Valutata 5 stelle su 5

Top bedrijf! Heb al een paar keer epdm besteld en ben zeer tevreden! Telefonisch contact gehad met Maurice en samen de bestelling gedaan. Super klantvriendelijk en meedenkend 👍 Super bedan... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Had zelf wat fout gedaan, maar contact met ze gezocht en hebben het uitstekend opgelost! Zelfde dag nog nieuwe spullen ontvangen.

Valutata 3 stelle su 5

Overgebleven spullen retourneren! Ook ik ben tevreden met de snelle levering en vakkundige uitleg aan de telefoon. Echter na het monteren bleef ik wat spullen overhouden a 70 euro, dus die wilde i... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di forniture per tetti e coperture

Scritti dall'azienda

Online webwinkel in dakmaterialen.

4,7

2 stelle
1 stella

Top bedrijf

Top bedrijf!

Heb al een paar keer epdm besteld en ben zeer tevreden!
Telefonisch contact gehad met Maurice en samen de bestelling gedaan.
Super klantvriendelijk en meedenkend 👍

Super bedankt, het dakje ligt er mooi op

14 aprile 2026

Top service!

1 aprile 2026

Risposta di Rooftopshop

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je tevreden bent met onze service.

Valutata 5 stelle su 5

super goede service en kompleet pakket.

3 marzo 2026

Risposta di Rooftopshop

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Fijn om te horen dat u onze service als zeer goed heeft ervaren en tevreden bent over het complete pakket. Daar doen wij het voor!

Wij waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Valutata 5 stelle su 5

Iedereen maakt weleens een foutje

Iedereen maakt weleens een foutje. Een verkeerde levering van daktrimmen. Ik als doe-het-zelver ook niet goed opgelet. Maar, het gaat om de oplossing. Het bedrijf reageerde snel met een belletje en hebben snel de correcte trimmen geleverd. Vriendelijk en snel, een voorbeeld voor andere webshops, gewoon top! Dankjewel!

23 marzo 2026

Risposta di Rooftopshop

Hartelijk dank voor uw positieve en uitgebreide review.

Hoewel er in eerste instantie sprake was van een onjuiste levering, waarderen wij uw begrip hierin zeer. Voor ons staat een snelle en passende oplossing centraal, en het is fijn om te vernemen dat u onze service, communicatie en afhandeling als prettig heeft ervaren.

Wij stellen uw vertrouwen in ons zeer op prijs en wensen u veel succes met uw project.

Valutata 5 stelle su 5

Omdat er door een misverstand een…

Omdat er door een misverstand een verkeerde maat EPDM folie was afgestuurd. Ze sturen kosteloos de juiste maat ook was een potje lijm gaan lekken daar doen ze ook niet moeilijk over en sturen gelijk een nieuwe.
TOP SERVICE

23 marzo 2026

Risposta di Rooftopshop

Bedankt voor je mooie review! Jammer van het misverstand, maar fijn om te horen dat we het snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. We staan altijd klaar om problemen netjes op te lossen.

Doet alles zoals beloofd

25 febbraio 2026

Risposta di Rooftopshop

Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat alles werkt zoals beloofd. Veel plezier ermee en bedankt voor het vertrouwen.

ben er blij mee

25 febbraio 2026

Risposta di Rooftopshop

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je er blij mee bent. We waarderen je feedback en hopen je snel weer te mogen helpen.

Ik ben tevreden.

10 febbraio 2026

Risposta di Rooftopshop

Wat prettig om te horen dat alles naar wens is verlopen.
Wij waarderen uw vertrouwen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Valutata 5 stelle su 5

vlugge levering en correcte prijzen

5 febbraio 2026

Risposta di Rooftopshop

Fijn om uw positieve review te lezen.
Het doet ons plezier dat u tevreden bent over de snelle levering en onze correcte prijzen. We helpen u graag opnieuw bij een volgende bestelling.

Prima kwaliteit

Producten zijn van prima kwaliteit. De levering duurde iets langer dan voorzien, maar de klantendienst heeft hierover meteen contact opgenomen met de koerier.

21 gennaio 2026

Risposta di Rooftopshop

Dank je wel voor je fijne review!
We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten. Jammer dat de levering iets langer duurde dan verwacht, maar fijn dat onze klantendienst dit snel heeft kunnen opvolgen. We doen er alles aan om onze service steeds verder te verbeteren.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen!

Super snel en correct

Super snel en correct! Echte aanrader.

3 gennaio 2026

Risposta di Rooftopshop

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We waarderen het vertrouwen en zijn blij dat u onze service als snel en correct heeft ervaren. Graag staan wij ook in de toekomst weer voor u klaar.

Compleet en op tijd

Bestelling compleet ben op tijd geleverd.

1 gennaio 2026

Risposta di Rooftopshop

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat uw bestelling compleet en op tijd is geleverd. We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Valutata 5 stelle su 5

I had a little delivery problem and…

I had a little delivery problem and Rooftopshop solved it immediately. Thank you again and see you

29 dicembre 2025

Risposta di Rooftopshop

Bedankt voor je review! Fijn dat we het snel voor je konden oplossen.
Groet, Team Rooftopshop

Valutata 5 stelle su 5

Alles was prima geregeld,genoeg lijm en…

Alles was prima geregeld,genoeg lijm en het dak past precies👍🏼

2 dicembre 2025

Risposta di Rooftopshop

Hoi, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles prima geregeld was, de lijm ruim voldoende was en het dak precies paste.

zeer klantvriendelijk

ik maakte een fout bij de bestelling, dat werd na telefonisch contact meteen opgelost!

9 ottobre 2025

Risposta di Rooftopshop

Hoi, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles na telefonisch contact meteen opgelost kon worden.

Valutata 5 stelle su 5

Producten zijn van goede kwaliteit en…

Producten zijn van goede kwaliteit en snel geleverd

16 settembre 2025

Risposta di Rooftopshop

Hoi, bedankt voor je review. Goed om te horen dat de producten van goede kwaliteit zijn en snel geleverd werden.
Groet, Team Rooftopshop.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più