Fantastisk god oplevelse med service. Handlede en Sonos sub mini hos butikken i Roskilde. Betalte online og fik at vide der var prismatch inden for 30 dage, hvis der kom et tilbud. Der kom ganske... Leggi di più
I en tid med AI og chatbotter har HiFi Klubben stadig kompetente og venlige medarbejdere, der kan hjælpe en over telefonen eller mail, hvis man har spørgsmål. Modsat alt for mange andre virksomheder,... Leggi di più
Træt af at bestille mandag kl. 12 og først tirsdag kl. 12 få besked om, at der er lavet en pakkelabel. Nu er det onsdag, og pakken er stadig hos HiFi Klubben, selvom alle varer stod som værende på... Leggi di più
God vejledning op til købet. Havde dog i kommentarfeltet til min bestilling skrevet levering tidligst om en uge pga. Flytning, men fik pakken dagen efter. Opfordring.. læs kommentar feltet ved bestill... Leggi di più
I HiFi Klubben finder du den højeste kvalitet inden for høretelefoner, streaming, Hi-Fi, TV og surroundsound. Vi ses i HiFi Klubben!
Europaplads 4, 8000, Aarhus C, Danimarca
- 70 80 90 00
- kundeservice@hifiklubben.dk
- hifiklubben.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Bedste kundeservice nogensinde
Bedste kundeservice nogensinde. Super hjælp med en reklamation, og kanon hjælp til ny vare. Jeg indleverede om fredagen, og allerede onsdag kunne jeg hente mit nye tv. Super hurtig og klasse service. Hi fi klubben Roskilde får mine allerbedste anbefalinger.

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Godt produkt til en god pris og acceptabel leveringstid. Meget tilfreds med produktet. Det lever op til teksten på webshoppen.

God kundeservice.
God kundeservice hjælp med at finde det rigtige produkt.

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Har handlet i HI FI Klubben flere gange…
Har handlet i HI FI Klubben flere gange og altid været godt tilfreds bare ikke denne gang er nød til at sende retur, nok fordi jeg ikke fik læst alt teksten.

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Virksomheden har god service men…
Virksomheden har god service og et godt udvalg, deres folk ved telefonen er professionelle og service minded. Men desværre så er det fragt firma de har til at levere ikke helt så gode. Modtog mail om at mit tv var på vej, var hjemme men de dukkede ikke op og jeg hørte ikke noget. Mailen sagde jeg skulle tage fat i samsung og hifiklubben, meb de ville ikke kendes ved noget og henviste mig til forhandleren. Heller ikke her kunne jeg få hjælp til hvor mit tv blev af andet end at jeg måtte vente lidt endnu, ja kan godt forstå at det ikke er dem og det er en ny leverancemetode for dem, men de har valgt at lave denne aftale. Der gik en uge mere før jeg fik mit tv og hvis jeg ikke havde tjekket tracking i den oprindelige mail så kunne jeg havde misset at de satte en ny dato på.

Risposta di HiFi Klubben Danmark
De lyver om hvorvidt deres varer er på…
De lyver om hvorvidt deres varer er på lager og bagefter skylder skylden på underleverandører uden at erkende at der er fejl hos dem selv
Deres levering gik helt galt og efterfølgende kommunikation er en høflig AI der snakker en efter munden, men intet man kan bruge til noget

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Ventet 1 time og så havde de ikke varen (der var næsten ingen i butikken)
Har lige brugt en time i HiFi-klubben på at vente på de tre kunder, foran os blive ekspederet. For så endeligt at blive betjent af en, der søger sig frem til de informationer vi selv kendte. Vi besluttede os alligevel for et fjernsyn, trods ligegyldig service. Og så havde de ikke fjernsynet alligevel.

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Takket adblock skal jeg aldrig ses…
Takket adblock skal jeg aldrig ses jeres reklamer igen 👍👍👍👍👍

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Ringer for support til forbindelse…
Ringer for support til forbindelse mellem app som i første omgang var svær at downloade og efterfølgende havde højtalere og app svært ved at kommunikere. Ved opkald får man at vide at man bare kan returnere højtalerne hvis man ikke kan finde ud af at bruge app læsning. Der er trods alt 5 personer der har forsøgt at løse dette. Til sidst fik vi da det løst. Jeg ville godt nok have en dårlig svar i munden hvis jeg havde leveret en sådan besked til en kunde der lige havde købt 3 højtalere og muligvis skulle købe yderligere.

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Så fin en betjening 👍 også da jeg havde…
Så fin en betjening 👍 også da jeg havde et par spørgsmål, var kundeservice utrolig hjælpsom.

Go-to-stedet for elektronik-indkøb
Go-to-stedet for elektronik-indkøb. Hjemmesiden er så informativ at den ikke efterlader nogle spørgsmål, og dialogen er altid super behagelig og proffessionel.

