I en tid med AI og chatbotter har HiFi Klubben stadig kompetente og venlige medarbejdere, der kan hjælpe en over telefonen eller mail, hvis man har spørgsmål. Modsat alt for mange andre virksomheder,... Leggi di più

Bestilte en Denon forstærker hos wifi klubben Hjørring onsdag d 6/5 2026, modtog den allerede fredag d 8/5 2026, af en sød pakkepost 👍 Min forstærker af sat til og jeg kan kun sige" den spill... Leggi di più

Træt af at bestille mandag kl. 12 og først tirsdag kl. 12 få besked om, at der er lavet en pakkelabel. Nu er det onsdag, og pakken er stadig hos HiFi Klubben, selvom alle varer stod som værende på... Leggi di più

Hurtig levering bestilte onsdag og fik vare fredag ogdet ee hurtigt skulle helt til Bornholm og blev virklig glad for min pladespiller

1. Negozio di impianti Hi-fi
  2. Negozio di impianti audio domestici
  3. Negozio di televisioni

I HiFi Klubben finder du den højeste kvalitet inden for høretelefoner, streaming, Hi-Fi, TV og surroundsound. Vi ses i HiFi Klubben!

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Pris Produkt Leveringsservice NAD

Hej Spøttrup
Mange tak for det flotte review og de 5 stjerner, det sætter vi virkelig pris på!
Dejligt at høre, at både pris, produkt og levering spiller.
Jeg håber, du får stor glæde af dit nye NAD produkt og får lyttet til en masse godt🎵

Rigtigt godt tilbud.

Husk at tjekke outlet priser, skide godt tilbud og hurtig levering.

22 aprile 2026

Hej Johnny
Dejligt at høre, at du har gjort et godt kup i vores outlet og leveringen var i top.
Jeg håber, det hele spiller og at du får lyttet til en masse godt med dit nye grej🎵

Utrolig hurtig levering!

Utrolig hurtig levering!
Og når jeg er logget ind, ligger min kvittering digitalt.

Hej Kris
Dejligt at høre, at det hele bare fungerer. Både hurtig levering og overblik over dine køb.
Janick - HiFi Klubben

Som altid en god oplevelse i Klubben

Som altid en god oplevelse at handle hos HiFi Klubben. Produkterne beskrives godt på hjemmesiden, leveringstiden er god og man kan altid ringe eller dukke op i butikken, hvis der er spørgsmål.

Hej Jonas
Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen rundt. Både med hjemmesiden, levering og muligheden for at få personlig rådgivning online eller i butik. Det er netop den kombination, vi hos HiFi Klubben arbejder for at levere hver dag.

God og hurtig oplevelse.

Hej Bjarke
Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse og leveringen gik så hurtigt som det gjorde.

Dyrt og dårligt.

Dyrt og dårligt.

Jeg har to gange købt trådløse høretelefoner i Hifi klubben. Første gang et sæt Jabra Elite 8, og anden gang Soundscape Liberty Plus. Begge gange har varen været defekt, med sus i en eller begge høretelefoner, ekstremt ringe forbindelse, og ikke-fungerende ANC. Jeg har for travlt i min hverdag til at jeg gider gå ned og bede jer om at gøre jeres arbejde, jeg vil hellere bare købe et produkt der virker. Jeg handler ikke hos jer mere, og jeg vil anbefale dem jeg kender at holde sig væk fra jer.

I er elektronik-verdenens svar på Lagkagehuset. Man får ikke et ordentligt produkt, prisen er tosset, men man kan i det mindste lege fin på den.

12 febbraio 2026

Hej Frederik,

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er rigtig ked af at høre, at du har haft dårlige oplevelser med dine høretelefoner – det er frustrerende, når produkter ikke lever op til forventningerne eller ikke fungerer som de skal.

Når det er sagt, vil vi gerne understrege, at fejl kan forekomme på elektronik uanset mærke, og netop derfor står vi klar til at hjælpe, hvis noget ikke fungerer. Ud fra din beskrivelse lyder det som noget, der i begge tilfælde burde håndteres som en ombytning eller refundering, som ikke tager lang tid i en af vores butikker. Så kan du hurtigt komme videre med et produkt, der fungerer som det skal.

