Fantastisk god oplevelse med service. Handlede en Sonos sub mini hos butikken i Roskilde. Betalte online og fik at vide der var prismatch inden for 30 dage, hvis der kom et tilbud. Der kom ganske... Leggi di più

I en tid med AI og chatbotter har HiFi Klubben stadig kompetente og venlige medarbejdere, der kan hjælpe en over telefonen eller mail, hvis man har spørgsmål. Modsat alt for mange andre virksomheder,... Leggi di più

Træt af at bestille mandag kl. 12 og først tirsdag kl. 12 få besked om, at der er lavet en pakkelabel. Nu er det onsdag, og pakken er stadig hos HiFi Klubben, selvom alle varer stod som værende på... Leggi di più

God vejledning op til købet. Havde dog i kommentarfeltet til min bestilling skrevet levering tidligst om en uge pga. Flytning, men fik pakken dagen efter. Opfordring.. læs kommentar feltet ved bestill... Leggi di più

1. Negozio di impianti Hi-fi
  2. Negozio di impianti audio domestici
  3. Negozio di televisioni

I HiFi Klubben finder du den højeste kvalitet inden for høretelefoner, streaming, Hi-Fi, TV og surroundsound. Vi ses i HiFi Klubben!

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Pålideligt og godt!

29 gennaio 2026

Hej Signe
Mange tak for det flotte review og de 5 stjerner, det sætter vi virkelig pris på!
Dejligt at høre, at du finder HiFi Klubben både god og pålidelig. Det er netop det, vi stiler efter.
Jeg håber, det hele spiller og at du får lyttet til en masse godt med dit nye grej🎵

Bedste kundeservice nogensinde

Bedste kundeservice nogensinde. Super hjælp med en reklamation, og kanon hjælp til ny vare. Jeg indleverede om fredagen, og allerede onsdag kunne jeg hente mit nye tv. Super hurtig og klasse service. Hi fi klubben Roskilde får mine allerbedste anbefalinger.

28 gennaio 2026

Hej Lisbeth
Dejligt at høre, at du har haft en super god oplevelse i butikken i Roskilde i forbindelse med din reklamationssag samt at det gik så hurtigt som det gjorde.
Jeg håber, det hele spiller og at dit nye TV bringer dig en masse gode stunder🎵

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Godt produkt til en god pris og acceptabel leveringstid. Meget tilfreds med produktet. Det lever op til teksten på webshoppen.

7 gennaio 2026

Hej Bjørn
Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse samt at levering gik så hurtigt, som det gjorde, og du er tilfreds med produktet. Præcis sådan skal det være!

God kundeservice.

God kundeservice hjælp med at finde det rigtige produkt.

23 gennaio 2026

Hej Karsten
Mange tak for det flotte review og de 4 stjerner, det sætter vi virkelig pris på!
Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice og fik god hjælp til at finde det helt rigtige produkt til dine behov.
Stine - HiFi Klubben

Har handlet i HI FI Klubben flere gange…

Har handlet i HI FI Klubben flere gange og altid været godt tilfreds bare ikke denne gang er nød til at sende retur, nok fordi jeg ikke fik læst alt teksten.

26 gennaio 2026

Hej Claus

Dejligt at høre fra en tilfreds "stamkunde", du er altid velkommen til at kontakte kundeservice eller kigge forbi en af vores butikker. Så hjælper vi gerne med at finde det helt rigtige grej, der passer til dine behov - det kræver heldigvis ingen ekstra læsning!

Jeg håber, det hele spiller og at vi ser dig igen enten online eller i en af de fysiske butikker🎵
Stine - HiFi Klubben

Virksomheden har god service men…

Virksomheden har god service og et godt udvalg, deres folk ved telefonen er professionelle og service minded. Men desværre så er det fragt firma de har til at levere ikke helt så gode. Modtog mail om at mit tv var på vej, var hjemme men de dukkede ikke op og jeg hørte ikke noget. Mailen sagde jeg skulle tage fat i samsung og hifiklubben, meb de ville ikke kendes ved noget og henviste mig til forhandleren. Heller ikke her kunne jeg få hjælp til hvor mit tv blev af andet end at jeg måtte vente lidt endnu, ja kan godt forstå at det ikke er dem og det er en ny leverancemetode for dem, men de har valgt at lave denne aftale. Der gik en uge mere før jeg fik mit tv og hvis jeg ikke havde tjekket tracking i den oprindelige mail så kunne jeg havde misset at de satte en ny dato på.

26 gennaio 2026

Hej Jakob

Mange tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse og dele din oplevelse med os - dertil vil jeg også takke dig for de fine ord om mine kollegaer i kundeservice.

Jeg kan godt forstå, at det var en udfordring at vente på dit tv uden at få de nødvendige opdateringer. Vi er opmærksomme på, at den nye leverancemetode har medført nogle uheldige situationer, og det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Vi arbejder på at forbedre vores systemer, så processen kan forbedres fremadrettet.

