Honeymoon shop Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Totaal niet verwacht, maar vandaag in 1x geslaagd bij deze fijne zaak! Cristina heette ons hartelijk welkom en na een fijn gesprek en foto's gekeken, kwam ze terug met allemaal jurken die aansloten... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Netjes geholpen en goed geadviseerd door medewerkster Rita. Luistert naar je wensen en probeert je ook te laten zien/ passen wat er nog meer is, buiten je eigen idee. Wat ik als positief en verrasse... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag met mijn dochter haar trouwjurk uitgezocht. Prettige ontvangst in een mooie zaak met veel aparte zitjes, waardoor je privacy hebt. We zijn geholpen door Rita, die met veel enthousiasme en vakk... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

De honeymoonshop was mijn eerste winkel waar ik ging kijken voor mijn trouwpak. Door de eindeloze keuze in maat, kleur en design en het vakkundig en vriendelijk personeel in een keer geslaagd!! Kl... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Shopping e moda

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Bij de Honeymoon shop doen wij er alles aan om jouw droomjurk te vinden! Verdeeld over vijf etages vind je bij de Honeymoon shop alle bekende bruidsmode merken, trouwkostuums en bruidsaccessoires in diverse soorten en prijsklassen. Of jullie nu kiezen voor een bruiloft op een tropisch strand, in een klassiek landhuis of op een kasteel, de stylisten zorgen voor de perfecte styling voor jullie bijzondere dag! Met een groot aanbod aan bruidsjurken van onder andere Pronovias, Ladybird, Maggie Sottero, Modeca, Eddy K. en Enzoani. Ook beschikt Honeymoon shop over een eigen atelier, met speciaal opgeleide coupeuses op het gebied van bruidsmode. Een uniek concept bij Honeymoon shop is 'The Perfect Match'. Je begint aan misschien wel de leukste voorbereiding op jouw bruiloft; trouwjurken passen! Natuurlijk is het dan wel zo leuk als bruid en bruidegom samen door een ringetje te halen zijn, daar zorgen de stylistes van Honeymoon shop voor! Nadat de bruid haar japon gevonden heeft is het de beurt aan de bruidegom. De stylisten werken nauw samen om te zorgen dat de kleding van de bruid en de bruidegom perfect bij elkaar aansluiten.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

383 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

We zijn super goed geholpen

We zijn super goed geholpen, het was fijn dat er tijd genoeg was om het trouwpak te passen. De verkoopster was ook niet dwingend in wat we moesten nemen het was geheel onze eigen keuze. Dat was erg prettig. Je komt wel eens anders tegen. Ik kijk terug op een zeer fijne dag.

23 novembre 2021

Top winkel

Erg goed geholpen! Fijne mensen met goed advies. Nemen de tijd om het juiste pak voor je te vinden.

14 novembre 2021

Super bruidswinkel!

Wat een super fijn welkom & hulp. Zo lief, meedenkend en enthousiast! Het was mijn eerste winkel waar ik langs ging & ik heb meteen mijn jurk gevonden!

9 ottobre 2021
Valutata 5 stelle su 5

Super geholpen en geslaagd met een geweldige jurk

Wat was ik zenuwachtig maar door de kundige werkwijze van Rita voelde ik mij al snel op mijn gemak. Ze is geïnteresseerd, legt duidelijk uit en kan heel goed een bruid lezen. Door haar werkwijze en persoonlijkheid ben ik geslaagd en heb ik een fantastische jurk gekocht. Zij wist al dat dit mijn jurk ging worden en had hem heel bewust tot het laatst bewaard.

