We hebben een mooi rond tafelkleed besteld. De verzending was heel vlot (volgende dag in huis en keurig verpakt) en ook op vragen werd snel en netjes geantwoord en een oplossing gezocht naar volle tev... Leggi di più
Zeiltje keurig op rol geleverd. Vele jaren geleden ook besteld en altijd nog plezier van. We waren toe aan een ander kleurtje dus opnieuw besteld en het viel ons wel tegen dat de kwaliteit veel dunner... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bestellen is heel simpel. Kwaliteit van de tafelzeil is perfect gaat lang mee ook bij intensief gebruik. Ik gebruik het om in een markt kraam te leggen als ik mijn waren verkoop op markten en braderi... Leggi di più
Na enkele vervelende ervaringen met andere bedrijven kwam ik bij Hiptafelzeil terecht. Wat een prachtige kleden hadden ze. Ik was speciaal op zoek naar gecoat tafellinnen en heb het in deze webshop ge... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Tafelzeil kopen? 1001 verschillende tafelzeilen, al vanaf € 3,50! Goedkoopste van Nederland! Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal.
Brinkhorst 25, 7207 BK, Zutphen, Paesi Bassi
- info@hiptafelzeil.nl
- hiptafelzeil.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Goede kwaliteit en snelle levering.
Ik had een rest stukje zeil. En de opgegeven maat klopte precies.
Zeer goede kwaliteit, blij mee.
Super snelle levering.
Zeer mooi tafelzeil
Zeer mooi tafelzeil. Wel spijtig dat dit (af fabriek?) opgeplooid ingepakt is en dat er bij de plooien reeds een beschadiging in het zeil zat. Ik prefereer zeil op rol.

Risposta di Hiptafelzeil
Foto tafelzeil klopt precies zo als…
Foto tafelzeil klopt precies zo als komt thuis
Het werd heel snel bezorgd
Het werd heel snel bezorgd. Het tafelzeil is perfect ovaal gesneden.
Top makkelijk
Zeer vlotte en goed verzorgde levering. Fijn dat je vooraf een proeflapje kunt bestellen!!!
Zeer vlotte en goed verzorgde levering
Buitentafellaken
Het proces van bestelling tot levering verliep prima..
Lengte had zo’n 5a 10 centimeter meer mogen zijn, maar DIE maat zag ik nergens
Alles ging prima.
Alles ging prima.
Tafelzeil op de rol besteld, waardoor het ook mooi glad op tafel kwam liggen.
Service kan beter
De kwaliteit van het bestelde zeil is helaas minder dan voorheen. Een mail gestuurd hierover maar helaas geen reactie ontvangen, dat is wel een gemiste kans. Tip, reageer op reacties van klanten.

Risposta di Hiptafelzeil
Vlugge bezorgen enzovoort3
Vlugge bezorgen enzovoort. En het staat heel mooi
Goede site met supermooie tafelkleden
Goede site met supermooie tafelkleden
Een enorme hoeveelheid tafelzeil
Een enorme hoeveelheid tafelzeil, netjes en vlot afgeleverd
Goede kleden
Kleden kwamen overeen met wat ik besteld had, keurig op een rol geleverd.
Snel verzonden & goede kwaliteit!
Product zoals omschreven
Product zoals omschreven. Stevig tafelzeil.
Top tafelzeil.
Snelle levering van een mooi tafelzeil.
Goede kwaliteit.
Ben er erg blij mee