Dettagli dell'azienda

1. Lavorazione di frutta e verdura

Scritti dall'azienda

Fruitmanden maken is een vak apart. Bij Hippefruitmand maken wij dagelijks met aandacht voor kwaliteit en samenstelling uw fruitmand in onze winkel. Het visitekaartje van ons, voor u of uw bedrijf. Onze fruitmanden zijn een cadeau om te geven en te ontvangen. Daarom gebruiken wij alleen het allerbeste en lekkerste fruit welke onze inkopers dagelijks inkopen.. Beterschap of een bedankje wat de reden ook is met een Hippefruitmand tovert u altijd een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Eenvoudig te bestellen en laten bezorgen in heel Nederland en België. De hippefruitmand is een duurzame , FSC gecertificeerde, 100% recyclebare fruitbox die speciaal ontwikkeld is voor het versturen van vers fruit.

3,6

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

snel bezorgd

Fruitmand om half 10 in de ochtend besteld en dezelfde avond al om half 7 bezorgd! Fruitmand zag er top uit, echt kwaliteitsfruit. Aanrader!

12 febbraio 2026

Risposta di Hippefruitmand.nl

Dank voor je mooie review Mark, graag tot een volgende keer!

Oplichting

Ik had op mijn bestelling een verkeerde postcode doorgegeven wat totaal mijn fout was en POSTNL heeft dit gewoon teruggestuurd zonder communicatie terwijl er maar 1 straat is die zo noemt dus er was verder geen twijfel mogelijk. Wou ik dit opnieuw versturen moest ik 16 € opleggen wat heel duur is. Nu is de fruitmand die ik betaald heb gewoon volledig naar de verkoper gaan zonder enige compensatie terwijl er een aantal producten bij waren die verpakt zijn! Pure oplichting nooit bestel ik opnieuw!

10 febbraio 2026

Bedankt voor uw review.
Ook wij vinden het vervelend om te horen dat de bezorging van de fruitmand niet is verlopen zoals u had gehoopt.
Graag lichten wij toe hoe dit proces werkt en wat wij voor u hebben geprobeerd te betekenen.
PostNL sorteert pakketten en post vooral op postcode en huisnummer. Als die combinatie niet klopt of niet bestaat, kan het pakket niet bezorgd worden en retour gaan naar de afzender.
Dit geldt overigens bij nagenoeg alle koeriers!

Als verzender hebben wij helaas geen invloed op dit geautomatiseerde proces van de koerier. In uw situatie was er een verkeerde postcode voor België ingevuld.

Om dit soort situaties te voorkomen, vragen wij in zowel de orderbevestiging als de verzendbevestiging expliciet om de adresgegevens nogmaals te controleren.

Op dat moment kunnen wij handmatig nog correcties doorvoeren. Omdat wij hierop geen correctie hebben ontvangen, is het pakket met de door u opgegeven gegevens verstuurd.
Wanneer een pakket retour komt door een adresfout, brengt de koerier ons kosten in rekening voor de retourzending (€ 7,95). Om het pakket opnieuw te versturen, rekenen zij opnieuw € 7,95.
Het totaalbedrag van € 15,90 is dan ook een directe doorberekening van deze kosten dit door de door u gemaakte fout. Omdat het om een versproduct gaat, hebben wij u aangeboden om de fruitmand bij binnenkomst volledig gratis op kwaliteit te controleren.
Hiermee wilden wij garanderen dat u, ondanks de vertraging, alsnog een goed product zou schenken. Het is dan ook spijtig dat dit gebaar niet gewaardeerd werd; wij proberen juist binnen de kaders van de koerier de best mogelijke oplossing te bieden.
Uw fruitmand is gisteren bij ons retour gekomen. Indien u de mand alsnog wilt laten bezorgen kunnen wij de
kwaliteitscheck nu alsnog uitvoeren en het pakket na betaling van de kosten opnieuw naar het adres met de correcte postcode sturen.

Heerlijke verse fruitmand!

