hoort het.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.