Personeel in winkel gaf goed advies en waren beleefd en kregen goede informatie wat we kunnen verwachten. Bezorging was top. Werdt van tevoren gebeld we komen eraan en ook zij gaven aan mocht er toch... Leggi di più
In de winkel goed geholpen. Geen ergenis ervaren ondanks mijn enorme getwijfel. Levertijd klopte precies. Alles kwam heel goed ingepakt aan en werd keurig uitgepakt en op zijn plaats gezet. Blij me... Leggi di più
we zijn keurig zonder opdringen geholpen ben zelfs nog 2 keer terug geweest om zeker te zijn van mijn aankoop betreft kleur DE bank is volgens afspraak bezorgd en keurig uitgepakt en gemonteerd alle... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij hebben diverse meubelen en spullen gekocht bij Hoogenboezem Rotterdam Alexandrium. We zijn heel goed geholpen en prima advies gekregen. We hadden ook een lamp gekocht en daar ging binnen een paar... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Welkom bij Hoogenboezem Meubelen, een echt familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan 100 jaar. Wij zijn gepassioneerd door interieur en streven naar kwaliteit en uitstekende service. Met ons hoofdkantoor en distributiecentrum gevestigd in Schelluinen en negen prachtige woonwinkels verspreid over Zuid-Holland en Noord-Brabant, zijn wij dé bestemming voor liefhebbers van interieur in de regio. Bij Hoogenboezem Meubelen hebben we een eenvoudige filosofie: liefde voor interieur en tevreden klanten. Elke week voegen we nieuwe producten toe aan ons uitgebreide meubelassortiment. Op onze website vind je een schat aan informatie en inspiratie, maar het leukste is natuurlijk om onze winkels te bezoeken. Daar kunnen onze deskundige medewerkers je voorzien van persoonlijk advies en uitstekende service. We begrijpen dat je huis de belangrijkste plek is, waar geweldige verhalen worden verteld over jezelf en de mensen van wie je houdt. Bij Hoogenboezem Meubelen streven we ernaar om ervoor te zorgen dat je je écht thuis voelt. In onze winkels bieden wij een breed assortiment woonkamermeubels die je naar eigen smaak kunt samenstellen. Of je nu houdt van landelijk, eigentijds, modern, design, vintage, industrial of natuurlijke stijlen, bij ons vind je altijd wat je zoekt. Ons sterke merken zoals INHOUSE, Henders & Hazel, Profijt Meubel en XOOON en Baenks belichamen de laatste trends en bieden kwaliteit en stijl. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze winkels en je te helpen bij het creëren van jouw droominterieur.
Paesi Bassi
- hoogenboezem.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Mooie meubels goed geleverd binnen…
Mooie meubels goed geleverd binnen afgesproken tijd

Goede service van A tot Z
Op internet zagen wij een prachtige zwarte teakhouten kast staan. Helemaal naar onze smaak en wens. Uiteraard zijn we de kast in de winkel gaan bekijken. Het is een keurige, schone, frisse winkel maar dat terzijde. De kast was voor ons precies dé kast. We zijn prima geholpen door een dame om de verkoop te bevestigen. Zij gaf alle nodige informatie over betaling, levering en levertijd. Via de mail kregen wij een keurige orderbevestiging met daarbij een vermelde levertijd van 6 weken, dat vonden wij vlot. Uiteindelijk is de kast na 3 weken al bezorgd. Super natuurlijk!!! Een dag voor de levering kregen wij via de mail een tijdslot wanneer wij de kast konden verwachten. Op de leverdatum zelf kregen wij om 8 uur een telefoontje van de precieze levertijd. Keurig netjes allemaal. De kast is keurig bij ons binnen neergezet.
Wij zijn erg blij met onze nieuwe kast en ook zijn we zeer tevreden over het traject van aankoop tot en met de levering. Top in één woord!!!!

Super personeel
Super personeel. Om te helpen met combineren. Van mijn fauteuils fijne uitleg.

Bankstel bezorging
Ik ben zeer tevreden over dé klandizie, mede de service en petje af voor de bezorgers.

Risposta di Hoogenboezem Meubelen
We love the couch and the…
We love the couch and the professionalism and courtesy of the guys who delivered and assembled it.
Very friendly and competent.
Recommended for sure

Prima service
Zeer goed geholpen door de medewerker in de winkel en door de klantenservice.
Ze hebben er toch werk van gemaakt om en medewerker langs te sturen ondanks het feit dat het buiten de all Care viel. Prima service.

Alle afspraken
Alle afspraken , zijn heel goed nagekomen. Levering was perfect. Bankjes en stoel netje afgeleverd

Risposta di Hoogenboezem Meubelen
Vanaf bestellen tm bezorgen alles…
Vanaf bestellen tm bezorgen alles vlekkeloos verlopen. Vriendelijke medewerkers in de gehele keten.

Goed gedaan!
Keurig volgens afspraak thuis geleverd, geplaatst, rommel opgeruimd en na betaling vertrokken.

Vlotte en vriendelijke service
Duidelijke communicatie wat betreft de levering van mijn kasten. Levering gebeurde netjes binnen de aangegeven tijd. Uitpakken en plaatsten gebeurde vlot en netjes. Vriendelijk en correct.

Risposta di Hoogenboezem Meubelen
Vriendelijk en goed geholpen in de…
Vriendelijk en goed geholpen in de winkel in Breda. Bezorging ook goed. Helaas wel langer moeten wachten op de meubels dan de verwachte bezorgweek. Na een belletje naar de winkel is dit meteen opgepakt.

super tevreden over alles
snelle levering, mooi op tijd aangegeven wanneer het kwam en op de dag zelf een kwartier van tevoren wanneer ze er zouden zijn. Gezellige bezorger en super kwaliteit van de banken. Goede stevige zit.

Hele goede ervaring…
In de winkel zijn wij echt supergoed geholpen. Goed en eerlijk advies en ook de levertijd was prima. Ik werd gebeld om een afleverafspraak in te plannen en de meubels werden uitgepakt en op hun plek in elkaar gezet. Zelfs het vuil (dozen en het plastic) namen zij weer mee. Al met al een hele goede ervaring en mocht ik ooit nieuwe meubels nodig hebben, kom ik hier zeker terug.

Risposta di Hoogenboezem Meubelen
Alles is goed verlopen zoals bij de…
Alles is goed verlopen zoals bij de aankoop afgesproken.
Fijn contact geweest.

Risposta di Hoogenboezem Meubelen
Goed geholpen nemen de tijd voor je…
Goed geholpen nemen de tijd voor je alleen de levertijd was erg lang .
Maar zeer tevreden met de meubelen en dat is het belangrijkste .

Risposta di Hoogenboezem Meubelen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.