Jeg er glad for at høre, at dit TV er kommet godt frem trods udfordringerne og sætter pris på din forståelse.

Stine - HiFi Klubben

De lyver om hvorvidt deres varer er på…

De lyver om hvorvidt deres varer er på lager og bagefter skylder skylden på underleverandører uden at erkende at der er fejl hos dem selv
Deres levering gik helt galt og efterfølgende kommunikation er en høflig AI der snakker en efter munden, men intet man kan bruge til noget

29 dicembre 2025

Hej Finn

Mange tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse og dele din oplevelse med os.

Jeg har gennemgået sagen og kan se, at du har været i dialog med min kollega via mail. Så det er en helt almindelig medarbejder, der har svaret dig – vi bruger kun AI via chatten på hjemmesiden, ikke i den personlige mailkorrespondance.

Jeg kan samtidig se, at din pakke i mellemtiden er blevet leveret, efter de udfordringer der desværre opstod undervejs med forsendelsen.

I forhold til lager- og leveringsinformationen vil jeg gerne præcisere, at der ved køb af Samsung produkter tydeligt fremgår på produktsiden, at varen sælges og leveres direkte af Samsung. Det betyder, at leveringen sker fra deres lager, og de oplysninger vi giver, er baseret på de meldinger, vi modtager herfra.

Jeg beklager, at forløbet samlet set ikke har givet dig en god oplevelse. Din feedback er noteret og bliver taget med videre i vores arbejde med at forbedre forløbet.

Hurtig levering. Alt OK.

Hej Kent
Dejligt at høre, at levering gik så hurtigt, som det gjorde, samt at alt er OK.
Stine - HiFi Klubben

Ventet 1 time og så havde de ikke varen (der var næsten ingen i butikken)

Har lige brugt en time i HiFi-klubben på at vente på de tre kunder, foran os blive ekspederet. For så endeligt at blive betjent af en, der søger sig frem til de informationer vi selv kendte. Vi besluttede os alligevel for et fjernsyn, trods ligegyldig service. Og så havde de ikke fjernsynet alligevel.

24 gennaio 2026

Hej Carl

Mange tak for din feedback samt at du tog dig tid til at dele din oplevelse i en af vores fysiske butikker.

Ægerligt at høre, at dit besøg ikke levede op til forventningerne, særligt når ventetiden blev lang. I HiFi Klubben fokuserer vi på at give hver kunde god og grundig rådgivning, og det kan desværre betyde ventetid, når der er mange i butikken. Det er selvfølgelig ikke optimalt, når man ikke når i mål efterfølgende.

Lagerstatus kan variere fra butik til butik. Du er altid velkommen til at kontakte os på forhånd for at tjekke om en bestemt vare er på lager. Ellers kan vi altid bestille varer hjem til afhentning, hvis noget ikke er på lager i den givne butik.

Jeg tager din feedback med videre, så vi kan bruger den til at blive endnu bedre.
Stine - HiFi Klubben

Takket adblock skal jeg aldrig ses…

Takket adblock skal jeg aldrig ses jeres reklamer igen 👍👍👍👍👍

23 gennaio 2026

Hej :P

Tak for din feedback :)

Godt at høre, at teknologien virker som den skal – også selvom det i dette tilfælde er adblock.
Skulle du en dag få lyst til HiFi, musik eller rådgivning i stedet for reklamer, er du selvfølgelig altid velkommen hos os.

Stine - HiFi Klubben

Ringer for support til forbindelse…

Ringer for support til forbindelse mellem app som i første omgang var svær at downloade og efterfølgende havde højtalere og app svært ved at kommunikere. Ved opkald får man at vide at man bare kan returnere højtalerne hvis man ikke kan finde ud af at bruge app læsning. Der er trods alt 5 personer der har forsøgt at løse dette. Til sidst fik vi da det løst. Jeg ville godt nok have en dårlig svar i munden hvis jeg havde leveret en sådan besked til en kunde der lige havde købt 3 højtalere og muligvis skulle købe yderligere.

Hej Jeanette

Mange tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse og dele din oplevelse med os - selvom det er ærgerlig læsning.
Jeg vil derfor først og fremmest beklage den oplevelse, I har haft i forbindelse med jeres henvendelse til HiFi Klubben. Sådan skal det selvfølgelig ikke være.

Når det er sagt, er jeg glad for at høre, at I nu har fået det hele til at spille, og at jeres højttalere spiller.

Vi har taget din feedback med videre internt efter din henvendelse til kundeservice i vores arbejde på hele tiden at forbedre vores serviceniveau.

Stine - HiFi Klubben

Så fin en betjening 👍 også da jeg havde…

Så fin en betjening 👍 også da jeg havde et par spørgsmål, var kundeservice utrolig hjælpsom.

