Ik wilde informatie over mijn rekening, dit alles is prima opgelost door de medewerkster die ik aan de lijn had. Maar ook in dit informatieve gesprek kwam ik er achter dat ik deze rekening had opgeh... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Vorige week heb ik problemen ondervonden bij het inloggen als gemachtigde op een rekening van een vriend. Na enkele medewerkers gesproken te hebben alsmede hun leiding gevende zou ik vandaag om 11.3... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Een opname gedaan, dus geld naar tegenrekening overmaken, zou één tot drie werkdagen duren. Na drie werkdagen gechat met Saxo omdat de transactie nog steeds op ‘te verwerken’ staat. Steeds zouden... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Waiting cue for Dutch language service, so I chose English. I talked with Abhas from a service center near Delhi who was listening well, had good knowledge and solved my problem. I write this review t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De kansen op de wereldwijde beleggingsmarkten liggen voor iedereen open. En wij geloven dat iedereen de mogelijkheid heeft om zijn of haar dromen voor de toekomst waar te maken. Daarom zijn wij erop gericht u te helpen goed te beleggen en te handelen.
Scritti dall'azienda
Barbara Strozzilaan 310,, 1083, HN Amsterdam, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Vermijd dit platform at all cost. Vanwege mijn werkgever moet ik hier zitten vanwege locatieplicht (insider regeling).
Los van dat er wekelijks fouten worden gemeld door het platform, foutieve rendementen, vage winst/verlies resultaten en noem maar op, is het blijkbaar ONMOGELIJK om koersabonnementen af te sluiten. Ik ben nu al een half jaar bezig om live koersen in te kunnen zien van mijn US genoteerde beleggingen. Dat kan ik nu dus al een half jaar niet meer en moet op andere platformen (DEGIRO) kijken wat de live standen zijn. Dit maakt het erg verwarrend, in winst en verlies resultaat zie ik live standen, die tot stand komen door rendementen die ik met 15 minuten vertraging pas kan zien. Enorme black box wat er dus gebeurt en kan hier dus niet naar acteren als de markt in elkaar dondert.
Klantenservice zijn ook een stel stagiairs bij elkaar. Iedere keer dat ik bel wordt er gesuggereerd dat het probleem bij mij ligt: "heeft u al geprobeerd het via de browser van uw computer te doen? gaat het om saxo investor of trader, weet u wel zeker dat u goed gekeken heeft". Alsof ik als jongvolwassene niet een eenvoudig stappenplan op het internet kan volgen. Duidelijk aangegeven dat er een technische fout oid in mijn account zit (ik heb nota bene 3 x gebeld). Na een week onderzoek krijg ik weer de terugkoppeling: u kunt alleen abonneren via uw computer. Echt te bizar voor worden. Ik schrijf nooit reviews, maar ik wil iedereen ervoor behoeden om bij deze amateuristische partij je beleggingen onder te brengen.

Risposta di Saxo Group - Saxo Nederland
Vandaag prima geholpen bij het updaten van mijn gegevens.
Daarnaast heel correct te woord gestaan

Risposta di Saxo Group - Saxo Nederland
Ik was vergeten een jaaroverzicht te downloaden van een al opgeheven rekening. Na telefonisch contact, zonder wachttijd, zat het overzicht binnen een paar minuten in mijn mailbox.

Risposta di Saxo Group - Saxo Nederland
Ik ben al wat ouder en niet zo handig met het inscannen en de systemen die worden gehanteerd. de dame aan de telefoon heeft mij werkelijk met heel veel geduld en deskundigheid geholpen zij verdiend een zeer groot compliment !!!!!!!

Risposta di Saxo Group - Saxo Nederland
Ben goed en snel en vriendelijk geholpen.

Risposta di Saxo Group - Saxo Nederland
Ik ben al wat ouder en ik heb een nieuwe computer (Windows 11). Daarom had ik wat problemen met het inscannen van een nieuw persoonsbewijs. Gelukkig heeft Kai mij rustig en vriendelijke te woord te staan en mij verzekerd dat ik mijn nieuwe ID goed heb doorgestuurd naar Saxo.
Ook mijn vraag over het uitbetalen van dividend in aandelen is door nu beantwoord (met hulp van Kai) en is nu opgelost. Ik ben dus zeer tevreden over de dienstverlening.

Risposta di Saxo Group - Saxo Nederland
ik heb nota's genomen om opties te bekijken en ermee te werken. Lector was duidelijk zeer bedreven en was zijn theorie&praktijk de meester.
Het werd heel snel technisch als je er geen ervaring mee hebt. Is het mogelijk om een cursus voor beginners op te starten en zelf optie uit te schrijven tijdens de module?

Risposta di Saxo Group - Saxo Nederland
Helder en duidelijk uitgelegd. Een kleine verbetering voor in een komende presentatie is een echt geplaatst trade met screenshots van beging tot einde. Zeer tevreden, dank.

Risposta di Saxo Group - Saxo Nederland
Geweldig en vriendelijk geholpen door Jules van der H.

Risposta di Saxo Group - Saxo Nederland
Ik ben door Kaj goed geïnformeerd over ETF's op verschillende beurzen.

Risposta di Saxo Group - Saxo Nederland
Ben prima , vriendelijk en deskundig geholpen, aanbeveling waard.

Risposta di Saxo Group - Saxo Nederland
Duidelijkheid en geduld is wat de medewerker voor indruk op mij maakte.

Risposta di Saxo Group - Saxo Nederland
Kreeg heel snel een mens van vlees en bloed aan de telefoon. Een chatbot kan dat op dit moment nog absoluut niet vervangen. Vriendelijk, goed en snel geholpen. Alle vragen werden beantwoord.

Risposta di Saxo Group - Saxo Nederland
vond "fundamentele analyse' zeer leerzaam. geeft inzicht in wat belangrijk is bij het beoordelen van een onderneming a.d.h.v. de cijfers. Grootste leerpunt voor mij was het belang van de kasstroom.
De kunst is nu deze kasstroom te herkennen in de cijfers, van ondernemingen, die door Saxo gegeven worden.

Risposta di Saxo Group - Saxo Nederland
Vanuit BinckBank (verplicht) overgegaan naar Saxo en na ruim 6 jaar nog een drama. Eerlijk is eerlijk het platform is goed en werkt prettig. Maar zodra je iets nodig hebt/ de klantenservice iets moet doen dan wordt het vervelend. Echt vreselijke service: traag, onnodig moeilijke eigen regels die gehanteerd worden.
En wat vaker wordt aangegeven, vriendelijke klantenservice maar die kunnen niks doen.

Risposta di Saxo Group - Saxo Nederland
Deze 4 sterren zijn alleen voor Jules bestemd . hij heeft mij alle 20 of meer telefoontjes zeer goed geholpen . de andere afdeling waar de naam veranderd zou kunnen worden krijgt 1 ster voor alles wat ze gedaan hebben . Ik ben ongeveer 10 weken bezig om een naamswijziging door te geven .

Risposta di Saxo Group - Saxo Nederland
Het webinar was enigszins teleurstellend. Ik verwachtte tenminste een tipje van de sluier of een voorbeeld berekening van de waarde van een bedrijf. Een simpele uitleg van de DCF methode en waar op te letten had kunnen volstaan. En dat kwam niet. Het was allemaal wat te algemeen naar mijn gevoel.

Risposta di Saxo Group - Saxo Nederland
Zeer snel en adequaat geholpen met een vraag over rapportages voor berekening werkelijk rendement

Risposta di Saxo Group - Saxo Nederland
Fijne snelle adequate medewerker die mijn vraag snel heeft opgelost.