Fantastisk god oplevelse med service. Handlede en Sonos sub mini hos butikken i Roskilde. Betalte online og fik at vide der var prismatch inden for 30 dage, hvis der kom et tilbud. Der kom ganske... Leggi di più

I en tid med AI og chatbotter har HiFi Klubben stadig kompetente og venlige medarbejdere, der kan hjælpe en over telefonen eller mail, hvis man har spørgsmål. Modsat alt for mange andre virksomheder,... Leggi di più

Træt af at bestille mandag kl. 12 og først tirsdag kl. 12 få besked om, at der er lavet en pakkelabel. Nu er det onsdag, og pakken er stadig hos HiFi Klubben, selvom alle varer stod som værende på... Leggi di più

God vejledning op til købet. Havde dog i kommentarfeltet til min bestilling skrevet levering tidligst om en uge pga. Flytning, men fik pakken dagen efter. Opfordring.. læs kommentar feltet ved bestill... Leggi di più

1. Negozio di impianti Hi-fi
  2. Negozio di impianti audio domestici
  3. Negozio di televisioni

I HiFi Klubben finder du den højeste kvalitet inden for høretelefoner, streaming, Hi-Fi, TV og surroundsound. Vi ses i HiFi Klubben!

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Et super godt sted at handle ops på om…

Et super godt sted at handle ops på om kunden har købt det rigtige.

7 gennaio 2026

Hej Heidi
Mange tak for det flotte review og de 5 stjerner, det sætter vi virkelig pris på!
Dejligt at høre, at du er tilfreds med at handle hos HiFi Klubben. Præcis sådan skal det være!
Jeg håber, det hele spiller og at du får lyttet til en masse godt med dit nye grej🎵
Stine - HiFi Klubben

Jeg købte den 02-01-26 et Samsung At skriv en helt forkert adresse er ikke en tastefejl.

Jeg købte den 02-01-26 et Samsung
TQ43Q7F 4K. Q
I HiFi klubben Horsens, Torvet 24, 8700 Horsens.
Jeg valgte hjemlevering og gav sælgeren, Michael, oplysninger om både min adresse, mit telefonnummer og min mailadresse.
Jeg fik besked fra Bring om, at de ville komme med mit fjernsyn
, men det viste sig, at sælgeren havde skrevet en forkert adresse og også havde lavet en stavefejl i min mailadresse. Det eneste rigtige var mit navn og til telefonnummer. Alle fejlene har afstedkommet, at jeg endnu ikke har fået mit fjernsyn leveret af Bring. Jeg har tre gange i dag ringet til Brings kundeservice og givet dem min korrekte adresse. I skrivende stund ved jeg ikke, hvornår Bring kommer med mit fjernsyn.
Jeg synes, det er utrolig dårligt, at en sælger ikke kan skrive min rigtige adresse og mailadresse.
Venlig hilsen
Merete Schwarz

8700 Horsens

12 gennaio 2026

Hej Merete
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse og dele din oplevelse.

Vi kan godt forstå, at det er frustrerende, når noget ikke går som forventet. Desværre kan der i sjældne tilfælde ske en tastefejl – vi er trods alt alle mennesker.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er sket fejl som disse, så hjælper vi dig meget gerne - både via kundeservice eller direkte i butikken. Vi hjælper naturligvis også med dialogen med Bring, så pakken kommer det rigtige sted hen.

Du kan altid kontakte vores kundeserviceafdeling på kundeservice@hifiklubben.dk

God kvalitet til pengene

Nem opsætning og til en rimelig kvalitet.Jeg har modtaget en udstrakt service hos HiFi klubben.
Jeg har dog konstateret at jeg skal skrue meget højt op på min volumen på min forstærker,set i forhold til den Denon som jeg havde før,som tilsyneladende er defekt

12 gennaio 2026

Hej Gert
Dejligt at høre, at opsætning af dit nye udstyr gik nemt med hjælp. Præcis sådan skal det være!

God service!

God service!

