Bestilte et produkt på udsalg, der også var på udsalg andre steder. En uge senere får jeg at vide, at de først kan afsende produktet om en måned. Nu er produktet sjovt nok ikke længere på udsalg, så k... Leggi di più

Fantastisk god oplevelse med service. Handlede en Sonos sub mini hos butikken i Roskilde. Betalte online og fik at vide der var prismatch inden for 30 dage, hvis der kom et tilbud. Der kom ganske... Leggi di più

I en tid med AI og chatbotter har HiFi Klubben stadig kompetente og venlige medarbejdere, der kan hjælpe en over telefonen eller mail, hvis man har spørgsmål. Modsat alt for mange andre virksomheder,... Leggi di più

IGEN!!! Får jeg en fantastisk service fra jeres personale i Roskilde i dag 23/5. Og ender med at gå ud af døren med nye højttalere. Fik lov at teste dem så højt jeg ønskede og spille så længe jeg v... Leggi di più

1. Negozio di impianti Hi-fi
  2. Negozio di impianti audio domestici
  3. Negozio di televisioni

I HiFi Klubben finder du den højeste kvalitet inden for høretelefoner, streaming, Hi-Fi, TV og surroundsound. Vi ses i HiFi Klubben!

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

9K recensioni

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Super pris og service

Vi har lige købt Samsung TV til super god pris.
Havde lidt problemer med installation - HiFi Klubbens kundeservice hjalp os fuldstændig igennem og gav sig rigtig god tid til at hjælpe os 2 ældre mennesker.
Vi handler altid hos HiFi Klubben.

26 novembre 2025

Hej Lisbet
Mange tak for det flotte review og de 5 stjerner, det sætter vi virkelig pris på!
Dejligt at høre, at I både fik TV'et til en god pris, samt havde en god oplevelse med vores service. Vi er glade for, at vores kundeservice kunne guide jer trygt gennem installationen og tage sig tid til jer – det er lige præcis sådan, vi gerne vil hjælpe vores kunder.
Jeg håber, i får set en masse fede ting på jeres nye TV!🎵
Janick - HiFi Klubben

Gode råd og vejledning på Åboulevarden

Mange gode råd og meget fin vejledning fra Simon på Åboulevarden. Kan bestemt kun anbefales.

29 maggio 2025

Hej Anders
Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse i butikken på Åboulevarden og er tilfredse med servicen. Vi sørger for at sende rosen videre til Simon.
Janick - HiFi Klubben

Hurtig levering og fantastiske…

Hurtig levering og fantastiske produkter.
Klar anbefaling herfra

28 novembre 2025

Hej Tina
Dejligt at høre, at både levering og produkter levede op til dine forventninger. Din anbefaling betyder meget for os!
Jeg håber, du får lyttet til en masse godt med dit nye grej🎵

Fin Service og hurtig forsendelse 👍

1 dicembre 2025

Hej Marianne
Dejligt at høre, at det gik så hurtigt med leveringen, som det gjorde, samt at du er tilfreds med servicen.
Jeg håber, du får lyttet til en masse godt med dit nye grej!🎵
Janick - HiFi Klubben

Alt forløb hurtigt og smidigt

Køb af Marshall Monitor III A.N.C. høretelefoner.
Alt forløb hurtigt og smidigt. Overskuelig hjemmeside m. relevant info. Lynhurtig levering

1 dicembre 2025

Hej Maya
Dejligt at høre, at købsoplevelsen var både hurtig og smidig, og at vores hjemmeside gjorde det nemt at finde relevant information. Vi er glade for, at leveringen også var lynhurtig.
Jeg håber, du får mange gode lytteoplevelser med dine nye Marshall høretelefoner!🎵
Janick - HiFi Klubben

Fantastik god betjening og vejledning

Fantastik god betjening og vejledning, i Horsens.

27 novembre 2025

Hej Jørgen
Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores betjening samt vejledning og har haft en god oplevelse i butikken i Horsens.
Jeg håber, du får lyttet til en masse godt med dit nye grej!🎵
Janick - HiFi Klubben

Fantastisk service og ægte interesse…

Fantastisk service og ægte interesse for kunden

Jeg har været inde i HiFi Klubben Odense og købe et par Dali Kupid og en BLUESOUND POWERNODE (N331). Jeg havde hørt sættet to gange i butikken inden jeg slog til, og dér lød det helt fantastisk.
Da jeg kommer hjem, spiller det desværre ikke særligt godt i mit eget rum. Jeg tager derfor ned i butikken igen og forklarer, hvad jeg oplever. De beder mig om at hente hele sættet, så vi kan teste det i butikken – og her spiller det præcis, som det skal.

