Fantastisk god oplevelse med service. Handlede en Sonos sub mini hos butikken i Roskilde. Betalte online og fik at vide der var prismatch inden for 30 dage, hvis der kom et tilbud. Der kom ganske... Leggi di più
I en tid med AI og chatbotter har HiFi Klubben stadig kompetente og venlige medarbejdere, der kan hjælpe en over telefonen eller mail, hvis man har spørgsmål. Modsat alt for mange andre virksomheder,... Leggi di più
Træt af at bestille mandag kl. 12 og først tirsdag kl. 12 få besked om, at der er lavet en pakkelabel. Nu er det onsdag, og pakken er stadig hos HiFi Klubben, selvom alle varer stod som værende på... Leggi di più
God vejledning op til købet. Havde dog i kommentarfeltet til min bestilling skrevet levering tidligst om en uge pga. Flytning, men fik pakken dagen efter. Opfordring.. læs kommentar feltet ved bestill... Leggi di più
I HiFi Klubben finder du den højeste kvalitet inden for høretelefoner, streaming, Hi-Fi, TV og surroundsound. Vi ses i HiFi Klubben!
Europaplads 4, 8000, Aarhus C, Danimarca
- 70 80 90 00
- kundeservice@hifiklubben.dk
- hifiklubben.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Jeg ved snart ikke hvor jeg jeg skal…
Jeg ved snart ikke hvor jeg jeg skal begynde? Bestilt en par hovedtelefoner for over en uge siden. Brugte Bring og betalte for at for dem sendt hjem. Men efter at have snakket med fire medarbejdere hos Hifi der lover at kontakte bring. Har jeg stadig ingen pakke og kan stadig hente den 1000 forskellige steder. Jeg vil have mine penge tilbage og så må de selv få den pakke hjem. Mega dårlig oplevelse.

Stor ros til Kundeservice
Købet af en B&O bordhøjttaler så ud til at blive forsinket pga leveringsproblemer. Et opkald til kundeservice løste problemet på bedste måde. Super service.

Risposta di HiFi Klubben Danmark
God dialog online med mine spørgsmål…
God dialog online med mine spørgsmål til køb af pladespiller og super hurtigt service med bestilling opg levering 🤙

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Hurtig og brugbar hjælp da lyden røg
Ringede i panik da mit Sonos system havde mistet lyd til mit TV . Havde forsøgt de fleste sluk knapper men uden held . Flink medarbejder i Taastrup guidede mig pr. telefon og det virkede . Så tak for brugbar hjælp

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Jeg har købt et Sony QD-OLED via deres…
Jeg har købt et Sony QD-OLED via deres online butik/Åboulevarden. Fik bestilt levering og alt det der, intet negativt at sige der, selvom udgifterne til dette endte med at blive ret dyrt, men det er hvad det er.
På leveringsdagen, efter et par timers brug, opdager jeg så nogle fejl på tv'et.
En død pixel/sub pixel oppe omkring højre hjørne.
Et lettere buet/warped panel når man ser det fra siden, dette ses ikke som en direkte defekt men fik alligevel lidt af et chok da jeg opdagede det da det ser lidt mere voldsomt ud end jeg personligt synes burde være acceptabelt.
Selve frontpanelet har nogle mærkelige striber/mærker tværs hen over skærmen i øvre region, dette ses bedst i almindeligt dagslys, og har ikke nogen umiddelbar effekt på selve billedkvaliteten, men er alligevel en defekt som jeg finder meget irriterende/ærgelig på så dyrt et tv.
Og så er Panel - Homogeniteten heller ikke det bedste, det er dog heller ikke det værste, men oven i alle de andre ting, har jeg utroligt svært ved at være tilfreds med et tv der viser sig at have en god håndfuld defekter fra helt ny af.
I hele denne proces, skriver jeg til HiFi klubben/Åboulevarden, hvor en af deres medarbejdere er ganske hjælpsom ift at få stillet mig videre til Sony support som ender med at gerne vil tale med mig efter jeg har sendt dokumentation på nævnte problemer med TV'et.
Her begynder så den frustrerende proces, med at jeg skal forklare og bevise nævnte problemer over mail til support som ikke snakker dansk(ikke at dette er et umiddelbart problem for mig men stadig lidt belastende) og som lader til at ville trække tiden ud på sagen ved at påstå at beviserne skal videresendes til 'produkt specialister' hvor jeg til sidst ender med at sige til dem, at jeg ikke ønsker at sagen skal gå derhen hvor jeg godt kan mærke at den gør, så HiFi klubben er i sidste ende gået med til at returnere/afhente tv'et.
'Opdatering'
Jeg vil gerne sige tak til en bestemt medarbejder fra hifi klubben på Åboulevarden som fuldt ud har forstået min frustration i denne sag, og har valgt at acceptere en fuld returnering, som jeg gerne vil påpege er super god service, og gør at jeg gerne handler i HiFi klubben igen engang i fremtiden.
Det jeg personligt har været frustreret over er, at jeg blev sendt videre til Sony support som ærligt talt var sløve i optrækket, ikke talte dansk, og generelt virkede som om at de bare ville trække tiden ud.
Jeg vil gerne give en personlig stor tak til Anders fra HiFi klubben for at hjælpe mig med at få lukket denne sag.
Det sætter jeg enormt stor pris på.
Mvh
Dennis Nielsen

Nem bestilling på hjemmeside
Nem bestilling på hjemmeside. Hurtig og sikker indpakket forsendelse!

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Dejlig hurtig levering og har fået den…
Dejlig hurtig levering og har fået den bedste biogralyd i mine ører når jeg er indendørs og virkelig god og dejlig lyd i ørerne når jeg er udenfor. Har købt Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 Trådløse in-ear høretelefoner og det er det bedste køb indtil videre. Så godt jeg endte med at købe hos jer, i stedet for at søge alle andre steder.

Risposta di HiFi Klubben Danmark
God oplevelse med online bestilling
Jeg bestilte en Era100-højttaler online hos Hi-Fi Klubben under Black Friday, og oplevelsen var rigtig god. Bestillingen gik nemt, prisen var fornuftig, leveringen hurtig, og højttaleren fungerer helt perfekt. Meget tilfreds!

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Super nemt og deres outlet produkt er…
Super nemt og deres outlet produkt er bare super.

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Jeg bestilte en ting fra hjemmesiden og…
Jeg bestilte en ting fra hjemmesiden og fik lige præcis den ting, som jeg bestilte.

Perfekt billede lækkert TV
Perfekt billede lækkert TV. Og så 3 års garanti 👍

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Nem online bestilling og hurtig…
Nem online bestilling og hurtig levering.
Kan næppe gøres bedre. Så nu kører mit bluesound opsætning uden besvær
Tak for det

Super pris og service
Vi har lige købt Samsung TV til super god pris.
Havde lidt problemer med installation - HiFi Klubbens kundeservice hjalp os fuldstændig igennem og gav sig rigtig god tid til at hjælpe os 2 ældre mennesker.
Vi handler altid hos HiFi Klubben.

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Gode råd og vejledning på Åboulevarden
Mange gode råd og meget fin vejledning fra Simon på Åboulevarden. Kan bestemt kun anbefales.

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Hurtig levering og fantastiske…
Hurtig levering og fantastiske produkter.
Klar anbefaling herfra

Fin Service og hurtig forsendelse 👍

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Alt forløb hurtigt og smidigt
Køb af Marshall Monitor III A.N.C. høretelefoner.
Alt forløb hurtigt og smidigt. Overskuelig hjemmeside m. relevant info. Lynhurtig levering