Totaal niet verwacht, maar vandaag in 1x geslaagd bij deze fijne zaak! Cristina heette ons hartelijk welkom en na een fijn gesprek en foto's gekeken, kwam ze terug met allemaal jurken die aansloten... Leggi di più
Netjes geholpen en goed geadviseerd door medewerkster Rita. Luistert naar je wensen en probeert je ook te laten zien/ passen wat er nog meer is, buiten je eigen idee. Wat ik als positief en verrasse... Leggi di più
Vandaag met mijn dochter haar trouwjurk uitgezocht. Prettige ontvangst in een mooie zaak met veel aparte zitjes, waardoor je privacy hebt. We zijn geholpen door Rita, die met veel enthousiasme en vakk... Leggi di più
De honeymoonshop was mijn eerste winkel waar ik ging kijken voor mijn trouwpak. Door de eindeloze keuze in maat, kleur en design en het vakkundig en vriendelijk personeel in een keer geslaagd!! Kl... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Bij de Honeymoon shop doen wij er alles aan om jouw droomjurk te vinden! Verdeeld over vijf etages vind je bij de Honeymoon shop alle bekende bruidsmode merken, trouwkostuums en bruidsaccessoires in diverse soorten en prijsklassen. Of jullie nu kiezen voor een bruiloft op een tropisch strand, in een klassiek landhuis of op een kasteel, de stylisten zorgen voor de perfecte styling voor jullie bijzondere dag! Met een groot aanbod aan bruidsjurken van onder andere Pronovias, Ladybird, Maggie Sottero, Modeca, Eddy K. en Enzoani. Ook beschikt Honeymoon shop over een eigen atelier, met speciaal opgeleide coupeuses op het gebied van bruidsmode. Een uniek concept bij Honeymoon shop is 'The Perfect Match'. Je begint aan misschien wel de leukste voorbereiding op jouw bruiloft; trouwjurken passen! Natuurlijk is het dan wel zo leuk als bruid en bruidegom samen door een ringetje te halen zijn, daar zorgen de stylistes van Honeymoon shop voor! Nadat de bruid haar japon gevonden heeft is het de beurt aan de bruidegom. De stylisten werken nauw samen om te zorgen dat de kleding van de bruid en de bruidegom perfect bij elkaar aansluiten.
Korte Hoogstraat 4, 3011 GL, Rotterdam, Paesi Bassi
- (010) 4126143
- info@honeymoonshop.nl
- honeymoonshop.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Hele mooie winkel en supervriendelijk…
Hele mooie winkel en supervriendelijk personeel. Kundig personeel die alles uit de kast haalde, om je te laten slagen.
Vooral de coupeuse en verkoopster Eline, zorgde voor een geslaagde dag.
Goede service,
Goede service,
Ze nemen alle tijd voor je,
Ik ben blij dat ik hier geslaagd ben.
Ik was ontzettend goed geholpen.
Ik was ontzettend goed geholpen. Ze waren vriendelijk. Ik had een bakje koffie met een koekje erbij. Ze gaf goed advies en ik kon rustig op mijn gamak kiezen welke ik wou. De kleding is goed van kwaliteit. Als jij een keuze hebt gemaakt dan wordt het gevierd met een glaasje champagne.
pas afspraak mijn eigen Jurk is niet…
pas afspraak mijn eigen Jurk is niet aanwezig in de winkel. Om 09.30 afspraak is de deur nog dicht en het nog donker staat voor een dichte deur meer dan 1 uur op de jurk moeten wachten. Jurk is helemaal verkreukeld. Niet klantvriendelijk in de omgang. Op een gegeven moment komt er extra hoge vermaak kosten, terwijl dit niet is afgesproken. Voor een goede recentie krijg je extra's. Nu mag je het ermee doen en geloven ze niet wat je zegt en je wordt afgescheept. Niet voor niets dat je dus een koopovereenkomst moet tekenen want hebben ze alles ingedekt wat ze extra willen rekenen.

Risposta di Honeymoon shop
Geweest voor een trouw pak
Geweest voor een trouw pak. Zeer vriendelijk personeel, en zeer behulpzaam. Goed advies en uitleg.
Het was geweldig!
Het was geweldig!
Enorm goed geholpen en kreeg ook een eerlijke mening van de medewerker. Dit is advies waar je naar opzoek bent en waar je wat aan hebt.
Afgelopen zondag mijn trouwpak gekocht
Afgelopen zondag mijn trouwpak gekocht.
Een leuke en gezellige winkel waar ik zeer goed ben geholpen. De persoonlijke adviseuse is een leuke, spontane jongedame.
Duo-afspraak
Wij hadden een duo-afspraak, dus zowel bruid als bruidegom. Beide gelijk de 1e afspraak geslaagd.
Zijn goed geholpen en begeleid. Was heel ontspannend.
Top trouwwinkel
Ze nemen de tijd voor je en word goed geadviseerd.
Heel vriendelijk personeel
Het zoeken naar een pak😎
Vriendelijk geholpen, goed advies en zowaar een schitterend pak gevonden.
Zorgzame en goedvoorkomende service
Zorgzame en goedvoorkomende service, het is dat ik maar 1 keer trouw anders zou ik hier zeker terugkomen
Super mooie winkel
Super mooie winkel, vriendelijke medewerkers en mooie pakken. Zeer goed geslaagd
Kwam binnen voor pak
Kwam binnen voor pak. Heb pak gevonden. Kom nog terug voor de rest.
Was een hele fijne ervaring.
Was een hele fijne ervaring en je wordt keurig geholpen. Je krijgt keurig advies en ze zijn ook eerlijk als iets niet past. Zeker een aanrader.
Leuke middag waar we uitstekend…
Leuke middag waar we uitstekend geholpen werden door een zeer behulpzame en vriendelijke dame. Na de juiste keuze gemaakt te hebben, mede door zeer vakkundig advies, hebben we geproost met champagne op de aankoop voor de trouwerij.
We gingen met een goed gevoel naar huis.
Prima geholpen door vriendelijk en…
Prima geholpen door vriendelijk en ervaren personeel. Na twee uur volledig geslaagd weer naar huis! Aanrader, veel keus!
Op een sfeervollen en leuke manier…
Op een sfeervollen en leuke manier voorzien van goed advies en maatwerk. Prima gedaan!