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Jeg havde bestilt et oulet produkt
Jeg havde bestilt et oulet produkt. Som Hi-Fi klubben så opgradere til et helt nyt. Fordi de selv begår en mikroskopisk fejl. Det er god kundeservice. Tak

Service i verdensklasse.
Service i verdensklasse.
Vi besøgte HIFI Klubben i Silkeborg, for køb og vejledning af forstærker og højtaler.
Vi fik en super service, og blev holdt i hånden hele vejen.
Der er længe siden vi har oplevet at der virkelig var den tid der skulle til, så vi følte os klædt på til at træffe vores beslutning.
Tak for det.
Vi forestiller os det bare er sådan når man handler i Hifi klubben, men kan i hvert tilfælde anbefale Silkeborg.

Manglende levering..
Manglende levering..
En investering i et fjernsyn på Black Friday som endnu ikke er leveret eller står til levering her d. 18/1-2026...
HIFI klubben er også stoppet med at svarer på mine mails. Tiltros for at der fortsat ikke er nogen form for afslutning på dette køb?
Pengene var de dog hurtigere end lynet til at få trukket... Det er ikke ligefrem den oplevelse man ønsker, når man investere i et nyt produkt.
At Bring i denne sag har haft indbrud på deres distributionscenter , kan HIFI ikke gøre for, men de kan i det mindste holde mig opdateret i denne sag.

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Har lige købt 2 x Era 300 af HiFi…
Har lige købt 2 x Era 300 af HiFi Klubben og hvor jeg også har købt alt det andet vedr. Sonos (Beam 2, Sub Mini, Era 100). Jeg er vildt imponeret. Era 300 sætter lige et ekstra lys i lagkagen i mit Sonos lydunivers. Super tilfreds og anbefaler både produktet og HiFi Klubben 100 %.

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Jeg ville have haft valgt GLS som fragt…
Jeg ville have haft valgt GLS som fragt firma, dette er ikke muligt.
Postnord har stadigt ikke leveret batteriet og laderen.
skrevet Torsdag d. 15 01 26 kl. 15 45

Risposta di HiFi Klubben Danmark
HiFi Klubben burde vide bedre – men efterlader kunden med et kendt problem og en ekstra regning
Jeg har købt et par Sennheiser Momentum 4 hos HiFi Klubben til brug til gaming, film og YouTube på PC.
Kort sagt: Headsettet fungerer fint på mobil – men har tydelige og veldokumenterede problemer med Bluetooth på Windows-PC (hak i lyden, ændret lydprofil, ustabil forbindelse). Efter omfattende fejlsøgning stod det klart, at den eneste stabile løsning er enten at bruge kabel – eller købe en ekstern Bluetooth-dongle.
Det betyder i praksis, at et “trådløst premium-headset” ikke kan bruges trådløst på PC uden ekstra udstyr til ca. 390 kr. – svarende til omkring 33 % oven i købsprisen.
Det i sig selv er frustrerende. Men det mest kritisable er håndteringen:
Den lokale butik kendte ikke til problemet og oplyste, at HiFi Klubben ikke sælger dongles, og at jeg selv måtte finde en løsning. Senere anbefalede kundeservice ganske vist en Sennheiser-dongle – men samtidig fik jeg svaret:
“Jeg har ikke hørt om, at det skulle være et almindeligt problem med netop disse hovedtelefoner.”
Det er svært at tage alvorligt, når man med få minutters søgning kan finde adskillige tråde på Microsofts supportforum og Reddit om præcis samme problem med Momentum 4 og Windows-PC.
Her er der flere problemer:
1. HiFi Klubben oplyser ikke i salgsannoncen, at PC-brug via Bluetooth kan kræve ekstra hardware.
2. Kunden står selv med fejlsøgning og merudgift.
3. Et kendt problem bliver bagatelliseret som “ikke almindeligt”.
4. Forhandleren, der profilerer sig som specialister og entusiaster, tager ikke reelt ansvar for helhedsoplevelsen.
Jeg forventer ærligt talt mere af HiFi Klubben end af en tilfældig elektronikbutik. Når man markedsfører sig på faglighed og rådgivning, bør man også være ærlig om begrænsninger – især når løsningen er et ekstra produkt, man selv sælger.
Headsettet er sikkert fint. Oplevelsen som kunde er det ikke.

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Fik ikke mine varer føre 49 dage sener.
Jeg har bestilt et større musik anlæg, plus noget tilbehører der til, dette blev gjort over fraktur og det blev betalt den 25 november. Da der var gået over et måned skrev jeg første gang for at hører omkring mine mangle varer. her skulle der gå indtil start januar før jeg fik nogle af de produkter jeg havde bestilt. dog manglet der nolge ophæng som de ikke havde sendt med. igen skulle jeg selv gøre noget før der sket noget, og de er endnu ikke kommet. - så efter min meningen, hvis man gerne vil have at en besværlige handel og en utrolige lang levering tid, så skal man handle hos Hifi klubben. Kan på ingen måde anbefale dem.