Hjertegaver Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Dette var anden gang, at jeg handlede på jeres hjemmeside og er endnu engang fuldt ud tilfreds med jeres udvalg og med modtagelsen af bestilte varer. Selv modtageren af 2 af de t-shirts som jeg havd... Leggi di più

Lavede en ordre kl 20 om aftenen få dage før min datters konfirmation. Da bestillingen var lavet opdagede jeg at jeg havde skrevet en fejl i datoen. Ringede til firmaet, samme aften (super service med... Leggi di più

Simpelthen den bedste kundeservice. Jeg faldt over den perfekte gave til min datter i påskedagene og vidste godt at jeg var virkelig sent ude men jeg tog chancen og kontaktede hjertegaver for at høre... Leggi di più

Positiv oplevelse med websiden, bestilling, levering og i øvrigt reklamation. Var godt tilfreds med de bestilte smykker, men en af dem havde en fejl fra producenten. Fik dog hurtigt løst problemet og... Leggi di più

1. Negozio di articoli da regalo
  2. Negozio di hobbistica

Personlige gaver er en hjertegaver…. Det vil de altid være fordi giveren har gjort sig ekstra umage for at glæde modtageren. Vi kan hjælpe dig med at lave din helt egen personlige hilsen. Du designer det hele i vores online designer program – det er meget let og resultatet er professionelt og flot.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

73 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God service og super hurtig levering

Bestilte søndag aften, og fik besked allerede samme aften om at man ordre var klar til afsendelse. Modtog pakken 3 dage efter, så alt i alt super nemt, og hurtig levering. Kan kun anbefales!🤩👌

5 maggio 2025

Risposta di Hjertegaver

Tusind tak for den fine anmeldelse og bestemt også tak for stjernerne.

Virkelig flot produkt

Virkelig flot produkt

4 maggio 2025

Risposta di Hjertegaver

Tusind tak for roserne - dejligt at din bestilling har levet op til forventningerne.

De bedste hilsner Kaj | Hjertegaver.dk

Meget hurtig levering og produktet…

Meget hurtig levering og produktet levede helt op til forventning

29 aprile 2025

Risposta di Hjertegaver

Mange tak for de fine anmeldelse og ikke mindst stjernerne. Dejligt at vide at produktet levede op til forventningerne.

Hurtigt

Hurtigt, effektivt og god kvalitet

29 aprile 2025

Risposta di Hjertegaver

Tusind tak for den flotte anmeldelse - glad for at din købsoplevelse har svaret til forventningerne.

Meget tilfreds

Hurtig levering, er meget tilfreds

13 aprile 2025

Super tilfreds

Bestilte søndag aften og modtog produktet allerede onsdag. Mega hurtig ekspedition. Bestilte en ramme med plads til pengegave og med personlig tekst i og den er så fin. Glæder mig til at give den som gave. Handler gerne hos jer en anden gang.

2 aprile 2025

Risposta di Hjertegaver

Mange tak din anmeldelse - den er vi meget glade for.
Glad for at produktet lever op til forventningerne.

Hurtig levering

Hurtig levering. Meget fint kort.

24 marzo 2025

Risposta di Hjertegaver

Tak for din anmeldelse - den er vi meget glade for.
Glad for at produktet lever op til forventningerne.

Meget tilfreds

Hurtig respons og god til feedback på ønsker. Og hurtig levering. Meget tilfreds

28 marzo 2025

Risposta di Hjertegaver

Tak for din anmeldelse - den er vi meget glade for.

Som forventet

Hurtig ekspedition og fin ramme med plads til penge og med inskription som ønsket - glæder mig til at give konfirmanden den
Hanne

20 marzo 2025

Risposta di Hjertegaver

Mange tak for den fine anmeldelse, den er vi meget glade for og ikke mindst stjernerne.

Risposta di Hjertegaver

Mange tak for din anmeldelse og ikke mindst stjernerne - jeg går ud fra at der skulle have stået 'problemfri' i stedet for 'problem' :)

Metal skilte

God service og hurtig🙂

3 marzo 2025

Risposta di Hjertegaver

Mange tak for din anmeldelse den er vi meget glade for.

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse
Bestilte en billed kop og jeg var positivt overrasket over kvaliteten i forholdt til de billeder jeg havde sendt . Fuldt ud tilfreds . Super fin og sød kop

11 febbraio 2025

Risposta di Hjertegaver

Mange tak for din anmeldelse den er vi meget glade for.