Hej Marit
Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service, vi står altid klar til at hjælpe med vejledning og svar på spørgsmål.
Jeg håber, det hele spiller og at du er tilfreds med dit nye grej🎵

Go-to-stedet for elektronik-indkøb

Go-to-stedet for elektronik-indkøb. Hjemmesiden er så informativ at den ikke efterlader nogle spørgsmål, og dialogen er altid super behagelig og proffessionel.

16 gennaio 2026

Hej Thomas
Dejligt at høre, at du er tilfreds med HiFi Klubbens hjemmeside og får svar på alle spørgsmål. Vores kollegaer i e-commerce arbejder hårdt for at gøre den så brugervenlig som muligt, så det er godt at det mærkes.
Jeg håber, det hele spiller og at du er tilfreds med dit nye grej🎵
Stine - HiFi Klubben

Jeg havde bestilt et oulet produkt

Jeg havde bestilt et oulet produkt. Som Hi-Fi klubben så opgradere til et helt nyt. Fordi de selv begår en mikroskopisk fejl. Det er god kundeservice. Tak

15 gennaio 2026

Hej Lars
Dejligt at høre, du er tilfreds med vores kundeservice og har haft en god oplevelse efter at have bestilt et produkt fra vores outlet.

Service i verdensklasse.

Service i verdensklasse.
Vi besøgte HIFI Klubben i Silkeborg, for køb og vejledning af forstærker og højtaler.
Vi fik en super service, og blev holdt i hånden hele vejen.
Der er længe siden vi har oplevet at der virkelig var den tid der skulle til, så vi følte os klædt på til at træffe vores beslutning.
Tak for det.
Vi forestiller os det bare er sådan når man handler i Hifi klubben, men kan i hvert tilfælde anbefale Silkeborg.

3 gennaio 2026

Hej Ole
Dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse i vores butik i Silkeborg med kyndig vejledning og uden hast. Præcis sådan skal det være!
Jeg håber, det hele spiller og at I fandt det helt rigtige setup til jeres behov🎵

Manglende levering..

Manglende levering..
En investering i et fjernsyn på Black Friday som endnu ikke er leveret eller står til levering her d. 18/1-2026...
HIFI klubben er også stoppet med at svarer på mine mails. Tiltros for at der fortsat ikke er nogen form for afslutning på dette køb?
Pengene var de dog hurtigere end lynet til at få trukket... Det er ikke ligefrem den oplevelse man ønsker, når man investere i et nyt produkt.
At Bring i denne sag har haft indbrud på deres distributionscenter , kan HIFI ikke gøre for, men de kan i det mindste holde mig opdateret i denne sag.

29 novembre 2025

Hej Anders

Mange tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse samt dele din oplevelse med os.

Vi har været i løbende dialog med dig for at finde en løsning, og vi har arbejdet tæt sammen med både Samsung og vores logistikteam for at få dette løst så hurtigt som muligt. Jeg beklager virkelig også, at forløbet er trukket ud og at der har været flere forviklinger med både tyveriet hos Bring og at varen har været i restordre. Vi har arbejdet for at finde den bedste løsning for dig.

Jeg kan godt forstå, at det er ærgerligt, når kommunikationen ikke har været helt opdateret, og det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Stine - HiFi Klubben

Har lige købt 2 x Era 300 af HiFi…

Har lige købt 2 x Era 300 af HiFi Klubben og hvor jeg også har købt alt det andet vedr. Sonos (Beam 2, Sub Mini, Era 100). Jeg er vildt imponeret. Era 300 sætter lige et ekstra lys i lagkagen i mit Sonos lydunivers. Super tilfreds og anbefaler både produktet og HiFi Klubben 100 %.

18 gennaio 2026

Hej Joshua
Dejligt at høre, Sonos Era 300 lever op til forveningerne og har gjort lydoplevelsen endnu bedre. Det er lige præcis, sådan det skal være. Vi står altid klar til at hjælpe, hvis du får brug for flere lys i lagkagen.
Jeg håber, det hele spiller og at du får lyttet til en masse godt med dine nye højtalere🎵
Stine - HiFi Klubben

Jeg ville have haft valgt GLS som fragt…

Jeg ville have haft valgt GLS som fragt firma, dette er ikke muligt.
Postnord har stadigt ikke leveret batteriet og laderen.
skrevet Torsdag d. 15 01 26 kl. 15 45

15 gennaio 2026

Hej Michael

Mange tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse og dele din feedback.

HiFi Klubben samarbejder med Postnord og Bring, så det er helt korrekt, at det desværre ikke er muligt at vælge levering med GLS.
Hvis der er udfordringer med en levering eller en pakke er forsinket, kan du altid kontakte os på kundeservice@hifiklubben.dk eller 70 80 90 00, så finder vi en løsning.

