Dette var anden gang, at jeg handlede på jeres hjemmeside og er endnu engang fuldt ud tilfreds med jeres udvalg og med modtagelsen af bestilte varer. Selv modtageren af 2 af de t-shirts som jeg havd... Leggi di più
Lavede en ordre kl 20 om aftenen få dage før min datters konfirmation. Da bestillingen var lavet opdagede jeg at jeg havde skrevet en fejl i datoen. Ringede til firmaet, samme aften (super service med... Leggi di più
Simpelthen den bedste kundeservice. Jeg faldt over den perfekte gave til min datter i påskedagene og vidste godt at jeg var virkelig sent ude men jeg tog chancen og kontaktede hjertegaver for at høre... Leggi di più
Positiv oplevelse med websiden, bestilling, levering og i øvrigt reklamation. Var godt tilfreds med de bestilte smykker, men en af dem havde en fejl fra producenten. Fik dog hurtigt løst problemet og... Leggi di più
Personlige gaver er en hjertegaver…. Det vil de altid være fordi giveren har gjort sig ekstra umage for at glæde modtageren. Vi kan hjælpe dig med at lave din helt egen personlige hilsen. Du designer det hele i vores online designer program – det er meget let og resultatet er professionelt og flot.
Spurvevej 3, 9575, Terndrup, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Skulle bruge nogle t-shirts med kortvarsel. Jeg ringede til Kaj, som slet ikke var i tvivl om at det kunne de sagtens nå. Jeg bestilte onsdag kl. 21:30 og havde dem fredag formiddag.
Super service. Super produkt. Klar anbefaling!

Risposta di Hjertegaver
Hurtig levering og superfin lille broche med foto til min datter.

Risposta di Hjertegaver
Vi købte et pengegave display. Det levede helt op til forventningerne. Hurtig leverance og fin service fra bestilling til afhentning. De bedste anbefalinger herfra.

Risposta di Hjertegaver
God kundeservice og flot produkt. Kunne sagtens finde på at handle der igen

Risposta di Hjertegaver
Bestilte en sen onsdag aften en ramme med et personligt pengetræ. Jeg var i tvivl om jeg kunne nå at have det senest fredag, da det var en gave, hvorfor jeg sendte en mail samtidig til Hjertegaver. Der kom svar prompte, at det skulle de nok klare og allerede næste morgen fik jeg besked om at produktet var afsendt. Modtog et superflot ‘personligt pengetræ’, som var pakket så forsvarligt ind. Formidabel service.

Risposta di Hjertegaver
Sød lille far og hund figur
Min kæreste blev meget glad for den 🥰🐶

Risposta di Hjertegaver
Det var præcist som det skulle være!
og oven i købet meget hurtigt.

Risposta di Hjertegaver
Havde bestilt en dørmåtte og en t-shirt søndag aften og har allerede kunne hente pakken hjem. Det er sørme da luksus. T-shirten kunne godt have været lidt bredere i fht. størrelsen. Det er helt klart ikke sidste gang jeg handler med jer.
Kan varmt anbefale, at støtte jer.
10 ⭐️ herfra.

Risposta di Hjertegaver
Bestilte to emaljekrus med et design, jeg selv havde lavet.
Der var en lillebitte, nærmest ubetydelig skygge i teksten på det ene krus, og ikke det andet. Ikke stort nok problem til, at jeg gad at gøre et show ud af det. Til gengæld gik leveringen virkelig stærkt.
Jeg er overordnet set ganske tilfreds, og kunne sagtens finde på at bestille fra dem igen.

Risposta di Hjertegaver
Lynhurtig ekspedition, varerne var fremme to døgn efter bestilling - en lørdag.
Nem, brugervenlig hjemmeside.
Dansk firma.
Stort udvalg.
De indkøbte t-shirts er dog liiiiiige rigeligt store i halsen.