KMK Service er en virksomhed med mange års erfaring, indenfor haveservice og håndværk. Vi dækker hele Djursland og kommer også gerne til Århus og Randers, i forbindelse med større opgaver. Indenfor kategorien Haveservice løser vi bl.a. opgaver som Hækklipning, græsslåning, anlægsopgaver & ukrudtbekæmpelse. I vinterhalvåret udfører vi snerydning og saltning, ved private, virksomheder og større ejerforeninger. Indenfor kategorien Multiservice, har vi bred erfaring med tømrerarbejde, smedeopgaver, belægningsopgaver, samt ejendomsservice hos flere ejer og lejerforeninger.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

KMK Service

KMK Service!

Som førstegangs haveejer har vi virkelig været heldige med KMK Service! Vi har fået rådgivning og service i TOPKLASSE! Det har været en fornøjelse at komme i haven og nyde resultaterne af Kenneths hårde arbejde. Vi er blevet mødt med tålmodighed og venlighed hele vejen igennem, også selvom vi lavede mange fejl! Men sådan går det jo tit, når man er helt grøn!
Vi sender de varmeste anbefalinger til Kenneth og hans fantastiske service! Så står du, og skal bruge noget havehjælp i både små og store omfang, så tøv ikke med at ringe til KMK Service!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 STORE STJERNER FRA OS!

8 aprile 2026

Risposta di Kmkservice

Tusind tak for den fine anmeldelse :-) vi er glade for at kunne hjælpe jer videre, mod en dejlig have I kan nyde de næste mange år.

Flot tilpasset havearbejde, der er til at regne med:-)

KMK Service forstod mine ønsker til, hvad der skulle gøres i haven og leverede et virkelig flot og fremsynet resultat. Derudover var de tillidsvækkende og gik til opgaven med god energi og de greb også lige en ekstra opgave med at sætte en gynge op undervejs. Alt i alt en virkelig god oplevelse!!

24 ottobre 2025

Hej Marie

Tak for den fine anmeldelse. Det var en fornøjelse at forskønne din have og bringe glæde til den unge mand :-)

Der er virkelig udført et godt stykke…

Der er virkelig udført et godt stykke arbejde. 80 meter hæk er blevet klippet. Alt affaldet taget med, så pænt ryddet op. Kan klart anbefale firmaet.

21.08.2025.

21 agosto 2025

Risposta di Kmkservice

Tak for din fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for :-)

Vi er super godt tilfredse med…

Vi er super godt tilfredse med hækklipning og oprydning efter dette. Super dejligt at komme hjem til efter ferien😊

29 luglio 2025

Hej Sisse
Tak for din fine anmeldelse, den er vi meget glade for :-)

Super flot udført arbejde

Virkelig flot arbejde udført i vores have med hækklipning samt beskæring af diverse træer og buske. Og ikke mindst oprydningen bagefter hvor alt affald blev ryddet op og taget med. Vi har fået en helt ny have nu og vi kan kun give vores bedste anbefalinger videre

31 luglio 2025

Risposta di Kmkservice

Tusind tak for den fine anmeldelse, det er vi rigtig glade for at høre 🙂

Hækklipning og beskæring af buske m.m

Hækklipning og beskæring af buske m.m. med tilfredsstillende resultat, og fin oprydning derefter. Super søde og fagligt dygtige. Kan helt sikkert anbefale KMK service 😀

15 luglio 2025

Risposta di Kmkservice

Tak for den fine anmeldelse, det glæder os at høre :-)

Fik klippet hækken ned og ind

Fik klippet hækken ned og ind. Hurtigt og effektivt arbejde. Gode råd til fremtidig pasning af hækken. Al affald fjernet og indkørsel blæst ren for blade.
Virkelig god service og godt arbejde

14 luglio 2025

Risposta di Kmkservice

Tak for den gode anmeldelse, den sætter vi pris på :-)

Virkelig god Handyman

Vi har brugt KMK Service i 3 år nu, og det har altid været en fornøjelse. Det drejer sig om havearbejde, men også specialopgaver, som f.eks. et flot lavet trappegelænder i rustfrit stål. De er dygtige og hjælpsomme, altid god service.

20 ottobre 2024

Hækklipning

Hækklipning

God service, forstår kundes ønsker. Oprydning til UG, vil stærkt anbefale KMK Service

20 agosto 2024

Hæk klip

Har kun godt at sige om KMK service, fik min hæk klippet ned og en del ind, da det var blevet for meget for mig selv.
Flot arbejde og ryddet væk efterfølgende.
Kunne ikke have gjort det bedre selv.

11 settembre 2024

Super håndværk og service

KMK Service har udført udendørs murer- og fugearbejde samt indendørs elektrikerarbejde i vores hus i Risskov. Top kvalitet og grundig service. Jeg giver dem mine varmeste anbefalinger.

28 settembre 2024