Jeg vil også lige nævne, at Soundscape Liberty Plus ikke er et produkt, vi fører hos HiFi Klubben, så jeg vil anbefale, at du tager fat i den forhandler, hvor de er købt, så du kan får den rette hjælp med dem.

Hvis du har en travl hverdag og ikke har mulighed for at besøge en butik, tilbyder vi også en nem løsning, hvor du kan oprette en reklamationssag online og sende produktet via en pakkeshop. Du kan kontakte os på kundeservice@hifiklubben.dk eller 70809000
, så hjælper vi dig hurtigt videre.

Vi vil meget gerne have muligheden for at rette op på din oplevelse, men det kræver, at vi får chancen for at hjælpe og finde en god løsning sammen med dig.

Jeg er ked af, hvis du føler, at vi har trådt dig over tæerne – det er bestemt ikke vores intention.

Du ønskes en god dag✨

Super kundeservice

Super kundeservice
Kommer ind med ide om et tv vægbeslag, men vælger at istedet spørge og få rådgivning - pludselig står man med en markant bedre vare i forhold til det man troede det skulle være. Kan varmt anbefale den ekspertise der er at finde i HiFi Odense et sted jeg gerne kommer igen

22 aprile 2026

Hej Kenneth
Dejligt at høre, at rådgivningen i butikken i Odense gjorde en forskel, og at du endte med en endnu bedre løsning, end du havde forestillet dig. Vi giver rosen videre til butikken!
Jeg håber, at det hele spiller perfekt derhjemme🎵
Janick - HiFi Klubben

Service, der er værd at betale ekstra for!

Servicen er helt igennem i top!
Meget kompetente og venlige mennesker som jeg har haft kontakt med :)

Hej Lasse

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os virkelig meget at høre, at du oplever vores service som noget, der er værd at betale ekstra for – det er lige præcis den oplevelse, vi gerne vil give. Vi sætter en stor ære i at være både kompetente og imødekommende, så det betyder meget for os, at det skinner igennem.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og du er altid meget velkommen igen!

B&W er godt men dyrt...

B&W er godt men dyrt...
Fede in-ear head phones der demonstrer luksus ved første øjekast og leverer noget, der minder om hifi. Prisen kan man altid diskutere men de er lysår bedre end Apple Pro Airpods 3 og andre alternativer. Klart de bedste in ear headphones, som jeg har testet. De kan være lidt svære at placere i øret, men når de sidder der, så spiller det altså. Tung bas er der ikke, men detalje rigdom og skarpt stereo perspektiv sidder lige i skabet. Den daglige brug er simpel - og meget simple at forbinde til de respektive devices. Vi skal nok blive gode venner.

Hej Peter

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Det er en fornøjelse at læse din beskrivelse – du rammer virkelig godt essensen af B&W: lækkert design, høj byggekvalitet og en lyd, hvor detaljer og stereo står knivskarpt. Og ja, prisen kan altid diskuteres, men det er fedt at høre, at du oplever, at kvaliteten følger med. Og at du er glad for dit køb.

God pointe også omkring pasformen – det kan kræve lidt tilvænning at få dem helt rigtigt på plads, men som du selv skriver, så belønnes man med en rigtig god lydoplevelse, når de sidder korrekt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Kristian - HiFi Klubben

Gode konkurrencedygtige priser i forhold til kvalitet

Havde brug for en streamer til en god pris og her var en Bluesound Nano et godt køb, fordi jeg havde brug for en streamer, som kan fungere som transport til en god DAC.Leveringen gik som smurt og jeg modtog min vare den næste dag, efter bestillingen var afgivet.

18 aprile 2026

Hej Linn

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du fandt en løsning, der passede til dit behov – og at din Bluesound NODE Nano fungerer godt som transport til din DAC.
Dejligt også at høre, at leveringen levede op til forventningerne – vi ved, hvor vigtigt det er, når man glæder sig til nyt grej.

Tak fordi du handlede hos os og tog dig tid til at dele din oplevelse. Du er altid meget velkommen igen!

Hurtig ekspedition.

