Hos Walter - Ebeltoft Recensioni 4

3. Fornitore di regali aziendali
  4. Negozio di cesti regalo
  5. Negozio di liquori
  6. Bar enoteca

Butik med fødevarespecialiteter på havnen i Ebeltoft. "Hos Walter - Vin, ost & specialiteter åbnede første gang i april 1991. Siden er det gået stærkt, i 2017 flyttede vi butikken til havnen i Ebeltoft. Vores sortiment har omdrejnings punkt i gode fødevarer primært fra Europa og meget gerne lokalt fra Djursland og Mols Nationalpark. Dog er vores hoved område på øl, vin og spiritus en blanding fra hele verden. Vores kerne områder favner lokale, turister og erhvervskunder, gaver og vin løsninger er en stor del af vores hverdag. Vores mål er at være en oplevelses butik, om du bare skal købe et lokalt æble eller måske en flaske Pingus vin. Vi har modtaget flere priser, som vi er stolte af. Bl.a. årets butik på Djursland og den danske ølpris. Velkommen til Hos Walter i Ebeltoft"

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ebeltofts mest fantastiske butik

Ebeltofts mest fantastiske butik, ikke kun på service men lige så meget på det fantastiske udvalg de har af special varer.

Virkelig et besøg værd hvis man ikke allerede kender butikken.

17 febbraio 2026

Kanon god service!

Vi var 4 unge gutter der traskede ind, og blev mødt af en mega flink ekspedient, som overhovedet ikke dømte os for at være nogle “dumme unge knejter”. I stedet lyttede han faktisk til hvad vi var ude efter – vi søgte noget hvidvin, og det endte med, at vi fik lov til at prøvesmage noget riesling og endda nogle røde også. Vi var seriøst i chok over, hvor god service vi fik, fordi vi egentlig havde regnet med at blive dømt på vores alder og attitude. Alt i alt en vildt god oplevelse, og det kan klart anbefales hvis man er i Ebeltoft og mangler noget lækkert!

Kæmpe klapsalve til den pågældende ekspedient!

28 aprile 2025
Logo di Hos Walter - Ebeltoft

Risposta di Hos Walter - Ebeltoft

Kære Mathias
Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi bestræber os altid på at give vores kunder/gæster den bedste oplevelse.
Det skal gerne gøre en forskel at komme i betjente butikker med faglig viden og så vil vi gerne vores kunder og gæster.
Vi glæder os til at se jer igen.
Hilsen Kristian

God service og mulighed for at smage

Altid god service og altid mulighed for at smage med udgangspunkt i egne ønsker. Min bedste anbefaling 😊

15 marzo 2024
Logo di Hos Walter - Ebeltoft

Risposta di Hos Walter - Ebeltoft

Hej Mogens - Tusind tak for din flotte bedømmelse og den første til at bedømme Hos Walter - Tak for det - Hilsen Kristian