Heerlijke verse fruitmand! Ik werd dmv een berichtje op de hoogte gebracht dat ik een pakketje thuis zou gaan ontvangen. Superleuk natuurlijk en tot mijn verbazing was het een fruitmand. Echt heerlijk, vers en kleurrijk. Pakketje is dmv doorgegeven update door verzender goed aangekomen.
Lekker vers fruit en top bezorging!

4 dicembre 2025

Fruitmand netjes bezord.

Zaterdag een fruitmand mogen ontvangen. Ziet er erg netjes uit. Meteen een mandarijntje gepakt en wat een top kwaliteit.
Netjes bezorgd en het was even fijn dat verzender mij even een berichtje stuurde dat ik iets kon verwachten.

17 novembre 2025

Risposta di Hippefruitmand.nl

Dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat de fruitmand goed is aangekomen en dat de besteller u heeft geïnformeerd dat er een cadeau aan kwam.

Super

Van bestellen tot bezorging was het goed geregeld. We werden van alle stappen op de hoogte gehouden via mails en de track en trace. De fruitmand zag er super mooi uit. Fruit was vers. Website is duidelijk en overzichtelijk.

4 novembre 2025

Risposta di Hippefruitmand.nl

Dank voor je mooie review Patricia.

Fruitmand 4 dagen later in ontvangst

Fruitmand zou volgens site dinsdagavond bij zieke werknemer worden geleverd. Dit werd door vertraging woensdagmiddag. Post.nl hoeft tegenwoordig geen briefje meer te doen, pakket werd bij depot gezet. Zaterdag komt de werknemer daar voor ander pakket en hoort ter plaatse dat er nog een pakketje ligt dat al enigszins ruikt. Door omstandigheden is de track & trace niet gevolgd, maar wat is het nut van de telefoonnummers die je achterlaat? En als je daar een bericht over stuurt, wordt geenszins meegedacht over een oplossing of tegemoetkoming en worden al hun communicatieprotocollen toegestuurd en de schuld voor bijna 100% bij de klant neergelegd. Nooit weer!

15 settembre 2025

Risposta di Hippefruitmand.nl

Dank voor uw review. Wat vervelend dat de bezorging anders is verlopen dan verwacht. Omdat PostNL sinds juli 2022 geen briefjes meer achterlaat bij afhaalpunten, vragen wij bestellers om de ontvanger vooraf in te lichten en de track & trace te volgen. Zo voorkomen we dat een cadeau onopgemerkt blijft liggen.

Het telefoonnummer vragen wij uitsluitend voor avondbezorging; bij reguliere bezorgingen neemt de vervoerder helaas geen contact op. Daardoor kan een pakket bij vertraging alsnog naar een afhaalpunt worden gebracht zonder aanvullende melding.

Het spijt ons dat u onze communicatie als onvoldoende meedenkend heeft ervaren.

Bezorging te laat

Bezorging te laat.
Negen dagen van tevoren besteld en komt als nog niet op tijd aan.

19 agosto 2025

Risposta di Hippefruitmand.nl

Dank voor uw review. Vervelend om te horen dat het pakket te laat is bezorgd. Wij hebben het op tijd verstuurd, maar er is helaas vertraging ontstaan bij de koerier. Nogmaals onze excuses voor het ongemak

Bezorging is waardeloos

Bezorging is waardeloos. Zou vrijdag gebracht worden, maar de zieke deed niet snel genoeg open. En vervolgens kon het óók niet zaterdag ergens opgehaald worden, maar wordt het pas maandag naar een PostNL punt gebracht! Fruitmand daardoor minstens 3 dagen in de warmte!! Nóóit hier bestellen. Dit moet zoals bij bloemen altijd snel worden bezorgd.

5 luglio 2024
Valutata 1 stelle su 5

de bezorging is een drama

de bezorging is een drama, indien fruitmand op bezorgadres niet aangenomen kan worden dan wordt deze op een post.nl neergelegd
de (zieke) begunstigde moet dan nota bene zelf naar dit punt (ver weg) om de fruitmand op te halen

19 gennaio 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più