27 settembre 2021
Valutata 3 stelle su 5

Ik had er meer van verwacht

Ik had meer verwacht van mijn bezoek aan de honeymoonshop. De jongedame die mij hielp met het zoeken naar een goede jurk leek meer interesse te hebben in andere dingen, zoals haar telefoon en haar collegas. Ook vind ik het erg jammer dat de kosten voor de jurk uiteindelijk duurder uitvielen dan wat tijdens het passen was verteld. Mij was namelijk niet verteld dat er extra kosten worden gerekend voor verschillende toevoegingen zoals een hoepel, waardor de jurk uiteindelijk een stuk duurder was dan het budget dat ik vantevoren had aangegeven.

12 settembre 2021

Fantastische service van A tot Z

Er werd rustig de tijd genomen om kennis te maken en een idee te krijgen van mijn wensen en verwachtingen. Daarna gesproken over de locatie, de sfeer en het thema van de bruiloft om hier de keuze voor de kleur en de stijl van het pak op uit te zoeken. Uitgebreid pakken kunnen passen in verschillende kleuren en stijlen, waarbij ik continue open en eerlijk feedback kreeg. Na ongeveer 2 uur kon het dan ook niet anders: ik ben hier geslaagd en heb een prachtig pak gekocht!

Sylvia: bedankt voor je geduld, de eerlijke adviezen en natuurlijk voor het lachen!

14 luglio 2021
Valutata 5 stelle su 5

Ik ben heel tevreden over de jurk en het personeel.

Ben erg tevreden over mijn jurk. Het was de eerste die ik paste en zat in 1 keer heel erg goed. Mag ook wel na 40 kilo afgevallen te zijn.erg vriendelijke personeel die je er goed helpen. Nu wachten tot de grote dag op 03-08-2021. Dat is al heel gauw. Bedankt voor jullie hulp honeymoon shop. Als er nog iemand gaat trouwen dan is dit een aanrader om je trouwkleding bij hun aan te schaffen. Jullie zijn toppers.

3 luglio 2021
Valutata 4 stelle su 5

De honeymoonshop was mijn eerste winkel…

De honeymoonshop was mijn eerste winkel waar ik ging kijken voor mijn trouwpak.
Klein puntje vind ik wel de vermaakkosten die er bij komen op een relatief prijzig kostuum.
Wel is waar zit hier een max aan maar, vind ik moet eigenlijk service zijn.

29 giugno 2021

Nicole doet het superleuk

Honeymoonshop is een leuke winkel met aandacht voor de shopper en zijn gevolg. Ik werd geholpen door Nicole en die was gewoon lekker eerlijk en maakte het een leuke ervaring. Qua overhemden en stropdassen weinig keus, dat viel op, maar als hier het mooiste pak hangt en ze kunnen daar een geheel van maken waar ik blij van word, dan is het voor mij super geslaagd.
Dank voor de leuke middag en de heerlijke bubbel!

9 maggio 2021

Hele goede service

Hele goede service. Er was gelijk een klik en de verkoopster voelde goed aan wat bij mij past.
Verder had mijn toekomstige geen afspraak, toen ze de bruidsjurken zag wilde ze het proberen en daar had de verkoopster ook nog tijd voor. Helemaal top 👍🏽

2 maggio 2021
Valutata 1 stelle su 5

Helaas was de service onprofessioneel

Helaas was de service onprofessioneel. De medewerkerster was meer bezig met het moet verkocht worden i.p.v. meedenken aan een oplossing.

10 aprile 2021
Logo di Honeymoon shop

Risposta di Honeymoon shop

Beste,

Wat vervelend dat u de afspraak niet prettig heeft ervaren.
Wij nemen uw mening zeer serieus en zullen dit daarom met onze medewerkers grondig bespreken. Mocht u nog aanvullende informatie met ons willen delen dan staan wij daar voor open, er is altijd ruimte voor verbetering.
Wij streven naar top service en vinden het daarom erg spijtig dat u dit zo heeft ervaren.
Helaas kunnen wij niet achterhalen wanneer u bent geweest en wat er precies is voorgevallen, wij willen graag met u tot een oplossing komen. Mocht u er voor open staan dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Team Honeymoonshop

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più