Mit headset var gået i stykker grundet slid fra almen brug. Jeg fik et andet produkt med tilsvarende værdi.

9 gennaio 2026

Hej Nicholas
Dejligt at høre, at det gik så nemt med at ombytte headsettet samt at du er tilfreds med servicen, da vi altid stræber efter at yde den bedst mulige service.
Jeg håber, det hele spiller og at du får lyttet til en masse godt med dit nye headset🎵
Stine - HiFi Klubben

Hurtig levering og nem hjemmeside

Nemt at finde det man søger på hjemmesiden og hurtig levering. Kan anbefales.

8 gennaio 2026

Hej Bjarne
Dejligt at høre, at leveringen gik hurtigt og at det er nemt at finde rundt på vores hjemmeside. Vores kollegaer i e-commerce arbejder kontinuerligt på at gøre den så brugervenlig som muligt, så det er godt, at det lykkedes.

Hurtig levering

Hurtig levering, produktet perfekt 👍

8 gennaio 2026

Hej Peter
Dejligt at høre, at levering gik så hurtigt, som det gjorde, samt at du er tilfreds med produktet. Præcis sådan skal det være!

Super oplevelse

Har flere gange handlet i butikken i Esbjerg, og har altid fået en perfekt service og vejledning. Da jeg denne gang ikke havde tid til at komme i butikken bestilte jeg et par earbuds via deres hjemmeside. Siden var let og intuitiv at anvende, og leveringstiden var som aftalt

7 gennaio 2026

Hej Henrik
Dejligt at høre, at du er tilfreds med servicen både i de fysiske butikker og online. Vores kollegaer i e-commerce arbejder kontinuerligt på at gøre den så brugervenlig som muligt, så vi er glade for at høre, at den er let at bruge.

God og hurtig service

4 gennaio 2026

Hej John
Dejligt at høre, at levering gik så hurtigt, som det gjorde samt at du er tilfreds med vores service. Præcis sådan skal det være!

Gode produkter og rimelige priser,

Gode produkter og rimelige priser,

6 gennaio 2026

Hej Kenneth
Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores produkter, især da vores kollegaer i produktafdelingen arbejder hårdt for at vi kan tilbyde et spændende udvalg af kvalitetsprodukter til alle budgetter.

Dårlig levering

HiFiklubben burde finde sig et ny fragtfirma. PostNord duer i hvert fald ikke. De påstod, at pakken var forsøgt leveret, men jeg havde ventet på dem hele dagen - også på tidpunkt, det påstod at have været her. Det kostede at en hel del ekstra besvær at få pakken hentet hjem.

2 gennaio 2026

Hej Flemming
Mange tak for det fine review og de 4 stjerner, det sætter vi virkelig pris på!
Ærgerligt at høre, at pakken ikke blev leveret som aftalt. Hvis du står i en lignende situation en anden gang, er du altid velkommen til at række ud til os på kundeservice@hifiklubben.dk, så skal vi nok overtage beværet med at få pakken frem :)
Stine - HiFi Klubben

Som altid kvalitet i både produkter og…

Som altid kvalitet i både produkter og service...

5 gennaio 2026

Hej Niels
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både vores produkter og service, især da vores kollegaer i produktafdelingen arbejder hårdt for at have et spændende udvalg af kvalitetsprodukter i alle prisklasser.
Stine - HiFi Klubben

Fed højtaler, flink service.

Fed højtaler, flink customer service, men en uge var lidt lang tid at vente på at modtage.

2 gennaio 2026

Hej Louis
Mange tak for det flotte review og de 4 stjerner, det sætter vi virkelig pris på!
Dejligt at høre, at højtaleren og servicen ramte plet.
Skulle der opstå udfordringer med leveringen, er man altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som gerne hjælper.
Jeg håber, du får lyttet en masse godt på din nye højtaler🎵

Ro på

Ro på - I kan vel vente til jeg har modtaget varen!!??

