Banner for Saxo Group - Saxo Belgium

Saxo Group - Saxo Belgium Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Italiëlei 124, Bus 101, 2000 Antwerpen, BE

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijke man, deed erg zijn best ook al stond mijn bericht in het Nederlands. Probleem ligt bij Saxo, het duurt maanden vooraleer je een antwoord krijgt (als je al een antwoord krijgt). Callcenter... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Schandalig. Ik probeer al verschillende malen telefonisch contact op te nemen met Saxo bank omdat ik niet kan inloggen. Al drie maal meer dan een uur geprobeerd binnen te geraken, uiteindelijk dan m... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

vriendelijk en voorspoedig behandeld. Helaas lukt het mij niet een support ticket aan te maken om de afstandsverklaring up te loaden en heb het maar per e-mail verstuurd. In afwachting van uw ant... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

I made a panic call to the customer support at Saxo. Pranav made sure that I clamed down first. I explained the issue and he explained me what they would do and what should I expect in the coming mome... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di investimenti
  2. Banca d'investimento

Scritti dall'azienda

Met meer dan 850.000 klanten wereldwijd en 30 jaar beleggingservaring vindt u in Saxo Bank dé partner voor uw beleggingsavontuur. Of u nu zelf wilt beleggen of uw geld wilt laten beleggen, met Saxo Bank gaat er letterlijk een wereld aan beleggingsmogelijkheden voor u open. Zit u met een vraag? Ons team is gek op beleggen en getraind om u te helpen. Zie hier hoe u contact met ons opneemt: https://www.home.saxo/nl-be/contact-us --- Avec plus de 850 000 clients dans le monde et 30 ans d'expérience en matière d'investissement, Saxo Bank est le partenaire de votre aventure d'investissement. Que vous souhaitiez investir vous-même ou faire gérer vos actifs, Saxo Bank vous ouvre littéralement un monde de possibilités d'investissement. Vous avez une question ? Notre équipe adore investir et est formée pour vous aider. Pour savoir comment nous contacter, cliquez ici : https://www.home.saxo/fr-be/contact-us

What do we offer?

Scritti dall'azienda

Award-winning trading platforms
To connect traders and investors to global markets, Saxo provides a suite of powerful online trading platforms: SaxoTrader, our award-winning platform for web, mobile and desktop, with access to our full range of trading products and advanced tools. SaxoInvestor, our all-in-one investment app, offering easy access to stocks, ETFs, bonds and more To try the platforms and practice trading, you can sign up for a free 20-day demo account.
Find every product you want to trade
Saxo offers an unparalleled product range of 71,000+ financial instruments, including stocks from over 25 countries, ETFs, online bonds and mutual funds, along with leveraged products such as CFDs, futures, FX, and options on stocks, indices and futures. With Saxo, you always get ultra-competitive spreads and commissions across all asset classes.
Get inspired to trade and invest
Trading is all about making informed, rational decisions. To keep our clients up to date, we provide a wide range of free inspirational content, including daily market commentary from our in-house experts, news, popular stocks, webinars and podcasts. Whatever your level of trading and investing experience, Saxo supports you with the knowledge you need.
Our Story
Since 1992, we have been on a mission to make the global financial markets more accessible to more people. Today, Saxo is a fully regulated and licensed bank under the supervision of the Danish FSA, holding broker and banking licenses in multiple jurisdictions. We are designated as a Systemically Important Financial Institution (SIFI) by the Danish FSA, and have an investment-grade rating from S&P. With offices around the globe, Saxo has local support teams on call 24/5 for technical and account support. We also provide helpful resources online in our self-service portal. If you’re interested in joining our 1.5 million+ clients worldwide, visit our website to open a Saxo account today.

• Italiëlei 124, Bus 101, 2000, Antwerpen, Belgio

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1339 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

We hadden een probleem bij het inloggen…

We hadden een probleem bij het inloggen van de 2de titularis van onze rekening bij Saxo, wegens vergeten gebruikersnaam en wachtwoord. David luisterde goed naar mijn bewoording over het probleem en de reeds gedane stappen en vanaf waar het precies fout ging.
Na het stellen van een aantal beveiligingsvragen, loodste hij me perfect doorheen het proces om een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord aan te vragen, zodat het inloggen terug in orde is.
Perfecte service!

4 giugno 2026

Geachte Heer Larue,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Wij zijn blij te horen dat David u zo goed heeft geholpen bij het inloggen. Uw ervaring is belangrijk voor ons en we zullen uw waardering zeker aan hem doorgeven.