Vi snakker om kabler, akustik og rummet derhjemme, og bliver enige om, at det måske er mit rum, der dræber lyden. De spørger, om jeg vil låne et par Dali OBERON 3 med hjem, så vi kan udelukke, om problemet ligger i udstyret. Men heller ikke de spiller ordentligt derhjemme, så jeg kører ned i butikken igen med dem.

Alt dette sker midt i Black Friday, hvor de har ekstremt travlt, men på intet tidspunkt oplever jeg, at de ikke har tid til mig. Tværtimod. De tager alt den tid, der skal til, og er både hjælpsomme, tålmodige og super professionelle gennem hele forløbet.

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har følt mig så hørt, velkommen og taget alvorligt i en butik. Fra nu af køber jeg alt lyd og billede hos HiFi Klubben Odense.
Kæmpe anbefaling herfra!

29 novembre 2025

Hej Martin
Dejligt at høre, at du oplevede vores team som både tålmodige, hjælpsomme og professionelle, selv midt i travle Black Friday-dage. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med at teste udstyret og finde den bedste løsning til dit hjem. Vi sender rosen videre til hele holdet i Odense.
Jeg håber, du får mange fantastiske lytteoplevelser med dit nye system!🎵

Super kompetent rådgivning

Super kompetent rådgivning - fik hurtigt spolet os ind på hvad der var den rigtige løsning for mig.

5 novembre 2025

Hej Mikkel
Dejligt at høre, at rådgivningen ramte rigtigt, og at vi hurtigt fandt den løsning, der passede bedst til dine behov. Præcis sådan ønsker vi, at oplevelsen hos os skal være.
Jeg håber, du får lyttet til en masse godt med dit nye grej🎵
Janick - HiFi Klubben

Man skal selv betale for…

Man skal selv betale for returnering,dårlig service

26 novembre 2025

Hej Tom

Mange tak for at skrive en anmeldelse og dele din oplevelse.

Hos HiFi Klubben dækker man selv returomkostningen, når man benytter fortrydelsesretten ved online-køb. Det er helt almindelig praksis i branchen, og vi sørger for at informere klart om det – hvilket vi mener er god service, så man altid ved, hvad der gælder. Vilkårene kan ses her:

Det er også altid muligt at returnere en vare gratis i en af vores butikker, hvis det passer dig bedre.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til processen, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe.

Du ønskes en god dag! ✨
Janick - HiFi Klubben

En fornøjelse at handle med!

- Professionel og dedikeret vejledning i butikken.

- En MEGET informativ hjemmeside, med grundige beskrivelser af alle produkter, som gør at man kan tilegne sig en smule viden, inden man møder op i butikken.

- Fremragende showrooms i butikken, hvor produkterne kan prøve-lyttes i samtale med de ansatte, som giver sig god tid og hvor man ikke er et sekund i tvivl om deres egen dedikerede indstilling til produkterne.

- Medarbejdere, både via telefon og i butikken, MEGET venlige, serviceminded og tålmodige i forbindelse med ændring af ordren.

Det er Danmarks bedste butik hvis du vil investere i HiFi mm. Slut færdig.

28 novembre 2025

Hej Jens
Det betyder enormt meget for os at høre, at du har haft en så god oplevelse på vores hjemmeside, i butikken, i showroomet og i kontakten med vores medarbejdere. Vi gør os umage for at give ærlig, nærværende og professionel rådgivning, så det glæder os, at det er præcis sådan, du har oplevet det.
Jeg håber, du får en masse gode lytteoplevelser, og at det hele spiller!🎵

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt

27 novembre 2025

Hej Ole
Dejligt at høre, at levering gik så hurtigt, som det gjorde, og at det var nemt. Præcis sådan skal det være!
Jeg håber, det hele spiller og at du får lyttet til en masse godt med dit nye grej🎵

God oplevelse

Hurtigt og nemt.
Man skal måske bare bruge en anden transportør, Bring er ikke for hurtig.

