Maden var godt tilberedt og smagte super - dog var jeg meget skuffet over at mine gæster dagen efter fortalte at der manglede is til mange af gæsterne - deter ikke ok. Serveringpersonalet får 5 stj... Leggi di più
Helt igennem fantastisk Havde booket Mols Dining til at lave maden til vores bryllup som vi holdte hjemme i haven De kom 3 mand og overtog køkkenet en times tid før vi skulle spise Det va... Leggi di più
Mols Dining er en catering virksomhed beliggende på Møllerup Gods i smukke omgivelser på Djursland. Vi specialiserer os i private dining, catering til større selskaber og firmaarrangementer.
Møllerupvej 26, 8410, Rønde, Danimarca
- kontakt@molsdining.dk
- molsdining.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Mad i særklasse
Super lækker og delikat mad, som blev rost til skyerne af gæsterne. Meget venlige og servicemindede kokke, der kom til tiden og blev under hele receptionen. De sørgede for, at der hele tiden var helt frisk mad på fadene. Køkkenet var helt rent og alt affald mm. var fjernet, da de forlod det.
Super mad
Fik så dejlig mad, alle vores gæster har kun haft rosende ord om maden. Kan varmt anbefales.
Lækker velsmagende mad
Lækker velsmagende mad. Meget begejstret gæster. Maden fra MolsDining er en oplevelse i sig selv.
100% professionelle
Vi holdt vores bryllup på Møllerup Gods, og Mols Dining stod for hele beværtningen – og vi kunne simpelthen ikke have ønsket os bedre. Fra første kontakt følte vi os i trygge hænder. Maden var ikke bare lækker, men virkelig imponerende; vi havde valgt en 4-retters menu, og hver ret kom i flotte, generøse portioner, som både vi og vores gæster var helt vilde med.
Det, der dog gjorde den største forskel for os, var den fantastiske service. Personalet var utrolig behageligt, imødekommende og hele tiden et skridt foran. De løste uden tøven en masse praktiske opgaver både før og efter maden – som betød, at vi kunne slappe helt af og nyde dagen. Alt blev håndteret med 100 % professionalisme og et smil på læben.
Vi er dybt taknemmelige for den indsats, de lagde i vores store dag, og vi kan kun give Mols Dining vores varmeste anbefaling.
Veltilberedt og rigelig mad
Veltilberedt og rigelig mad. Fik Menu 2 som mad ud af huset til min 60 års fødselsdag. Kan anbefales.

En utrolig god oplevelse
En utrolig god oplevelse. Fantastisk mad og god servering ,dejligt nemt med ingen opvask , alt var ryddet op efter middagen.
Helt sikkert , noget vi gør igen . 10 ud af 10.🥰💪🏻🥳

Rigtig lækker mad.
Rigtig lækker mad.
Havde hørt godt om Mols Dining, og det gode rygte blev bare bekræftet, herunder levering til aftalt tid.
Helt fantastisk
Vi havde booket Mols Dining til at stå for en vegetarisk menu til 52 personer til vores bryllup og det valg er vi SÅ glade for. Personalet var helt igennem fantastiske. Utroligt professionelle, opmærksomme og venlige hele dagen igennem. Vi har fået så mange kommentarer fra vores gæster om, at tjenerne gjorde et fantastisk stykke arbejde og havde historier om deres opmærksomhed på små detaljer. Fx fik de tre børn som var med til vielsen lov til at poppe hver deres champagne, noget de synes var meget sejt!
Generelt var der bare stor opmærksomhed hele vejen rundt og vi kunne virkelig læne os tilbage og nyde dagen, da det var helt tydeligt, at der var fuld kontrol over situationen.
Og nu til maden - wauw! Det hele var virkelig lækkert. Smagen sad lige i skabet og anretningerne var utroligt smukke. Et uventet, men meget velkomment tiltag var, at der blev stillet ekstra sauce til hovedretten ud på bordene. Den smagte fantastisk! Desserten var også et kæmpe hit, og vi hørte om flere som simpelthen slikkede tallerknerne rene.
Vi kunne mere eller mindre selv skræddersy dagen ift. bemanding af tjenere og fik hjælp til servering til receptionen, hvor vi selv havde stået for mad og drikke. Selve middagen kørte personalet fuldstændig selv og til bravour som nævnt, og til sidst stod de også for natmaden. De efterlod køkkenet fuldstændig rent, og ikke mindst efterlod de os med en stor taknemlighed over, at levere så fantastisk en service.
Kommunikationen med Cæcilie fra Mols Dining har været super god helt fra start, og hun har været med hjælpsom med at finde de rigtige løsninger på alt. Jeg kan varmt anbefale Mols Dining til alle.

