Banner for 123fruit

123fruit Recensioni 576

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Valutata 5 stelle su 5

Het fruit is mooi op tijd aangekomen Maar het is niet overhandigd maar onder het afdak neergezet en dat was geen probleem maar er had even een briefje in de brievenbus gemoeten zij hebben het bij t... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Prijs stond niet in verhouding met geleverde. Weinig fruit, ook niet bijzonder fris. We hadden het bij ons laten bezorgen zodat wij het konden mee nemen. Echter celefaan er zelf om gedaan. Levering wa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nadat wij hoorden dat de fruitmand niet geleverd was (waar wij natuurlijk behoorlijk van baalden)hebben ze alsnog een nieuwe fruitmand bezorgd. Deze kwam wel een week later aan dan gepland.

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di cesti regalo
  2. Grossista di frutta e verdura
  3. Negozio di articoli da regalo

Informazioni su 123fruit

Scritti dall'azienda

Fruitmanden bezorgen voor elke gelegenheid

123Fruit.nl is dé online specialist voor het bezorgen van heerlijke, verse fruitmanden, fruitboxen en fruitschalen in heel Nederland. Met ons ruime en gevarieerde assortiment bieden wij voor elke gelegenheid de ideale fruitverrassing. Of je nu iemand beterschap wilt wensen, een jarige wilt feliciteren, je waardering wilt tonen of een steunbetuiging wilt sturen – bij 123Fruit.nl vind je altijd een passende fruitmand die gegarandeerd indruk maakt.

Onze kracht ligt in kwaliteit en versheid

Iedere fruitmand wordt met zorg en aandacht samengesteld door onze betrouwbare fruitpartner, waarmee we al jarenlang succesvol samenwerken. Dankzij dagelijkse leveringen van vers fruit kunnen wij beloven dat elke fruitmand die wij bezorgen écht dagvers is. Onze korte doorlooptijd garandeert optimale kwaliteit, smaak en versheid, waardoor de ontvanger kan genieten van het beste fruit dat Nederland te bieden heeft.

Grootste aanbod fruitmanden online

Naast de populaire traditionele fruitmand, bieden wij een gevarieerd aanbod dat inspeelt op verschillende wensen en gelegenheden. Zo hebben wij heerlijke beterschap fruitmanden, verrukkelijke fruitboxen, mooie fruitschalen en bijzondere biologische fruitpakketten. Bovendien combineren we fruit ook regelmatig met lekkere extra's, zoals chocolade, natuurlijke sappen van Schulp of een magazine, waardoor onze fruitmanden altijd nét dat beetje extra geven. Een goed voorbeeld hiervan is de geliefde fruitmand Opkikker met overheerlijke Tiny Tony’s chocolaatjes, of onze luxe golden fruitschaal met diverse A-merk chocoladeproducten.

Bij 123Fruit.nl hechten we veel waarde aan persoonlijkheid en gemak

Tijdens het bestellen voeg je eenvoudig een persoonlijk kaartje toe met je eigen boodschap, zodat jouw geschenk nóg persoonlijker wordt. Zowel particuliere als zakelijke klanten profiteren van een gebruiksvriendelijk bestelproces. Betalingen kunnen eenvoudig via iDEAL of Creditcard plaatsvinden, terwijl zakelijke klanten ook achteraf kunnen betalen. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je van ons een handige track & trace e-mail, waarmee je jouw bestelling online kunt volgen tot aan de deur van de ontvanger.

Fruitmanden met dagvers fruit bezorgen

Onze bewuste keuze voor voornamelijk stevig handfruit zoals appels, peren en mandarijnen zorgt ervoor dat onze fruitmanden niet alleen heerlijk smaken, maar ook onbeschadigd aankomen op hun bestemming. Zachter fruit zoals kiwi’s, bananen en druiven pakken we zorgvuldig in met beschermende materialen als houtwol of kartonsnippers. Hierdoor blijft het fruit tijdens transport stevig op zijn plaats en komt het in perfecte conditie aan bij de ontvanger.

Bestel je op werkdagen vóór 16:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat jouw gekozen fruitmand, fruitbox of fruitschaal al de volgende dag wordt bezorgd, op elk gewenst adres binnen Nederland, voor een lage verzendprijs van slechts € 6,95. Ontdek ons volledige aanbod en verras iemand met een gezonde en originele fruitmand van 123Fruit.nl – kwaliteit, versheid en persoonlijke aandacht gegarandeerd!

4,4

Ha risposto al 20% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 2 stelle su 5

weinig voor veel geld

de bezorging was prima en op tijd. De hoeveelheid fruit in de bak viel enorm tegen. Voor bijna 50 euro besteld. De fruitdoos was teleurstellend klein voor dat geld. Heel erg jammer.

27 marzo 2026
Valutata 3 stelle su 5

Late mail

18 febr. Heb ik een fruitmand besteld en gisteren 25 maart krijg ik een mail dat hij is bezorgd. Dat is wat vreemd.
Ik dacht dat ik misschien een verkeerde data had ingevuld.
Dus dat kan anders denk ik.

24 marzo 2026

Goedemorgen

Goedemorgen! Dit bedrijf had een fantastische mand gestuurd naar desbetreffende persoon! Hij was lovend over . Hij vertelde dat het heel goed gevuld was en de goederen erin van hele goede kwaliteit was . En ik was ook blij te horen dat de mand heel goed welgevallen was . Hartelijk dank daar voor!!!

19 marzo 2026
Valutata 4 stelle su 5

Alles online snel geregeld en bezorgd

Alles online snel geregeld en bezorgd
Mooi en goed fruit en sap en chocolade
Alleen lijkt het er op of de bezorger de doos had laten vallen of te hard gereden. Alles lag in de doos het was meer een doos met fruit en een mand zo dat je de mand zelf kon indelen.

14 marzo 2026

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più