1 gennaio 2026

Hej Henrik
Mange tak for at skrive en anmeldelse og dele din oplevelse med os.
Anmodningen om en anmeldelse sendes automatisk og er tænkt som en invitation - ikke et krav - og den kan naturligvis besvares, når varen er modtaget.
Vi forstår godt, at timingen kan opleves forkert i dette tilfælde, og vi tager din kommentar med i vores overvejelser om, hvordan vi kan gøre processen endnu bedre fremover.
Jeg håber, at du bliver glad for dit nye produkt, når den ankommer.
Janick - HiFi Klubben

Super nemt at handle på nettet og…

Super nemt at handle på nettet og hurtig levering hen over julen

30 dicembre 2025

Hej Kerteminde
Dejligt at høre, at levering gik så hurtigt, selv hen over julen. og at bestilling gik nemt. Præcis sådan skal det være!

HiFi i Vejle

Jeg skulle bare købe en DAB radio og fik god betjening butikken i Vejle. Her var servicen som altid i top

30 dicembre 2025

Hej Ebbe
Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse i butikken i Vejle og er tilfredse med servicen. Vi sørger for at sende rosen videre.
Jeg håber, du er glad for din nye DAB radio, og at det hele spiller!🎵

Jeg er så skuffet

Jeg er så skuffet, har været forbi Åboulevarden et par gange, skulle have ny pladespiller som jeg har ønsket mig længe, det koster 2000 kr men var på tilbud til 1700 kr, resten af december fik jeg af vide, idag havde min mand tid til at køre mig, så nu skulle jeg endelig havde den hjem, men blev godt nok skuffet for den stod til 2000 kr, jeg er førtidspensionist og havde sparet sammen til den, jeg måtte gå skuffe ud uden pladespiller :-/

29 dicembre 2025

Hej Tina

Mange tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse og dele din oplevelse.
Jeg er virkelig ked af at høre, at du måtte gå skuffet fra butikken uden den pladespiller, du havde glædet dig til. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Det lyder desværre som om, der er gået noget skævt i kommunikationen omkring tilbuddet, og det beklager vi oprigtigt.

Jeg kan desværre ikke finde en tidligere dialog ud fra dit navn her på Trustpilot, men vi vil meget gerne hjælpe dig videre. Du er derfor meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@hifiklubben.dk eller 70 80 90 00, så vi sammen kan se på sagen og forsøge at finde en god løsning.

Janick - HiFi Klubben

God hjemmeside let at finde produktet

God hjemmeside let at finde produktet. Hurtig levering.

22 dicembre 2025

Hejsa!
Dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at det var nemt at finde de ønskede produkter på hjemmesiden.. Præcis sådan skal det være!
Janick - HiFi Klubben

Danmarks Hifi- klub er stedet hvor du…

Danmarks Hifi- klub er stedet hvor du køber god lyd og får en eminent service af dedikerede medarbejdere....sådan

15 novembre 2025

Hej Palle
Dejligt at høre, at du oplever både god lyd og eminent service hos os. Vores medarbejdere brænder for HiFi, så det betyder meget, at det kan mærkes.
Janick - HiFi Klubben

Alt var som det skulle være!

Alt var som det skulle være!

Meget hurtigere end forventet afsendt (samme dag, mens der kun var lovet dagen efter da vi bestilte), super indpakning og gode opdateringer under hele forløbet selv på en lille bitte ordre.

19 dicembre 2025

Hej Carsten
Dejligt at høre, at det gik så hurtigt med leveringen, som det gjorde, samt at du er tilfreds med vores kommunikationen under forløbet.
Jeg håber, du får lyttet til en masse godt på dit nye grej!🎵
Stine - HiFi Klubben

Pålidelig og hurtig ekspedition og…

Pålidelig og hurtig ekspedition og rigtig fin information pr. telefon.

20 dicembre 2025

Hej Tina
Dejligt at høre, at det gik så hurtigt med leveringen, som det gjorde, samt at du er tilfreds med vores service og vejledning per telefon.
Jeg håber, du får lyttet til en masse godt på dit nye grej!🎵