Valutata 5 stelle su 5

Ik was zeer zeer goed geholpen

Ik was zeer zeer goed geholpen , Dhr David was behulpzaam, vriendelijk, geduldig, just like everyone else who has helped me in the past, real asset to Saxo bank. Congratulations.
Kind regards,
Angelo

4 giugno 2026

Geachte heer Angelo,

Dank u wel voor uw positieve feedback over de ondersteuning die u van ons team heeft ontvangen. Wij waarderen het dat u de tijd neemt om de inzet van onze medewerkers voor het leveren van uitstekende service te benadrukken. Uw vriendelijke woorden zullen met het team worden gedeeld.

Geduld

Geduld, begrip, vertrouwen

1 giugno 2026

Geachte heer De Pelsmaeker,

Dank voor uw positieve feedback over het geduld, begrip en vertrouwen.

Valutata 5 stelle su 5

Mijn algemene ervaring met de Saxo…

Mijn algemene ervaring met de Saxo telefonisten is zeer negatief : zij zijn gewoon onbegrijpelijk.
Romiro vormt hierop een enorme uitzondering.
Hij spreekt niet te snel, articuleert goed, kent zijn materie, is vriendelijk en geduldig, de IDEALE MEDEWERKER

28 maggio 2026

Geachte heer Jan,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te vernemen dat uw algemene indruk van onze telefonische dienstverlening negatief is. Wij nemen uw feedback zeer serieus en zullen deze intern onder de aandacht brengen om onze service verder te verbeteren.

Tegelijkertijd waarderen wij uw positieve woorden over onze collega Romiro. Wij zijn verheugd te horen dat hij u op een duidelijke, deskundige en vriendelijke manier heeft kunnen helpen. Uw compliment zullen wij met genoegen aan hem doorgeven.

Valutata 5 stelle su 5

snelle reactie en vriendelijk contact

snelle reactie en vriendelijk contact. Het probleem was opgelost.

26 maggio 2026

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Wij zijn verheugd om te vernemen dat de reactie snel was en dat het contact als vriendelijk is ervaren. Mocht u later vragen hebben kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

Valutata 1 stelle su 5

het is onmogelijk om een rekening te…

het is onmogelijk om een rekening te openen. Elke drie dagen een nieuwe vraag om informtie, ik beantwoord die en na ZES weken is de rekening nog niet geopend.

23 maggio 2026

Beste heer van Erve,

Vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad; dit is uiteraard niet wat wij beogen bij het openen van een rekening. Zes weken wachten en telkens nieuwe vragen ontvangen zonder dat de rekening geopend wordt, is begrijpelijkerwijs erg frustrerend.

Als u telefonisch met ons wilt spreken over uw aanvraag en mogelijke vervolgstappen, dan staan wij daar graag voor open. U kunt ons bereiken via onze klantendienst, zodat we samen kunnen bekijken wat er precies misloopt en hoe we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Klantenservice

Snelle ( binnen de minuut ), duidelijk en correcte informatie op paar vragen.

20 maggio 2026

Geachte Heer Lefebvre,

Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelle en duidelijke service van ons team. Uw positieve feedback is van groot belang. Indien u verder vragen heeft, kunt u gerust contact opnemen.

heel professioneel en behulpzaam

Vandaag een heel competente en professionele Remon aan de lijn gehad. Hij heeft al mijn vragen uitstekend beantwoord en veel zaken duidelijk uitgelegd. Ik was erg blij dat ik hem aan de lijn had en hoop in de toekomst nog vaker met hem contact te hebben.

Hartelijk dank, Remon!

19 maggio 2026

Geachte mevrouw De Vos,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden over het professionele en ondersteunende contact met Remon. Het doet ons goed te horen dat u tevreden bent. Als u verdere vragen of opmerkingen heeft, neem gerust contact op met onze klantenservice; we staan altijd voor u klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Na een onvoldoende aangeboden oplossing…

Na een onvoldoende aangeboden oplossing van gisteren, kreeg ik vandaag wel de nodige support en werd het probleem opgelost.

13 maggio 2026

Beste Heer/Mevrouw,

Dank voor uw positieve feedback. Fijn dat het probleem is opgelost en onze ondersteuning heeft geholpen.

Klantenservice helemaal goed.

Vriendelijkheid en deskundigheid waren top.
En aandachtig zijn en luisteren is ook belangrijk natuurlijk...
Het was in orde!

13 maggio 2026

Beste klant,

Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze klantenservice. Uw compliment over de vriendelijkheid en deskundigheid waarderen we zeer.

Valutata 5 stelle su 5

Goed geluisterd en perfect geholpen

11 maggio 2026

Geachte heer Hans,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en de complimenten over ons luisterend vermogen. We waarderen uw feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Snelle en efficiënte hulp.

8 maggio 2026

Geachte Heer Meeuwssen,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Indien u verder vragen heeft, kunt u altijd met ons contact opnemen.