Jeg kan se, at din pakke i melletiden er blevet leveret. Jeg håber, den er kommet godt frem og du er glad for dit nye grej.

Stine - HiFi Klubben

HiFi Klubben burde vide bedre – men efterlader kunden med et kendt problem og en ekstra regning

Jeg har købt et par Sennheiser Momentum 4 hos HiFi Klubben til brug til gaming, film og YouTube på PC.

Kort sagt: Headsettet fungerer fint på mobil – men har tydelige og veldokumenterede problemer med Bluetooth på Windows-PC (hak i lyden, ændret lydprofil, ustabil forbindelse). Efter omfattende fejlsøgning stod det klart, at den eneste stabile løsning er enten at bruge kabel – eller købe en ekstern Bluetooth-dongle.

Det betyder i praksis, at et “trådløst premium-headset” ikke kan bruges trådløst på PC uden ekstra udstyr til ca. 390 kr. – svarende til omkring 33 % oven i købsprisen.

Det i sig selv er frustrerende. Men det mest kritisable er håndteringen:

Den lokale butik kendte ikke til problemet og oplyste, at HiFi Klubben ikke sælger dongles, og at jeg selv måtte finde en løsning. Senere anbefalede kundeservice ganske vist en Sennheiser-dongle – men samtidig fik jeg svaret:

“Jeg har ikke hørt om, at det skulle være et almindeligt problem med netop disse hovedtelefoner.”

Det er svært at tage alvorligt, når man med få minutters søgning kan finde adskillige tråde på Microsofts supportforum og Reddit om præcis samme problem med Momentum 4 og Windows-PC.

Her er der flere problemer:

1. HiFi Klubben oplyser ikke i salgsannoncen, at PC-brug via Bluetooth kan kræve ekstra hardware.

2. Kunden står selv med fejlsøgning og merudgift.

3. Et kendt problem bliver bagatelliseret som “ikke almindeligt”.

4. Forhandleren, der profilerer sig som specialister og entusiaster, tager ikke reelt ansvar for helhedsoplevelsen.

Jeg forventer ærligt talt mere af HiFi Klubben end af en tilfældig elektronikbutik. Når man markedsfører sig på faglighed og rådgivning, bør man også være ærlig om begrænsninger – især når løsningen er et ekstra produkt, man selv sælger.

Headsettet er sikkert fint. Oplevelsen som kunde er det ikke.

9 gennaio 2026

Hej Jens

Mange tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse og din feedback – det sætter vi pris på.

Jeg er ked af at høre, at dit forløb med Sennheiser Momentum ikke har levet op til forventningerne. Netop faglighed og kyndig vejledning er noget, vi prioriterer højt, og derfor tager vi også feedback som din seriøst, så vi løbende kan blive bedre.

Jeg kan se i sagen, at vi har været i dialog med dig og har forsøgt at hjælpe med de muligheder, der var til rådighed. Den Sennheiser-dongle, du henviser til, er et forholdsvis nyt produkt i vores sortiment, og det forklarer de forskellige meldinger, du har fået fra henholdsvis butik og kundeservice. Med et bredt sortiment og mange anvendelsesscenarier opstår viden om eventuelle udfordringer typisk gennem erfaring og feedback fra kunder.

Det betyder naturligvis ikke, at din oplevelse skal bagatelliseres – tværtimod. Derfor skal du igen have tak fordi du deler din oplevelse, den tager vi med i vores videre arbejde for kontinuerligt at forbedre vores serviceniveau.

Du ønskes en dejlig dag ✨
Stine - HiFi Klubben

Fik ikke mine varer føre 49 dage sener.

Jeg har bestilt et større musik anlæg, plus noget tilbehører der til, dette blev gjort over fraktur og det blev betalt den 25 november. Da der var gået over et måned skrev jeg første gang for at hører omkring mine mangle varer. her skulle der gå indtil start januar før jeg fik nogle af de produkter jeg havde bestilt. dog manglet der nolge ophæng som de ikke havde sendt med. igen skulle jeg selv gøre noget før der sket noget, og de er endnu ikke kommet. - så efter min meningen, hvis man gerne vil have at en besværlige handel og en utrolige lang levering tid, så skal man handle hos Hifi klubben. Kan på ingen måde anbefale dem.

25 novembre 2025

Hej Stefan

Mange tak for din anmeldelse og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Jeg beklager virkelig leveringstiden i forbindelse med din ordre. Dette er langt fra standarden - især med leveringen af højtalere, der plejer at forløbe glat. Din situation ser desværre ud til at være en undtagelse. Jeg har derfor bedt om dit ordrenummer via Trustpilot, så jeg kan tage forløbet med videre.

Du skal have tak for din feedback, som vi kan bruge til at forbedre processerne og yde endnu bedre service fremadrettet.