14 aprile 2026

Hej Esben
Dejligt at høre, at det hele gik hurtigt og som det skulle.
Janick - HiFi Klubben

Meget tilfreds med oplevelse af min nye…

Meget tilfreds med oplevelse af min nye Lyngdorf forstærker 😃

5 marzo 2026

Hej Troels
Dejligt at høre, at du er glad for din nye Lyngdorf forstærker.
Den er også noget helt særligt!
Jeg håber, du får lyttet til en masse godt og det hele spiller🎵

Købt nyt TV.

Købt nyt TV.
Super behandling i butikken i Vejle
Professionel rådgivning.

2 marzo 2026

Hej Jan
Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i Vejle med kyndig vejledning. Præcis sådan skal det være!
Jeg håber, det hele spiller og at du får mange fede filmoplevelser på dit nye TV🎵

Fantastisk service

Super fantastiske og hjælpsomme

31 marzo 2026

Hej Heidi
Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice og følt dig godt hjulpet. Vi gør altid vores bedste for at give vores kunder en god oplevelse, så det er dejligt, at det kan mærkes.

Virkelig god kundeservice

Havde købt en sort Marantz forstærker i Næstved. Den faldt absolut ikke i den feminine del af husstandens smag. Dagen efter blev den taget retur i Slagelse (det flaskede sig lige sådan ift arbejde) og en ny i sølv blev bestilt til levering med PostNord. Blot få timer efter kom besked om, at den var afsendt.

Tak Hifi-Klubben for en helt igennem god oplevelse.

10 aprile 2026

Hej Per
Dejligt at høre, at ombytningen og leveringen gik hurtigt og nemt på tværs af vores butikker. Lige sådan det skal være! Vi ved, at både lyd og design skal passe ind derhjemme.
Jeg håber, det hele spiller og at i får lyttet til en masse godt på din nye Marantz forstærker🎵

Hurtig og nem ekspedition

Hurtigt og præcist til den rigtige pris.

21 marzo 2026

Hej Steen
Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse samt at levering gik så hurtigt, som det gjorde, og prisen var helt rigtig.
Janick - HiFi Klubben

Man var ikke interesseret at sælge de…

Man var ikke interesseret at sælge de købte højttalerne fra butikken men hellere noget dyrere, så det blev en kedelig nethandel

18 marzo 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse – og for at dele din oplevelse med os.

Det lyder som en ærgerlig og kedelig oplevelse, og det beklager vi.
Det er bestemt ikke normal praksis i vores butikker, så din oplevelse er noget, vi tager alvorligt.

Jeg ved ikke præcis, hvad der er foregået i butikken, men du er meget velkommen til at dele din oplevelse med vores kundeservice på kundeservice@hifiklubben.dk
Så vi kan dykke nærmere ned i sagen og se, hvordan det kan håndteres bedst muligt.

Jeg håber samtidig, at produktet lever op til dine forventninger, og at du er tilfreds med leveringen fra vores webshop. Du må endelige sige til, hvis der er noget, vi kan hjælpe med.

Du ønskes en god dag ✨

Meget hurtigt levering

Meget hurtigt levering. Og meget professionelt vejledning

1 aprile 2026

Hej Ronald
Dejligt at høre, at du oplevede hurtig levering og professionel rådgivning. Det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give.
Jeg håber, det hele spiller og at du får lyttet til en masse godt på dit nye grej🎵

Jeg har gode oplevelser

Jeg har haft gode oplevelser med at handle hos HiFi klubben. Nem bestilling og hurtig levering. Jeg skrev til kundeservice, efter jeg havde købt varen, fordi varen skal gives som gave halvanden måned efter købet. Jeg ville sikre mig, at varen kan byttes og det er ikke et problem. Det synes jeg er god kundeservice. Jeg kan varmt anbefale HiFi Klubben.

3 aprile 2026

Hej Bente
Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både bestilling, levering og kontakten med vores kundeservice. Vi gør os umage for at være fleksible, især når det gælder gaver, så det er dejligt at høre, at det blev en god oplevelse for dig.
Jeg håber, at gaven falder i god jord hos den heldige modtager!🎵

God handel.

Køb af højttalere på Amagerbrogade.
God oplevelse. Super vejledning af personale. Klart et besøg værd.

27 marzo 2026

Hej Mogens
Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i butikken på Amager, da du skulle finde dit nye udstyr.
Jeg håber, det hele spiller og at du får lyttet til en masse godt på dine nye højtalere🎵