Fantastisk god oplevelse med service. Handlede en Sonos sub mini hos butikken i Roskilde. Betalte online og fik at vide der var prismatch inden for 30 dage, hvis der kom et tilbud. Der kom ganske... Leggi di più
I en tid med AI og chatbotter har HiFi Klubben stadig kompetente og venlige medarbejdere, der kan hjælpe en over telefonen eller mail, hvis man har spørgsmål. Modsat alt for mange andre virksomheder,... Leggi di più
Hurtig levering, fair pris.Oberon 9, spiller rigtigt fint all over, kræver ca 25 timers indspilnings tid, men klarer så også alt fra rock over jazz til klassisk. Lyd er jo en personlig opfattelse, men... Leggi di più
Træt af at bestille mandag kl. 12 og først tirsdag kl. 12 få besked om, at der er lavet en pakkelabel. Nu er det onsdag, og pakken er stadig hos HiFi Klubben, selvom alle varer stod som værende på... Leggi di più
I HiFi Klubben finder du den højeste kvalitet inden for høretelefoner, streaming, Hi-Fi, TV og surroundsound. Vi ses i HiFi Klubben!
Europaplads 4, 8000, Aarhus C, Danimarca
- 70 80 90 00
- kundeservice@hifiklubben.dk
- hifiklubben.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Jeg er meget glad for mit nye headset…
Jeg er meget glad for mit nye headset Sony WH 1000xm5. De har en super fin lyd og nemme at tilslutte første gang. Og levering af vare fra dag til dag! God hjemmeside. Og ekstra garanti periode som medlem af Hifi klubben. Meget tilfreds kunde

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Top service i Vejle afdelingen.
Jeg har nu for 3. Gang købt Hi-Fi hos Thomas i Vejle afdelingen og er super tilfreds. Der bliver altid fundet en god løsning, på det man ønsker sig 👍
Man kan altid kontakte ham for råd og vejledning efterfølgende. Det spiller bare 😀

Perfekt handel
Som altid, nem og overskuelig hjemmeside med fordele og ulemper ved produktet.
God opdatering om track’n trace og hurtig levering. Anbefales klart 👍

Fantastisk hurtig levering
Fantastisk hurtig levering. Prisen kun er ikke ændres på da det var et nyt produkt

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Dejligt nemt at bestille online og…
Dejligt nemt at bestille online og hurtig levering

Bestilt produkt og modtaget hurtigt
Bestilt produkt og modtaget hurtigt

Hurtig levering
Fra jeg bestilte min BLUESOUND NODE ICON gik der to dage, så spillede det hjemme.

Hurtig levering
Hurtig levering, genial service ! Vidunderlig pladespiller !

Risposta di HiFi Klubben Danmark
jeg har ikke modtaget varen endnu…
jeg har ikke modtaget varen endnu selvom jeg bestilte dem onsdag den fjerde. Jeg ringede til forretningen fredag for at høre om Den var afsendt.

Risposta di HiFi Klubben Danmark
God vejledning til at vælge TV model
God vejledning til at vælge TV model. Leveringstiden var dog lidt lang, synes vi. Chaufføren bar fjernsynet helt ind og var meget hjælpsom og behagelig.
Nu er vi ved at blive lidt fortrolig med apparatet, men det tager tid med det nye, da det gamle var 9 år gl.

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Jeg købte en Sonos Beam G2 Black og…
Jeg købte en Sonos Beam G2 Black og BEAM WALL MOUNT BLACK super produkter og passede til mine behov. alt forløb som det skulle, og en super service med rådgivning og jeg fik tilbudt de fik sendt den til Randers butikken, det sparede mig også for fragten.

Risposta di HiFi Klubben Danmark
En rigtig dejlig forretning med god…
En rigtig dejlig forretning med god service. Jeg håber bare at mit tilbud ang. vouche fra januars køb snart dukker op til rådighed.

Uklar leveringsinformation
Websitet sagde levering indenfor 4-6 hverdage. Varen blev først leveret efter 12 dage uden jeg proaktivt blev informeret om forsinkelse eller leveringstid. Først efter 3. henvendelse lykkedes det mig at få besked. Hifiklubben oplyste heller ikke transportør og forsendelsesnummer før jeg selv henvendte mig.

Lang pakketid
Det tog lang tid at pakke, men rimelig hurtigt at levere. Lidt mere info undervejs i processen ville være fint.

Hej Hillerød
Hej Hillerød. Har lige købt en ny pickup hos jeg .tak for en god vejledning og tak for at i altid er høflig og smilende. Man føler sig altid velkommen selvom om man ikke køber noget .og blive ved med at holde arrangementer omkring vinyl og pladespiller. Det er altid fedt at høre om alt den viden i har. Tusind tak

Nem bestilling og sikker levering
Nem bestilling og sikker levering