Valutata 5 stelle su 5

Een bepaalde vraag gesteld waarop snel…

Een bepaalde vraag gesteld waarop snel antwoord kwam. Ik begreep er echter niks van en meldde dat als antwoord. De volgende dag ben ik direct gebeld en werd het duidelijk uitgelegd. Dus nu kan ik verder!

6 maggio 2026

Geachte Mevrouw Beek-Dijkstra,

Wij zijn blij te vernemen dat u snel geholpen bent en dat het gesprek de zaken heeft verduidelijkt. Wij waarderen uw feedback.

Waardeloos

Waardeloos, je wordt gevraagd gegevens aan te leveren voor KYC/AML redenen. Telkens wordt er 1 vraag gesteld en vervolgens duurt het enkele weken voordat er opnieuw een vraag gesteld wordt. (we zijn al aan de 5e vraag). Ondertussen blijft je rekening wel gewoon geblokkeerd. Geen enkel andere bank doet zo moeilijk. Ik kan nu al meer dan een maand niks meer op de rekening storten...De efficiëntie van dit proces trekt op niks. Zeer amateuristisch dat zoiets via support tickets loopt. Vanaf de beurs het toelaat, zeg ik de relatie op.

6 marzo 2026

Geachte heer Van Camp,

Dank u wel voor uw feedback.
Uw veiligheid en vertrouwen zijn voor Saxo Bank van het grootste belang. Wij zijn wettelijk verplicht om grondige controles uit te voeren om u en de bank te beschermen tegen witwassen en financiering van terrorisme. Als beleggingsbank beschikken wij niet over informatie zoals loonbetalingen of erfenissen, waardoor wij meer en specifiekere gegevens moeten opvragen.
Wij verzoeken u de gevraagde informatie zo volledig en zo spoedig mogelijk aan te leveren, zodat wij uw dossier kunnen afronden en de beperkingen op uw rekening kunnen opheffen.
Mocht u ergens tegenaan lopen, dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze klantenservice, zodat wij u zo snel mogelijk kunnen verder helpen.

Valutata 5 stelle su 5

Ramon heeft de nodige informatie op een…

Ramon heeft de nodige informatie op een duidelijke manier doorgegeven.

5 maggio 2026

Beste heer Ramijsen,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Fijn om te horen dat de benodigde informatie op een duidelijke manier aan u is overgebracht. Wij stellen uw terugkoppeling zeer op prijs. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Heel duidelijke

Heel duidelijke, correcte en vriendelijk toelichting!

30 aprile 2026

Beste Mevrouw Nagels,

Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u onze toelichting als duidelijk, correct en vriendelijk hebt ervaren. Indien u verder vragen heeft kunt u altijd gerust contact met ons opnemen.

Valutata 5 stelle su 5

Très bonne réactivité et réponse claire…

Très bonne réactivité et réponse claire de la part de l'opérateur.

23 aprile 2026

Bonjour,

Merci pour votre retour positif. Nous sommes ravis d’apprendre que la réactivité et la clarté des réponses apportées par notre équipe ont été à la hauteur de vos attentes.

Bien cordialement,
Saxo Banque

Valutata 5 stelle su 5

Enorm snel en perfect antwoord

Enorm snel en perfect antwoord door Daniel Jonkman op mijn verzoek va een support ticket

16 aprile 2026

Beste Heer Van Cauwenbergh,

Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. Fijn om te horen dat uw verzoek snel en naar tevredenheid is afgehandeld.
Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Valutata 5 stelle su 5

Service client réactif et à votre écoute

C'est Dimitri qui a répondu à mes questions.
Il était aimable, concentré sur ma demande de renseignements et pleinement désireux de m'aider.
Il devait se renseigner et me tenir au courant d'un sujet qui ne pouvait pas être réglé tout de suite et il a tenu parole en m'envoyant un message dès que le sujet a été solutionné.
Parfait !

14 aprile 2026

Bonjour,

Un grand merci pour votre retour détaillé et très positif. Nous sommes ravis de lire que Dimitri a su vous accompagner avec sérieux, disponibilité et engagement, et qu’il a assuré un suivi conforme à ses engagements.

Votre satisfaction est une belle reconnaissance de son professionnalisme et sera partagée avec lui ainsi qu’avec l’équipe.

Bien cordialement,

Saxo Banque

Valutata 5 stelle su 5

We Saxo medewerker was behulpzaam en…

We Saxo medewerker was behulpzaam en geduldig

14 aprile 2026

Beste Regnard,

Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. Het is prettig om te vernemen dat u het contact met ons als positief heeft ervaren.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of verdere ondersteuning wensen, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Saxo

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più