Hora Credit IFN S.A. Recensioni 170

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

În decursul zilei de ieri am primit un mail tare ciudat despre o posibilă fraudă. Când am contactat hora credit, un domn tare drăguț (Cosmin) m a informat ca este o masura de protecție pentru noi clie... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ca cineva care avea nevoie urgentă de finanțare pentru a-mi acoperi descoperirile de cont, am folosit serviciile Hora Credit așa cum mi-a recomandat prietenul meu. Nu mă așteptam să fie atât de ușor,... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Totul se desfasoara pe loc, in secunda in care am intrat sa aplic am fost sunat pentru a primi informatii si suport iar din momentul in care ai aplicat, in 10-15 munute ai banii pe card. Aș recomanda... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Sunt multumita de serviciile Hora, dar, din punctul meu de vedere (ca pensionara) singurul inconvenient este acela ca se achita rata la doua saptamani. Daca s-ar achita la luna ar fi super! In acest c... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Servizi finanziari non bancari

Scritti dall'azienda

HORA CREDIT IFN este o companie înființată în Martie 2016 conform Legii nr. 31/1990 sub formă de societate pe acțiuni, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/3777/2016 și are cod unic de înregistrare 35795481. Sediul central al companiei este în România, București, Splaiul Unirii nr. 16, clădirea Muntenia, etaj 2, camera 212, sector 4. Capitalul social al companiei este de 200.000 Euro. Compania HORA CREDIT IFN funcționează în baza legii nr. 93/2009 şi în conformitate cu reglementările Băncii Naționale a României aplicabile instituțiilor de credit. Compania HORA CREDIT este autorizată de Banca Națională a României, fiind înregistrată în Registrul General sub nr. RG-PJR-41-110313/09.09.2016. Obiectul principal de activitate: Cod CAEN 6492- „Alte activităţi de creditare - acordarea de credite de consum”

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Chiar n-am idee de ce unele persoane…

Chiar n-am idee de ce unele persoane vor dinadins sa strice imaginea acestui ifn.. nu e vina companiei ca nu sunt in stare sa citeasca conditiile afisate clar pe site.. . Recomand cu incredere 5/5

1 marzo 2024

Valutata 5 stelle su 5

Daca vreti sa nu platiti costuri…

Daca vreti sa nu platiti costuri suplimentare, platiti creditul la timp, asa cum scrie in contract.. degeaba va plangeti daca nu stiti sa-l cititi!! Eu recomand si altora hora credit

15 gennaio 2024

Transparenta

Transparenta, corectitudine, seriozitate. Asta am intalnit eu la hora credit.. poate am fost eu norocos!

Valutata 5 stelle su 5

Cei de la hora credit mi au oferit…

Cei de la hora credit mi au oferit opțiuni flexibile de rambursare, nu ca la alte companii in care ma presau sa îmi achit creditul deși nu aveam bani disponibili.

25 novembre 2023

Valutata 5 stelle su 5

Oamenii care lucreaza in cadrul…

Oamenii care lucreaza in cadrul departamentului de relatii cu clienti sunt foarte profesionisti si sunt mereu pregatiti sa te ajute

8 gennaio 2024

Valutata 5 stelle su 5

Fara conditii absurde si taxe si…

Fara conditii absurde si taxe si comisioane ascunse.. una dintre cele mai bune companii de pe piata creditelor online

Valutata 5 stelle su 5

Am stat si am comparat ofertele de la…

Am stat si am comparat ofertele de la mai multi creditori online si am decis sa aleg Hora. Ma bucur enorm de mult pentru alegerea facuta 5/5

Risposta di Hora Credit IFN S.A.

Bună ziua, vă mulțumim pentru feedback. Suntem bucuroși să lucrăm pentru dvs.

Valutata 5 stelle su 5

Cele mai bune conditii si termene de…

Cele mai bune conditii si termene de rambursare de pe piata imprumuturilor online. Va multumesc Hora Credit! 😊

5 gennaio 2024

Risposta di Hora Credit IFN S.A.

Bună ziua! Vă mulțumim foarte mult pentru cuvintele frumoase, ele ne inspiră și ne motivează să fim mereu în top și să muncim și mai mult pentru clienții nostri!

Sfatul meu

Sfatul meu: rambursati mereu la termen pentru a evita penalizari.. astfel nu o sa va vedem printre recenziile negative!

25 dicembre 2023

Risposta di Hora Credit IFN S.A.

Mulțumim pentru încrederea acordată și suntem întotdeauna bucuroși să te avem printre clienții noștri!

Valutata 5 stelle su 5

Multumit in totalitate de serviciile…

Multumit in totalitate de serviciile oferite de hora credit. Cu siguranta voi mai apela si pe viitor in caz ca voi avea nevoie

23 dicembre 2023

Valutata 5 stelle su 5

Am aflat de ei de la o cunostinta

Am aflat de ei de la o cunostinta, cand aveam nevoie de o anumita suma de bani…n-am intampinat nicio problema

14 dicembre 2023

Nici nu stiu ce sa zic.

Nici nu stiu ce sa zic.. doar ca recomand si altora 5/5

19 dicembre 2023

Risposta di Hora Credit IFN S.A.

Mulțumim pentru feedback-ul tău în legătură cu compania noastră. Ne face plăcere să știm că îți place să utilizezi produsul nostru!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più