24 novembre 2025

Hej Gitte
Mange tak for det flotte review og de 4 stjerner, det sætter vi virkelig pris på!
Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og det var nemt.
Jeg er ked af, at Bring ikke helt levede op til forventningerne. Det tager vi med videre, så vi kan forbedre oplevelsen fremover.

En god radio.

25 novembre 2025

Hej Peter
Dejligt at høre, at du er tilfreds med din nye radio, og at den lever op til forventningerne.
Jeg håber, du får lyttet til en masse godt, og at det hele spiller!🎵
Stine - HiFi Klubben

Super hurtigt at min pakke kom

Super hurtigt at min pakke kom. Det varede kun et par dage. Og så fede høretelefoner 😍 Mega god lyd, god pasform og sindssyg lækker bodoux rød farve 😍 Super tilfreds

19 novembre 2025

Hej Carola
Dejligt at høre, at det gik så hurtigt med leveringen, som det gjorde, samt at du er glad for dine nye hovedtelefoner.
Jeg håber, du får lyttet til en masse godt, og at playlisten er🔥

Fantastisk service

Fantastisk service, bestilte onsdag eftermiddag og mine højttalere ankom l 13 dagen efter.

20 novembre 2025

Hej Kim
Jeg håber, du får lyttet til en masse godt med dine nye højtalere!🎵
Stine - HiFi Klubben

Hurtig og korrekt levering og fornuftig…

Hurtig og korrekt levering og fornuftig pris.

21 novembre 2025

Hejsa!
Dejligt at høre, at det gik så hurtigt med leveringen, som det gjorde, samt at du er tilfreds med priserne - vores kollegaer i indkøb arbejder hårdt for at gøre priserne så lave og fordelagtige som muligt.

Leveret som aftalt

21 novembre 2025

Hej René
Dejligt at høre, at det gik glat med leveringen og lige efter aftalen.
Stine - HiFi Klubben

Super god oplevelse fra ordre til…

Super god oplevelse fra ordre til levering

20 novembre 2025

Hej Jon
Dejligt at høre, at det har været en god oplevelse fra start til slut. Vi står altid klar til at hjælpe, hvis du får brug for noget godt lydgrej eller TV en anden gang.
Jeg håber, vi ser gid igen enten i en af butikkerne eller online, samt at det hele spiller som det skal!🎵
Stine - HiFi Klubben

De kunne ikke overholde hvad de lovede

Køber en B&W subwoofer torsdag, da de skriver 1-2 dages levering, så det passer perfekt med at jeg er hjemme fredag/mandag til at tage imod.
Fredag sender de også en mail om at den er sendt fra dem, så det passer perfekt.
Mandag fortæller Bring at de ikke har modtaget pakken, så jeg kontakter Hi-Fi Klubben og de konstaterer at den ikke er sendt som lovet.

Det er så ringe - Ordren blev naturligvis annulleret, så kan de kigge langt efter de 20.000.

24 novembre 2025

Hej Ken
Mange tak for at skrive en anmeldelse og dele din oplevelse.
Vi er virkelig kede af, at oplevelsen langt fra blev, som forventet med leveringen.
Vi fik pakket din ordre klar til afsendelse allerede dagen efter, men desværre blev pakken ikke håndteret hurtigt nok hos Bring. Særligt i denne periode oplever vi, at transportørerne kan være pressede, og det kan give uventede forsinkelser. Det ændrer selvfølgelig ikke på, at oplevelsen blev dårlig for dig, og det beklager vi rigtig meget, samt de gener, det har givet dig.
Vi har annulleret ordren som ønsket, og vi tager din feedback med videre til Bring. Det er vigtigt for os, at vores leveringspartnere lever op til det niveau, vi selv stræber efter.
Vi håber, du vil overveje os igen i fremtiden. Du er altid meget velkommen.
Du ønskes en god dag! ✨

Godt produkt Argon Solo

Godt produkt Argon Solo, til en god blackfriday pris. Meget nem installation, det har virkeligt løftet lyd kvalitet, og betjening af mit Dynaudio Xeo 5 setup.

19 novembre 2025

Hej Martin
Dejligt at høre, at du er tilfreds med din nye Argon Solo, og at den har været med til at give et nyt pust liv til dit setup.
Jeg håber, det hele spiller, og at playlisten er fyldt med alle favoritterne!🎵