Valutata 5 stelle su 5

Top service De urn was helaas onderweg kapot gegaan maar dit werd meteen geregeld. We hebben een nieuw urntje mogen ontvangen. Super service!!

Valutata 5 stelle su 5

Er waren twee urnen voor as van mijn vader en moeder tijdelijk niet leverbaar. Na enige tijd kreeg ik bericht dat ze binnen waren en kon ik ze op locatie komen bekijken. De twee prachtige urnen a... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Vivaio e articoli per il giardino

Scritti dall'azienda

Hemelwinkel biedt unieke, hoogwaardige urnen met zorg vervaardigd. Kies een urn die perfect past bij de herinnering aan uw dierbare.

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Eind goed al goed

Ik had een ashanger in de vorm van een hartje besteld. En het was helaas kapot aangekomen. Mijn dochtertje verdrietig. Dus heb ik een email gestuurd. En kreeg nog dezelfde avond antwoord, dat ze kosteloos een nieuwe zouden sturen. Zonder dat ik de kapotte hanger terug hoefde te sturen. De zelfde avond kreeg ik mail plus tracking code, dat het verstuurd zou worden. En de andere dag had ik de hanger in huis, ik blij en vooral mijn dochtertje blij. De sevice is ontzettend goed, en via het email verkeer kan je merken dat het vriendelijke mensen zijn, die met je meedenken. Dit bedrijf denkt met je mee.

10 aprile 2026

11 aprile 2026

Zéker een aanrader!

Zéker een aanrader!
Wat een fijne service!
En prachtige producten tegen een fijne prijs.
Ik werd ontzettend goed geholpen, vooral het contact via WhatsApp met Wessel was erg prettig; er werd actief met me meegedacht en geen vraag was te veel!
De persoonlijke aanpak maakt echt het verschil, je merkt aan alles dat Wessel echt hart voor de klant heeft.

4 aprile 2026

Hele goeie ervaring

Hele goeie ervaring. Had voor mijn dochter een ketting besteld helaas was deze op een manier defect, zelfde dag/dag erna reactie en vervanging zonder extra kosten.met extra check zodat die goed was.

14 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Twee urnen voor as van mijn ouders

Er waren twee urnen voor as van mijn vader en moeder tijdelijk niet leverbaar.
Na enige tijd kreeg ik bericht dat ze binnen waren en kon ik ze op locatie komen bekijken. De twee prachtige urnen aangeschaft.
Ze zijn mooi en passend tussen andere herinneringen aan mijn ouders.
Service van de Hemelwinkel was prima.

25 febbraio 2026

Super service

Super service, een urn wat aan kunnen passen met kleir zodat deze perfect bij de overledene past. Heel goed bereikbaar, snelle antwoorden zowel per whatsapp als telefonisch. Denkt ontzettend mee en doet er alles aan om dit toch al moeilijke onderdeel zo aangenaam mogelijk te maken. Nogmaals mijn dank voor alles wat je hebt gedaan!

21 febbraio 2026

Heel veel bewondering

Heel veel bewondering. Ik heb een urne en ketting besteld. Mooier in het echt …Had eerst wat vragen die supersnel beantwoord zijn. De levering was heel snel en werd ook door Wessel opgevolgd ….Zeer tevreden. Hopelijk hoef ik niet snel terug te bestellen want dat zou slecht nieuws betekenen…maar wanneer het zover is bestel ik zeker en vast terug bij jullie. Bedankt!

14 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Alleen maar lof en wat een fijne…

Alleen maar lof en wat een fijne ervaring.Ik had een urn besteld en deze was helaas niet op voorraad. Heb gelijk een mail erover gekregen en een andere mogen uitzoeken. Ze denken met je mee en een hele fijne warme communicatie. Jullie zijn toppers!!!!

4 dicembre 2025

Super snelle levering

Super snelle levering! Helaas was er een klein foutje gemaakt met mijn bestelling maar deze is super snel en goed opgelost 🙌🏻. Ook makkelijk contact kunnen opnemen via de whatsapp waar snel werd gereageerd!

8 ottobre 2025

Urntje hemelsblauw

Vandaag het urntje ontvangen. De kleur is grijs/blauw. Precies zoals omschreven. Sluit goed af.
De verkoper (Wessel) heeft me goed geholpen met het kiezen van de juiste maat. Blij met deze aankoop.

7 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Super vriendelijke en meedenkende…

Super vriendelijke en meedenkende mensen.
De urn die we uitgezocht hadden was niet op voorraad, gelijk een lijst wat wel mogelijk was. nog diezelfde dag verstuurd en de dag erna in huis.
Daarbij was deze urn duurder en we hoefde niets bij te leggen.
Kan alleen maar zeggen TOP !!!!!

3 ottobre 2025

Mooie urn

Een hele mooie urn ontvangen.
Ze reageren heel snel op vragen en denken mee.
Ik ben zeer tevreden.

22 settembre 2025

Top service

Ik had 5 urnen besteld en ze waren ook heel snel binnen. Er was er 1 stuk helaas dus ik heb contact opgenomen en diezelfde dag is alles geregeld en de dag erop had ik al een nieuwe in huis. Erg goed en snelle service gehad dus erg tevreden. Toch zeker in zo’n situatie.

17 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Fijn bedrijf, goed geholpen.Op de website een aantal urnen…

Op de website een aantal urnen uitgezocht.
Geïnformeerd of het mogelijk was deze te komen bekijken om een goede keus te maken.
Dit was mogelijk.
Op een woensdagochtend naar Heesbeen gegaan waar wij uiterst vriendelijk en behulpzaam te woord zijn gestaan.
Van te voren de urnen waar we een keus uit wilde maken doorgegeven en deze stonden netjes klaar.
Door de mogelijkheid om naar het magazijn te komen een goede keus kunnen maken.
Het was vanuit Almere een beste rit, maar absoluut de moeite waard.
Naast de urn ook nog een mooie ashanger voor mijn kleindochter gekocht.
Tot slot kregen we ook nog een mooie herdenkingskaars die we ook nog zelf uit mochten kiezen.
Al met al zeker 5 sterren waard.

3 settembre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più