Honeymoon shop Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Totaal niet verwacht, maar vandaag in 1x geslaagd bij deze fijne zaak! Cristina heette ons hartelijk welkom en na een fijn gesprek en foto's gekeken, kwam ze terug met allemaal jurken die aansloten... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Netjes geholpen en goed geadviseerd door medewerkster Rita. Luistert naar je wensen en probeert je ook te laten zien/ passen wat er nog meer is, buiten je eigen idee. Wat ik als positief en verrasse... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag met mijn dochter haar trouwjurk uitgezocht. Prettige ontvangst in een mooie zaak met veel aparte zitjes, waardoor je privacy hebt. We zijn geholpen door Rita, die met veel enthousiasme en vakk... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

De honeymoonshop was mijn eerste winkel waar ik ging kijken voor mijn trouwpak. Door de eindeloze keuze in maat, kleur en design en het vakkundig en vriendelijk personeel in een keer geslaagd!! Kl... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Shopping e moda

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Bij de Honeymoon shop doen wij er alles aan om jouw droomjurk te vinden! Verdeeld over vijf etages vind je bij de Honeymoon shop alle bekende bruidsmode merken, trouwkostuums en bruidsaccessoires in diverse soorten en prijsklassen. Of jullie nu kiezen voor een bruiloft op een tropisch strand, in een klassiek landhuis of op een kasteel, de stylisten zorgen voor de perfecte styling voor jullie bijzondere dag! Met een groot aanbod aan bruidsjurken van onder andere Pronovias, Ladybird, Maggie Sottero, Modeca, Eddy K. en Enzoani. Ook beschikt Honeymoon shop over een eigen atelier, met speciaal opgeleide coupeuses op het gebied van bruidsmode. Een uniek concept bij Honeymoon shop is 'The Perfect Match'. Je begint aan misschien wel de leukste voorbereiding op jouw bruiloft; trouwjurken passen! Natuurlijk is het dan wel zo leuk als bruid en bruidegom samen door een ringetje te halen zijn, daar zorgen de stylistes van Honeymoon shop voor! Nadat de bruid haar japon gevonden heeft is het de beurt aan de bruidegom. De stylisten werken nauw samen om te zorgen dat de kleding van de bruid en de bruidegom perfect bij elkaar aansluiten.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

383 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Zeker een aanrader!

Mijn adviseuse was Rita. Ik vond het erg spannend maar ze was erg toegankelijk en enthousiast. Ze begeleide mij goed in het uitzoeken, alle wensen die ik had luisterde ze goed naar en gaf haar eerlijke mening. Zeker een aanrader!

7 marzo 2021

Wat een vriendelijk personeel

Wat een vriendelijk personeel, hartelijk ontvangen.
Eerlijk en goed advies, personeel neem de tijd voor je.
Ben samen met mijn aanstaande naar de honeymoonshop gegaan en kan dit een ieder aanraden.
Sylvia heeft mij geholpen, vriendelijk, eerlijk en professioneel.

6 marzo 2021
Valutata 5 stelle su 5

Zeeeer tevreden over de honeymoonshop.

Zeeeer tevreden over de honeymoonshop.
Mijn eerste contact met honeymoon was een pas afspraak. Na het maken van een afspraak heb ik ze een mail gedaan over de jurk die ik al gekocht had bij een zaak die failliet is gegaan en een coupeuse die mijn jurk helemaal verknipt en verpest heeft met de vraag of hun nog iets hieraan konden doen. De medewerkers dachten helemaal niet aan hun eigen inkomen en lieten mij kosteloos langs komen om vervolgends anderhalf uur lang te passen en te meten of er nog iets mee te maken was. Helaas was de jurk niet meer wat ik wilde en lieten ze aan mij over of ik nog daar voor een jurk wilde kijken of niet. Vervolgens nog een paar jurken aangehad maar door de spanning en verdriet van mijn verknipte jurk kon ik even niet helder kijken en open staan voor een andere jurk.

