Fantastisk god oplevelse med service. Handlede en Sonos sub mini hos butikken i Roskilde. Betalte online og fik at vide der var prismatch inden for 30 dage, hvis der kom et tilbud. Der kom ganske... Leggi di più
I en tid med AI og chatbotter har HiFi Klubben stadig kompetente og venlige medarbejdere, der kan hjælpe en over telefonen eller mail, hvis man har spørgsmål. Modsat alt for mange andre virksomheder,... Leggi di più
Træt af at bestille mandag kl. 12 og først tirsdag kl. 12 få besked om, at der er lavet en pakkelabel. Nu er det onsdag, og pakken er stadig hos HiFi Klubben, selvom alle varer stod som værende på... Leggi di più
I HiFi Klubben finder du den højeste kvalitet inden for høretelefoner, streaming, Hi-Fi, TV og surroundsound. Vi ses i HiFi Klubben!
Europaplads 4, 8000, Aarhus C, Danimarca
- 70 80 90 00
- kundeservice@hifiklubben.dk
- hifiklubben.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Hurtig levering, god kvalitet.
God beskrivelse af produktet, hurtig levering.
Købte en centerhøjttaler til surround, den lever til fulde op til mine forventninger. Den blev endda hurtigere afsendt end lovet.

Helt perfekt købsoplevelse
En fantastisk online kundeservice fra Emil. Han gav en meget detaljeret gennemgang med billeder af, hvad jeg skulle bruge for at kunne tilslutte en CD-afspiller til mine aldrende SONOS-højttalere.
Jeg købte de anbefalede produkter, som ankom efter et par dage, og de virker perfekt.

Risposta di HiFi Klubben Danmark
vi skulle opgradere vores musikanlæg
vi skulle opgradere vores musikanlæg, og Hi-fi klubben i vejle er stedet for den bedste service, vi kom der to gange inden vi havde besluttet os, men vi blev mødt med lige stor begejstring, og da jeg havde lidt udfordringer med opsætning, ringede jeg til dem, og dagen efter stod der en skøn und mand ved min dør, klar til at hjælpe, det var en fornøjelse, tak for det.

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Super produkt virker perfekt og har en…
Super produkt virker perfekt og har en skøn lydkvalitet .

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Som altid hurtig levering og god…
Som altid hurtig levering og god service efter salget

problem med deres fragtfirma
HiFi Klubben får 3 stjerner af mig, da man skal betale for fragt på 500kr. af mit SONY 77” QD OLED TV+ de lovede at ringe fra deres fragtmand 30 min. før levering, men det fik de ikke gjort!!! HiFi klubben skulle ellers have haft en stjerne, men de får 2 ekstra stjerner, som tak for at de lover mig alle fragt penge på 500kr. retur + gavekort

No nonsens
Hurtig levering, fair pris.Oberon 9, spiller rigtigt fint all over, kræver ca 25 timers indspilnings tid, men klarer så også alt fra rock over jazz til klassisk. Lyd er jo en personlig opfattelse, men syntes faktisk, de er værdige afløsere for Trapez xi fra F3, bruger dem sammen med en audiolab 7000a, fin kombination😃

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Købte en NAD 3030 og det hele spiller…
Købte en NAD 3030 og det hele spiller bare. Fantastisk lyd, streaming, pladespiller indgang. m.m. Kan varmt anbefales! :)
ordre nr: 407ANDANDW597027

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Bedste og mest venlige vejledning på…
Bedste og mest venlige vejledning på Åboulevarden i København, hvor jeg skulle vælge mine nye højtalere.

Jeg købt en microfon
Jeg købt en microfon hos hifiklubben, til at brug i forbindelse med at opload dirac live til min powernode n330, wowww! Hvad en forskel! Lyden er 10 gamg bedre nu!

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Jeg har en subwoofer fra B&W (asw750)…
Jeg har en subwoofer fra B&W (asw750) hvor woofer har sluppet i limningen. Ny woofer kan heldigvis skaffes men man skal betale up front trods der er flere måneders leveringstid. Det er sgu ringe service efter min mening!

Kvalitet
Det var en handel hvor man får den kvalitet man regner med for det gør man i HIFI klubben

Suveræne varer
Suveræne varer. Dog dårlige leverings muligheder og arrogante salgsassistenter i fysik butik.

Risposta di HiFi Klubben Danmark
God service,og rigtig gode varer til en…
God service,og rigtig gode varer til en fin pris