I en tid med AI og chatbotter har HiFi Klubben stadig kompetente og venlige medarbejdere, der kan hjælpe en over telefonen eller mail, hvis man har spørgsmål. Modsat alt for mange andre virksomheder,... Leggi di più
God vejledning op til købet. Havde dog i kommentarfeltet til min bestilling skrevet levering tidligst om en uge pga. Flytning, men fik pakken dagen efter. Opfordring.. læs kommentar feltet ved bestill... Leggi di più
En af de bedste kundeservice oplevelser jeg har haft i lang tid. Købte et par Jabra høretelefoner som desværre gik i stykker efter 1,5 år. Fik dem byttet på garanti uden nogen klager og med en masse r... Leggi di più
Hurtig levering, fair pris.Oberon 9, spiller rigtigt fint all over, kræver ca 25 timers indspilnings tid, men klarer så også alt fra rock over jazz til klassisk. Lyd er jo en personlig opfattelse, men... Leggi di più
I HiFi Klubben finder du den højeste kvalitet inden for høretelefoner, streaming, Hi-Fi, TV og surroundsound. Vi ses i HiFi Klubben!
Europaplads 4, 8000, Aarhus C, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Købt nyt TV.
Super behandling i butikken i Vejle
Professionel rådgivning.

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Havde købt en sort Marantz forstærker i Næstved. Den faldt absolut ikke i den feminine del af husstandens smag. Dagen efter blev den taget retur i Slagelse (det flaskede sig lige sådan ift arbejde) og en ny i sølv blev bestilt til levering med PostNord. Blot få timer efter kom besked om, at den var afsendt.
Tak Hifi-Klubben for en helt igennem god oplevelse.

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Hurtigt og præcist til den rigtige pris.

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Man var ikke interesseret at sælge de købte højttalerne fra butikken men hellere noget dyrere, så det blev en kedelig nethandel

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Meget hurtigt levering. Og meget professionelt vejledning

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Jeg har haft gode oplevelser med at handle hos HiFi klubben. Nem bestilling og hurtig levering. Jeg skrev til kundeservice, efter jeg havde købt varen, fordi varen skal gives som gave halvanden måned efter købet. Jeg ville sikre mig, at varen kan byttes og det er ikke et problem. Det synes jeg er god kundeservice. Jeg kan varmt anbefale HiFi Klubben.

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Køb af højttalere på Amagerbrogade.
God oplevelse. Super vejledning af personale. Klart et besøg værd.

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Jeg plejer simpelthen at være så glad for hi-fi klubben, og derfor forventede jeg et kvalitetsprodukt som matcher kriterierne når jeg køber herfra. Jeg har inden købet slået op at mit Samsung TV går med VESA standard og køber derfor en Bülow TV stander til mit 50” TV, fra hifiklubben: Standeren kommer med hjul som IKKE kan klikkes på (er det mon virkelig meningen de bare skal sidde løst under pladen, det er jo for dumt). Jeg er endt med at montere IKEA-hjul på, men med de bittesmå skruer der fulgte med originalhjulene, fordi finerpladen er meget sart! Værktøj kommer i sort, så når man har købt standeren i hvid kommer der smuds over det hele. Vejledningen er heller ikke ligefrem til at råbe hurra for. Og endeligt er der ikke de rigtige skruer med til de to nederste huller i mit Samsung TV… så nu skal jeg på jagt efter det… spændt på om mit TV overhovedet kommer op på denne stander. 3000kr lige ud af vinduet :(((( øv!

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Bedste pris på markedet og med ekstra 1 års garanti. Leveringen som ønsket - Det kan ikke gøres bedre :-)

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Oplevelse? Nu var det ikke for underholdningens skyld at jeg foretog et køb hos hifiklubben.
Men jo, en fin lille højtaler Marshall Stanton, det spiller bare og er en god oplevelse

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Det har været en god oplevelse .. jeg har manglet højtalerne et stykke tid .. det var hurtig og nem levering..

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Jeg har typisk tillid til Hi-Fi klubben og er glad for at jeg kunne købe min Mini-Marshall gennem dem.

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Bestilte kabler til SONOS d. 4. marts. Den 6. marts fik jeg mail om jeg kunne forvente levering d. 19. marts. Den 13. marts blev den forventede leveringsdato endnu engang bekræftet til d. 19. marts. Så fik jeg d. 17. marts besked om at jeg kunne forvente levering d. 27. marts. Og til sidst fik jeg d. 20, marts mail om at varen ikke kan leveres alligevel og at der ikke er noget alternativ. Det er fint med opdateringer, men at det tager 16 dage at konstatere man ikke levere, er noget sjusk.

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Mine høretelefoner var gået i stykker, og garantien udløbet, så måtte købe nogen nye! Det er åbenbart ikke så nemt når man har en iPhone! Det er noget med Codec, iPhone eller Android, hvor iphone er lidt mere begrænset. Jeg købte så nogen nye, af samme mærke som mine gamle, men men en 2 generationer nyere model. Da jeg begynder at lytte på dem skratter de ret meget, som om de nærmest er sprunget, så tager tilbage til Hi-fi klubben i Tåstrup og fortæller om det, og uden problemer får jeg nogen andre, jeg vælger så at købe nogen der er en del dyrere, men problemet er det samme, og det står faktisk på 4 gange, hvor jeg alle 4 gange har fået verdensklasse service og rådgivning af de to gutter der står derude, Alexander og Mark! 👌🏼 virkelige nogen gode drenge, tålmodige, forstående og lyttende! Og hvis jeg kunne give 5 stjerner til dem hver, havde jeg gjort det! Nu har jeg så endelig fundet de perfekte høretelefoner for mig!

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Fantastisk kundeservice i butikken i Aalborg City Syd. På trods af fejlkøb (min egen fejl), var servicen lige så god ved tilbagelevering af varen, som da jeg hentede varen. Fik pengene tilbage uden nogen form for besvær.

Risposta di HiFi Klubben Danmark
Giver aldrig feedback på en handel - MEN det her er en undtagelse- midi anlæg med et navn som denon skal man have forventninger til men de små argon højtalere håbede jeg på de var ok og ikke mere så her blev jeg overrasket- der burde ikke være den lyd i de små kasser kan absolut anbefales

Risposta di HiFi Klubben Danmark
God beskrivelse af produktet, hurtig levering.
Købte en centerhøjttaler til surround, den lever til fulde op til mine forventninger. Den blev endda hurtigere afsendt end lovet.

Risposta di HiFi Klubben Danmark
En fantastisk online kundeservice fra Emil. Han gav en meget detaljeret gennemgang med billeder af, hvad jeg skulle bruge for at kunne tilslutte en CD-afspiller til mine aldrende SONOS-højttalere.
Jeg købte de anbefalede produkter, som ankom efter et par dage, og de virker perfekt.