Helt igennem fantastisk
Helt igennem fantastisk
De kom 3 mand og overtog køkkenet en times tid før vi skulle spise
Det var portionsanretninger så de kom også med tallerkener til alle serveringer til 40 gæster
Maden var helt igennem fantastisk
Gæsterne taler stadig om den
Ikke en finger at sætte på noget
Og køkkenet var ryddet op og gjort rent da de forlod det igen
Kan kun anbefale Mols Dining
De gør det fantastisk

Risposta di Mols Dining
Mols Dining kan løfte en fest op i skyerne
Mols Dining var med til at gøre vores aften til en vellykket fest, blev rost meget af alle. Det gør vi gerne igen.
Kvalitet og høj service
Super lækker mad og kok var yderst serviceminded. Det er ikke sidste gang vi benytter dem👏
God mad
Dejligt og overraskende for vores gæster, at der var kok med.
Maden fantastisk og serveret på tallerken, samt at kokken præsenterede menuen.

Fantastisk spændende mad
Fantastisk spændende mad, lavet og serveret af søde mennesker.

Som altid en dejlig oplevelse med Mols Dining
Der er for det første styr på logistik og alt klappede omkring bestilling og udlevering.
Og maden var fantastik. Lækker, veltillavet og let at anrette.
Det er ikke sidste gang....
Maden var godt tilberedt og smagte…
Serveringpersonalet får 5 stjerner, de gjorde det godt.
Hilsen Jytte Bødker
Super lækker mad
Super lækker mad, som var meget nemt at gå til. Alletiders med farvekoderne. Grunden til at jeg ikke har givet 5 stjerner er, at der var ALT for meget mad. Vi havde ikke plads til at spise hovedretten og desserten blev gemt til dagen efter.
Vi køber gerne ved jer igen, men det bliver mindre menuer end jeres ellers meget flotte nytårs menu.
Urolig lækker mad
Urolig lækker mad - nem at anrette.
Alle retter var velsmagende - dog syntes vi mellem retten var lidt for stor .
Men vi anbefaler gerne Mols dining 🙂.
Det var andet år i træk vi fik en…
Det var andet år i træk vi fik en nytårsmenu fra Mols Dining.
Desværre var der for mange fodfejl til at det blev samme rigtig gode oplevelse som første år.
Snacks: tuntarteren med asiatisk creme var rigtig god, ikke en finger at sætte på den, udover at der ikke umiddelbart var kørvel med som ellers stod der skulle bruges.
Sortfodssgrisen var desværre ret tør og havde ikke særlig meget dybde i smagen. Sprød var den helt ikke. Jeg tvivler ikke på at den var rigtig god lige da den var lavet, det er nok bare svært generelt at lave friterede ting der skal køles ned og serveres senere.
Forret: alt i alt en god forret, ingen klager der 🙂
Mellemret: ballotine af perlehøne og fasan. Vores, subjektive holdning, var at ballotinen var ret stor i forhold til de andre elementer og det gjorde at retten manglede lidt kraft og dybde i smagen da ballotinen ikke smagte af så meget.
Hovedret: oksemørbrad med Pommes Anna og beder.. Egentlig fin tanke med retten. Vi fik 4 kuverter og samtlige stykker kød var ikke en særlig pæn udskæring taget i betragtning af hvad man ellers kan få af oksemørbrad.
Dessert: udemærket elementer, men vi manglede helt en komponent som vi ikke fik udleveret. Der skulle have været en pæregele, men den fandt åbenbart ikke vej til vores kurv.
Jeg vil dog sige at der bestemt var rigeligt mad, så mængden fejler bestemt ikke noget.

Fantastisk god mad
Fantastisk god mad. Tusind tak til Mols dining. Vi vil helt sikkert også have mad fra jer næste nytårsaften.