Hora Credit IFN S.A. Recensioni 170

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

În decursul zilei de ieri am primit un mail tare ciudat despre o posibilă fraudă. Când am contactat hora credit, un domn tare drăguț (Cosmin) m a informat ca este o masura de protecție pentru noi clie... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ca cineva care avea nevoie urgentă de finanțare pentru a-mi acoperi descoperirile de cont, am folosit serviciile Hora Credit așa cum mi-a recomandat prietenul meu. Nu mă așteptam să fie atât de ușor,... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Totul se desfasoara pe loc, in secunda in care am intrat sa aplic am fost sunat pentru a primi informatii si suport iar din momentul in care ai aplicat, in 10-15 munute ai banii pe card. Aș recomanda... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Sunt multumita de serviciile Hora, dar, din punctul meu de vedere (ca pensionara) singurul inconvenient este acela ca se achita rata la doua saptamani. Daca s-ar achita la luna ar fi super! In acest c... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Servizi finanziari non bancari

Scritti dall'azienda

HORA CREDIT IFN este o companie înființată în Martie 2016 conform Legii nr. 31/1990 sub formă de societate pe acțiuni, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/3777/2016 și are cod unic de înregistrare 35795481. Sediul central al companiei este în România, București, Splaiul Unirii nr. 16, clădirea Muntenia, etaj 2, camera 212, sector 4. Capitalul social al companiei este de 200.000 Euro. Compania HORA CREDIT IFN funcționează în baza legii nr. 93/2009 şi în conformitate cu reglementările Băncii Naționale a României aplicabile instituțiilor de credit. Compania HORA CREDIT este autorizată de Banca Națională a României, fiind înregistrată în Registrul General sub nr. RG-PJR-41-110313/09.09.2016. Obiectul principal de activitate: Cod CAEN 6492- „Alte activităţi de creditare - acordarea de credite de consum”

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Apreciez viteza cu care mi-ati procesat…

Apreciez viteza cu care mi-ati procesat cererea de aplicare pentru un imprumut online 😊 la fel si timpul extrem de scurt in care mi-ati virat banii

8 dicembre 2023

Risposta di Hora Credit IFN S.A.

Îți mulțumim că utilizezi serviciile companiei noastre!

Valutata 5 stelle su 5

Am avut anumite intrebari in legatura…

Am avut anumite intrebari in legatura cu costurile creditului online, dar am primit raspunsurile necesare intr-un timp foarte scurt de la oamenii de la relatii cu clienti.

4 dicembre 2023

Risposta di Hora Credit IFN S.A.

Bună ziua, vă mulțumim pentru feedback. Suntem bucuroși să lucrăm pentru dvs.

Valutata 5 stelle su 5

Desi am spus ca nu voi apela niciodata…

Desi am spus ca nu voi apela niciodata la ifn-uri.. am fost nevoit. Totul a fost f simplu si ok 5/5

8 dicembre 2023

Risposta di Hora Credit IFN S.A.

Mulțumim pentru feedback-ul tău în legătură cu compania noastră. Ne face plăcere să știm că îți place să utilizezi produsul nostru!

Valutata 5 stelle su 5

Imi plac concursurile organizate de…

Imi plac concursurile organizate de voi. Cand mai faceti?

6 dicembre 2023

Valutata 5 stelle su 5

Precum versurile unei celebre melodii

Precum versurile unei celebre melodii: You’re simply the best! Atat pot sa va spun despre hora credit! apelati cu incredere 5/5

27 novembre 2023

Valutata 5 stelle su 5

Desi sunt un client fidel al Hora…

Desi sunt un client fidel al Hora Credit, n-am avut niciodata ocazia sa castig vreun concurs de-al vostru.

24 novembre 2023

Valutata 5 stelle su 5

Sa va zic ceva ce nu o sa va vina sa…

Sa va zic ceva ce nu o sa va vina sa credeti: cand am contactat serviciul de relatii cu clienti si le-am spus ce probleme am, am primit sfaturi financiare gratis

3 dicembre 2023

Valutata 5 stelle su 5

Serviciul de relatii cu clientii e…

Serviciul de relatii cu clientii e impecabil... de ce spun asta? Pentru ca mi-au oferit toate sfaturile posibile pentru a rambursa creditul la timp

2 dicembre 2023

Risposta di Hora Credit IFN S.A.

Mulțumim pentru feedback-ul tău în legătură cu compania noastră. Ne face plăcere să știm că îți place să utilizezi produsul nostru.

Valutata 5 stelle su 5

Am avut o singura experienta cu hora…

Am avut o singura experienta cu hora credit acum ceva timp, dar imi amintesc ca n-am intampinat nicio problema.

1 dicembre 2023

Risposta di Hora Credit IFN S.A.

Bună ziua! Vă mulțumim foarte mult pentru cuvintele frumoase, ele ne inspiră și ne motivează să fim mereu în top și să muncim și mai mult pentru clienții nostri!

Valutata 5 stelle su 5

Nu va lasati influentati de unele…

Nu va lasati influentati de unele recenzii negative.. va spun din proprie experienta ca lucrurile stau total diferi

15 novembre 2023

Am gasit transparenta

Am gasit transparenta, flexibilitate si siguranta la hora credit.. imprumutul online a fost usor de rambursat

9 novembre 2023

Valutata 5 stelle su 5

Mi-am schimbat total parerea despre…

Mi-am schimbat total parerea despre voi.. in bine zic! era sa ma las influentat de unele recenzii nu tocmai bune.

18 novembre 2023

Risposta di Hora Credit IFN S.A.

Bună ziua! Îți mulțumim că ți-ai luat din timp să lași o recenzie pentru compania noastră. Îți mulțumim pentru încrederea acordată și suntem întotdeauna bucuroși să te avem printre clienții nostri!

Valutata 5 stelle su 5

Ar mai fi unele aspecte de…

Ar mai fi unele aspecte de imbunatatit.. dar per total e un ifn mai mult decat decent

27 novembre 2023

Valutata 5 stelle su 5

E greu sa convingi o persoana care nu…

E greu sa convingi o persoana care nu are incredere ca aceasta companie nu este ca celelalte.. sfatul meu este sa luati prima oara un imprumut online mic, fara dobanda, ca sa va convingeti

9 novembre 2023

Valutata 5 stelle su 5

Din atatea optiuni de pe piata

Din atatea optiuni de pe piata, am ales hora credit. Fara niciun dubiu voi apela tot la ei atunci cand voi mai avea nevoie

12 novembre 2023

No hidden fines

No hidden fines, rapid approvement and cool support

10 maggio 2023

Risposta di Hora Credit IFN S.A.

Îți mulțumim că utilizezi serviciile companiei noastre!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più