Fantastisk god oplevelse med service. Handlede en Sonos sub mini hos butikken i Roskilde. Betalte online og fik at vide der var prismatch inden for 30 dage, hvis der kom et tilbud. Der kom ganske... Leggi di più
I en tid med AI og chatbotter har HiFi Klubben stadig kompetente og venlige medarbejdere, der kan hjælpe en over telefonen eller mail, hvis man har spørgsmål. Modsat alt for mange andre virksomheder,... Leggi di più
Træt af at bestille mandag kl. 12 og først tirsdag kl. 12 få besked om, at der er lavet en pakkelabel. Nu er det onsdag, og pakken er stadig hos HiFi Klubben, selvom alle varer stod som værende på... Leggi di più
God vejledning op til købet. Havde dog i kommentarfeltet til min bestilling skrevet levering tidligst om en uge pga. Flytning, men fik pakken dagen efter. Opfordring.. læs kommentar feltet ved bestill... Leggi di più
I HiFi Klubben finder du den højeste kvalitet inden for høretelefoner, streaming, Hi-Fi, TV og surroundsound. Vi ses i HiFi Klubben!
Europaplads 4, 8000, Aarhus C, Danimarca
- 70 80 90 00
- kundeservice@hifiklubben.dk
- hifiklubben.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Et super godt sted at handle ops på om…
Et super godt sted at handle ops på om kunden har købt det rigtige.

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Jeg købte den 02-01-26 et Samsung At skriv en helt forkert adresse er ikke en tastefejl.
Jeg købte den 02-01-26 et Samsung
TQ43Q7F 4K. Q
I HiFi klubben Horsens, Torvet 24, 8700 Horsens.
Jeg valgte hjemlevering og gav sælgeren, Michael, oplysninger om både min adresse, mit telefonnummer og min mailadresse.
Jeg fik besked fra Bring om, at de ville komme med mit fjernsyn
, men det viste sig, at sælgeren havde skrevet en forkert adresse og også havde lavet en stavefejl i min mailadresse. Det eneste rigtige var mit navn og til telefonnummer. Alle fejlene har afstedkommet, at jeg endnu ikke har fået mit fjernsyn leveret af Bring. Jeg har tre gange i dag ringet til Brings kundeservice og givet dem min korrekte adresse. I skrivende stund ved jeg ikke, hvornår Bring kommer med mit fjernsyn.
Jeg synes, det er utrolig dårligt, at en sælger ikke kan skrive min rigtige adresse og mailadresse.
Venlig hilsen
Merete Schwarz
8700 Horsens

God kvalitet til pengene
Nem opsætning og til en rimelig kvalitet.Jeg har modtaget en udstrakt service hos HiFi klubben.
Jeg har dog konstateret at jeg skal skrue meget højt op på min volumen på min forstærker,set i forhold til den Denon som jeg havde før,som tilsyneladende er defekt

God service!
God service!
Mit headset var gået i stykker grundet slid fra almen brug. Jeg fik et andet produkt med tilsvarende værdi.

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Hurtig levering og nem hjemmeside
Nemt at finde det man søger på hjemmesiden og hurtig levering. Kan anbefales.

Super oplevelse
Har flere gange handlet i butikken i Esbjerg, og har altid fået en perfekt service og vejledning. Da jeg denne gang ikke havde tid til at komme i butikken bestilte jeg et par earbuds via deres hjemmeside. Siden var let og intuitiv at anvende, og leveringstiden var som aftalt

Gode produkter og rimelige priser,
Gode produkter og rimelige priser,

Dårlig levering
HiFiklubben burde finde sig et ny fragtfirma. PostNord duer i hvert fald ikke. De påstod, at pakken var forsøgt leveret, men jeg havde ventet på dem hele dagen - også på tidpunkt, det påstod at have været her. Det kostede at en hel del ekstra besvær at få pakken hentet hjem.

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Som altid kvalitet i både produkter og…
Som altid kvalitet i både produkter og service...

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Fed højtaler, flink service.
Fed højtaler, flink customer service, men en uge var lidt lang tid at vente på at modtage.

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Super nemt at handle på nettet og…
Super nemt at handle på nettet og hurtig levering hen over julen

HiFi i Vejle
Jeg skulle bare købe en DAB radio og fik god betjening butikken i Vejle. Her var servicen som altid i top

Jeg er så skuffet
Jeg er så skuffet, har været forbi Åboulevarden et par gange, skulle have ny pladespiller som jeg har ønsket mig længe, det koster 2000 kr men var på tilbud til 1700 kr, resten af december fik jeg af vide, idag havde min mand tid til at køre mig, så nu skulle jeg endelig havde den hjem, men blev godt nok skuffet for den stod til 2000 kr, jeg er førtidspensionist og havde sparet sammen til den, jeg måtte gå skuffe ud uden pladespiller :-/

Risposta di HiFi Klubben Danmark
God hjemmeside let at finde produktet
God hjemmeside let at finde produktet. Hurtig levering.

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Danmarks Hifi- klub er stedet hvor du…
Danmarks Hifi- klub er stedet hvor du køber god lyd og får en eminent service af dedikerede medarbejdere....sådan

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Alt var som det skulle være!
Alt var som det skulle være!
Meget hurtigere end forventet afsendt (samme dag, mens der kun var lovet dagen efter da vi bestilte), super indpakning og gode opdateringer under hele forløbet selv på en lille bitte ordre.

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Pålidelig og hurtig ekspedition og…
Pålidelig og hurtig ekspedition og rigtig fin information pr. telefon.