Die zondag erop ben ik met mijn 2 beste vriendinnetjes langs geweest om te passen en ja hoor.. Direct trok de mevrouw mij een jurk aan die ik zelf noooooit eruit had gepakt maar die zo waanzinnig stond. Het was liefde op het eerste gezicht en dat voor iemand die al eens een perfect dress gevonden had. Helaas had de jurk een kant band waar ik mij erg aan stoorde en die er niet afgehaald kon worden waardoor ik naar een soort gelijke ben gegaan zonder de kant band. Omdat ik de eerste jurk die ik aanhad echt wel wauw wauw vond op die rand na duurde het even voordat ik mijn keuze gemaakt had. Hier kreeg ik alle tijd voor om vervolgens toch voor de jurk te gaan waarbij ik niks had wat ik niet mooi vond, maar die niet die shine had van jurk nummer 1. Maar doordat die kant rand er niet af kon deed ik toch besluiten niet voor die te gaan ook al was ik er helemaal verzot op.

Die nacht heb ik niet kunnen slapen. Ik bleef denken aan die wauw jurk en vroeg mij af of er echt niks mogelijk mee was. De volgende dag wat aarzelend opgebeld en toch gevraagd of er nog een blik naar gegeven kon worden. Ik mocht direct langs komen want de coupeuse was er ook en die zou dan even mee kunnen kijken. Weer hebben ze uitgebreid hun tijd voor mij genomen met het fantastische nieuws dat er toch wel mogelijkheid was om de kant band er af te krijgen. Mijn dag kan niet meer stuk. Honeymoon dankjewel voor alle tijd, geduld en vakkundigheid. Mijn aanstaande komt snel bij jullie langs en weet zeker dat ook hij bij jullie kan gaan slagen 😍

Vriendelijkheid:🌟 🌟 🌟 🌟 🌟
Geduld: 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟
Deskundigheid : 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟
Uitstraling winkel : 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟
Denkt in oplossingen : 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟

7 dicembre 2020

Aanrader!

21-10-21 geholpen door Rita... geweldig. Ik voelde me enorm op mijn gemak en ze snapte precies wat ik bedoelde. Meteen geslaagd! Zeker een aanrader!!

21 ottobre 2020

Geslaagde ervaring!

Op 10-10-20 ben ik op afspraak langs geweest.
Erg fijn, dan weet je dat er alles aan wordt gedaan om een geschikt pak te vinden.

Leuke zaak, niet te groot, maar genoeg ruimte voor een beetje privacy.

Sylvia is erg vriendelijk, behulpzaam en geeft haar eerlijke mening. Dat vond ik erg fijn, want je komt hier om naar het mooiste trouwpak op zoek te gaan; die heb ik natuurlijk ook gevonden!

14 ottobre 2020

Super

Gisteren geslaagd voor mijn trouwjurk.
Toen we de winkel binnen kwamen voelde het gelijk prettig. Sylvia heeft mij heel goed geholpen. Zeer betrokken en deskundig. Weet welke jurken ze je laat passen.
De jurk die voor ogen had heeft ze mij ook laten passen maar het is hem niet geworden. Ik heb mijn droomjurk gevonden.

Echt een super zaak en Sylvia nogmaals bedankt.

24 settembre 2020
Valutata 5 stelle su 5

Na een lange zoektocht ben ik eindelijk…

Na een lange zoektocht ben ik eindelijk dankzij Nicole geslaagd bij de Honeymoonshop! Ik ben ontzettend fijn geholpen door Nicole. Ze nam alle tijd voor mij en was super geduldig en dacht goed mee. Ze luisterde goed naar mijn wensen en gaf op een goede wijze haar mening. Ik zou het iedereen aanraden!

14 settembre 2020

Top!

Vandaag geslaagd voor mijm droomjurk! Zo fijn geholpen door Rita. Geen moment onzeker geweest.

Een van de jurken die ik graag wilde passen was op dat moment niet beschikbaar maar alles werd uit de kast getrokken om deze toch te kunnen passen. En met succes want dit is hem ook geworden!

13 settembre 2020
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più