Personeel in winkel gaf goed advies en waren beleefd en kregen goede informatie wat we kunnen verwachten. Bezorging was top. Werdt van tevoren gebeld we komen eraan en ook zij gaven aan mocht er toch... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Na een probleem met een onderdeel van onze bank, netjes en vakkundig opgelost door hoogenboezem. Netjes tijdvak doorgekregen voor afspraak thuis en daarna nog telefonisch contact met de monteur met a... Leggi di più
In de winkel goed geholpen. Geen ergenis ervaren ondanks mijn enorme getwijfel. Levertijd klopte precies. Alles kwam heel goed ingepakt aan en werd keurig uitgepakt en op zijn plaats gezet. Blij me... Leggi di più
L'azienda ha risposto
we zijn keurig zonder opdringen geholpen ben zelfs nog 2 keer terug geweest om zeker te zijn van mijn aankoop betreft kleur DE bank is volgens afspraak bezorgd en keurig uitgepakt en gemonteerd alle... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Welkom bij Hoogenboezem Meubelen, een echt familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan 100 jaar. Wij zijn gepassioneerd door interieur en streven naar kwaliteit en uitstekende service. Met ons hoofdkantoor en distributiecentrum gevestigd in Schelluinen en negen prachtige woonwinkels verspreid over Zuid-Holland en Noord-Brabant, zijn wij dé bestemming voor liefhebbers van interieur in de regio. Bij Hoogenboezem Meubelen hebben we een eenvoudige filosofie: liefde voor interieur en tevreden klanten. Elke week voegen we nieuwe producten toe aan ons uitgebreide meubelassortiment. Op onze website vind je een schat aan informatie en inspiratie, maar het leukste is natuurlijk om onze winkels te bezoeken. Daar kunnen onze deskundige medewerkers je voorzien van persoonlijk advies en uitstekende service. We begrijpen dat je huis de belangrijkste plek is, waar geweldige verhalen worden verteld over jezelf en de mensen van wie je houdt. Bij Hoogenboezem Meubelen streven we ernaar om ervoor te zorgen dat je je écht thuis voelt. In onze winkels bieden wij een breed assortiment woonkamermeubels die je naar eigen smaak kunt samenstellen. Of je nu houdt van landelijk, eigentijds, modern, design, vintage, industrial of natuurlijke stijlen, bij ons vind je altijd wat je zoekt. Ons sterke merken zoals INHOUSE, Henders & Hazel, Profijt Meubel en XOOON en Baenks belichamen de laatste trends en bieden kwaliteit en stijl. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze winkels en je te helpen bij het creëren van jouw droominterieur.
Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Uitstekende verkoopster Andrea uit Capelle. Vakkundig, niets teveel.

Risposta di Hoogenboezem Meubelen
Snelle levering en alles netje zoals afgesproken aanrader

Risposta di Hoogenboezem Meubelen
We zijn goed geholpen en geadviseerd in de winkel en de bezorging was goed en netjes geregeld

Risposta di Hoogenboezem Meubelen
Netjes op tijd gebeld, alles netjes uitgepakt en op zijn plek gezet.
Heel vriendelijk en behulpzaam.

Risposta di Hoogenboezem Meubelen
Wij zijn zeer goed geholpen bij onze aankoop en de bezorging was op tijd en uitstekend. Ik kan het van harte aanbevelen.

Risposta di Hoogenboezem Meubelen
wij zijn tevreden van onze hoekbank. Zeer behulpzame verkopers en duidelijke communucatie ivm de levering.

Risposta di Hoogenboezem Meubelen
Draaifauteuil ging kraken. Kreeg al heel snel een nieuwe.
Top geregeld! Goede service.

Risposta di Hoogenboezem Meubelen
Afgesproken levertijd is helemaal nagekomen, op de dag van levering netjes een kwartier van te voren door bezorgers gebeld dat zij er aan kwamen.
Alles netjes uitgepakt en op zijn plaats gezet, verpakkingsmateriaal weer keuring meegenomen.
Kortom: 100% tevreden!

Risposta di Hoogenboezem Meubelen
Wij zijn zeer tevreden over onze zitbank en stoelen. Goede uitleg gekregen in verband met onderhoud. Ook goede en duidelijke communicatie ivm de levering enz… 👌

Risposta di Hoogenboezem Meubelen
Hoogenboezem is een klantvriendelijk en servicegericht bedrijf. Hoogwaardige kwaliteit meubelen met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Risposta di Hoogenboezem Meubelen
Goede levering binnen afgesproken tijd. Meubels netjes in elkaar gezet. Er was 1 defect maar dat is gelijk geregeld en daar hoefde ik niet achteraan.

Risposta di Hoogenboezem Meubelen
Fijn bedrijf met medewerkers die kundig zijn. Snelle service en duidelijke communicatie.
We komen hier zeker terug.

Risposta di Hoogenboezem Meubelen
Ik ben erg tevreden over mijn aankoop. Het meubel werd op tijd geleverd en was goed verpakt, waardoor alles in perfecte staat aankwam. De service was daarnaast uitstekend: duidelijk, vriendelijk en betrouwbaar. Zeker een aanrader!

Risposta di Hoogenboezem Meubelen
Alleen maar positieve ervaringen, van de aankoop in de winkel, tot en met de levering.

Risposta di Hoogenboezem Meubelen
Klasse keurig op tijd heel beleefd en aardig
Tevreden met mijn stoel
Ga zo door

Risposta di Hoogenboezem Meubelen
Zeer behulpzame verkoper, die naar onze wensen luisterde en meedacht, ook al ging het maar om de aankoop van een fauteuil.
De fauteuil voldoet volledig aan de verwachtingen

Risposta di Hoogenboezem Meubelen
Eerste ervaring met deze winkel. Prettige geholpen door de dame in de winkel. Er werd telefonisch afspraak gemaakt wanneer de bestelling geleverd zou worden en 1 dag tevoren kreeg ik een mail hoelaat, binnen tijdsbestek van 3 uur, de spullen zouden worden geleverd. Alles verliep volgens afspraak. Alle medewerkers, ook bezorger waren erg vriendelijk. En de stoeltjes waren heel erg goed ingepakt. Prima, kon niet beter.

Risposta di Hoogenboezem Meubelen
Supergoed geadviseerd en geholpen bij Hoogenboezem Meubelen Den Haag, lijn Henders & Hazel.
Mijn meubels zijn op afgesproken datum/tijdstip bezorgd, uitgepakt, in elkaar en op hun plek neergezet. Prima communicatie van begin tot eind!
Blij met mijn meubels en heerlijk genieten.
Iedereen heel erg bedankt!

Risposta di Hoogenboezem Meubelen
Waren mooi op tijd hebben alles uitgepakt en in elkaar gezet en zeer vriendelijk.

Risposta di Hoogenboezem Meubelen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.